ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στρασβούργο: Φωτογραφική έκθεση με θέμα «Καρναβάλι Λεμεσού 2016»

Την φωτογραφική έκθεση επιμελήθηκε η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με αφορμή την προσφώνηση του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, στις 29 Μαρτίου 2017, από τον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου Ιωάννη Κασουλίδη, υπό την ιδιότητα του ως Προέδρου της Επιτροπής Υπουργών, η Κυπριακή Αντιπροσωπεία στο Κογκρέσο, η Ένωση Δήμων και η Ένωση Κοινοτήτων Κύπρου διοργάνωσαν φωτογραφική έκθεση με θέμα «Καρναβάλι Λεμεσού 2016». Την φωτογραφική έκθεση επιμελήθηκε η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσαν η Πρόεδρος του Κογκρέσου Gudrun Mosler-Törnström και ο Επικεφαλής της Κυπριακής Αντιπροσωπείας στο Κογκρέσο Σταύρος Γερολατσίτης. Η Κυπριακή Αντιπροσωπεία αποτελείται επίσης από τους Λευτέρη Περικλή και την Ευτέρπη Ορφανίδου και την συντονίστρια Ειρήνη Αναστασιάδου.

Κατά την εκδήλωση προσφέρθηκαν κυπριακά παραδοσιακά εδέσματα, ενώ Κύπριοι νεαροί εθελοντές παρουσίασαν τραγούδια από την κυπριακή παράδοση. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη χορηγία του Υπουργείου Εσωτερικών και την υποστήριξη της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Κύπρου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση