ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:09
 

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γ. Πετούση «Στα χρόνια θητείας»

Πρόκειται για μία αυτοβιογραφική μυθιστορία για όσα έζησε ο συγγραφέας την πενταετία του 1960-65 στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου

Με την ευκαιρία των 100 χρόνων από τον θάνατο του εθνικού μας ποιητή Βασίλη Μιχαηλίδη ο ελληνικός Πνευματικός Όμιλος Κύπρου, ΕΠΟΚ, η Εθνική Εταιρία Λογοτεχνών Κύπρου, η Εταιρεία Λογοτεχνών Λεμεσού «Βασίλης Μιχαηλίδης» και ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Λεμεσού ΣΕΑΛ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του λογοτέχνη έφεδρου υπολοχαγού Γιώργου Πετούση «Στα χρόνια Θητείας, η πρώτη ΕΣΟ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ -Η πενταετία του 1960 -65 στην Κύπρο όπως την έζησα, ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ».

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει σε Λευκωσία και Λεμεσό. Στη Λεμεσό προσεκλήθησαν να παραστούν και ν' απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό ο εξοχότατος Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης καθώς και ο νέος αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Υποστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης. Ο έντιμος Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολάϊδης, ο πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών Λεμεσού «Βασίλης Μιχαηλίδης», δρ Κρίστης Χαράκης, ο προέδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λεμεσού ΣΕΑΛ κ. Βίκτωρας Τσίγκης.Η παρουσίαση του βιβλίου Θα γίνει από τον Άντη Ροδίτη, λογοτέχνη.

Στη Λευκωσία θα απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους του Ελληνικού Πνευματικού Ομίλου Κύπρου, ΕΠΟΚ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ, η πρόεδρος του ΕΠΟΚ και μέλος της Εθνικής Εταιρίας Λογοτεχνών Κύπρου Χρυσόθεμης Χατζηπαναγή και εκ μέρους της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών ο πρόεδρός της Κύπρος Μάνουλος.

Και στις δύο παρουσιάσεις προσκλήθηκαν επίσης να παραστούν οι στρατηγοί ε.α. Κωνσταντίνος Κατσίκας και Αιμίλιος Τζανάκης, που Θα κλείσουν την όλη παρουσίαση. Οι εν λόγω  ανώτατοι ε.α. αξιωματικοί με την κάθοδο του ελληνικού στρατού, το 1964, υπήρξαν εκπαιδευτές και αξιωματικοί του συγγραφέα στο Όπλο των Διαβιβάσεων.

Πότε/πού:
Λεμεσός
: Τρίτη 9 Μάιου 2017 στην αίθουσα «Πάνος Σολωμονίδης» του Δήμου Λεμεσού στις 7:30 μ.μ.
Λευκωσία: Τετάρτη 10 Μάιου 2017 στην αίθουσα των Ηρώων στο οίκημα των Συνδέσμων Αγωνιστών, επί της λεωφόρου Προδρόμου, Στρόβολος στις 7:30 μ.μ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Γ. Εισαγγελέας: Υπόνοιες για στημένες δίκες στο Ανώτατο

«Η απόλυτη εκδίκηση του Γενικού Εισαγγελέα. Απέδειξε περίτρανα ποιος ευθύνεται για τις αποφάσεις εναντίον ...»
Yiannos  |  10:35

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος ο Μύρων Νικολάτος

«Ε είπε μας αλλονα και κελάηδησε ο κ Κελαηδης!! Εδώ αναδείχθηκε η διαφθορά στην σημαντικότερη εξουσία ...»
Yiannos  |  08:54

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος ο Μύρων Νικολάτος

«Ε πες αλλόνα ρε Κελαήδη. Αντί να δεις την καταβαράθρωση ΟΛΩΝ των θεσμών που υπάρχει επί προεδρίας αυτούς ...»
XXX  |  07:55

Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος ο Μύρων Νικολάτος

«Παλιν ο αντρος κυπριανου εκανε το θαυμα του ζητωντας εδω και τωρα παρεμβαση απο τον προεδρο χωρις να ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  06:49

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση

X