ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γ. Πετούση «Στα χρόνια θητείας»

Πρόκειται για μία αυτοβιογραφική μυθιστορία για όσα έζησε ο συγγραφέας την πενταετία του 1960-65 στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου

Με την ευκαιρία των 100 χρόνων από τον θάνατο του εθνικού μας ποιητή Βασίλη Μιχαηλίδη ο ελληνικός Πνευματικός Όμιλος Κύπρου, ΕΠΟΚ, η Εθνική Εταιρία Λογοτεχνών Κύπρου, η Εταιρεία Λογοτεχνών Λεμεσού «Βασίλης Μιχαηλίδης» και ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Λεμεσού ΣΕΑΛ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του λογοτέχνη έφεδρου υπολοχαγού Γιώργου Πετούση «Στα χρόνια Θητείας, η πρώτη ΕΣΟ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ -Η πενταετία του 1960 -65 στην Κύπρο όπως την έζησα, ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ».

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει σε Λευκωσία και Λεμεσό. Στη Λεμεσό προσεκλήθησαν να παραστούν και ν' απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό ο εξοχότατος Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης καθώς και ο νέος αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Υποστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης. Ο έντιμος Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολάϊδης, ο πρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών Λεμεσού «Βασίλης Μιχαηλίδης», δρ Κρίστης Χαράκης, ο προέδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λεμεσού ΣΕΑΛ κ. Βίκτωρας Τσίγκης.Η παρουσίαση του βιβλίου Θα γίνει από τον Άντη Ροδίτη, λογοτέχνη.

Στη Λευκωσία θα απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους του Ελληνικού Πνευματικού Ομίλου Κύπρου, ΕΠΟΚ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ, η πρόεδρος του ΕΠΟΚ και μέλος της Εθνικής Εταιρίας Λογοτεχνών Κύπρου Χρυσόθεμης Χατζηπαναγή και εκ μέρους της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών ο πρόεδρός της Κύπρος Μάνουλος.

Και στις δύο παρουσιάσεις προσκλήθηκαν επίσης να παραστούν οι στρατηγοί ε.α. Κωνσταντίνος Κατσίκας και Αιμίλιος Τζανάκης, που Θα κλείσουν την όλη παρουσίαση. Οι εν λόγω  ανώτατοι ε.α. αξιωματικοί με την κάθοδο του ελληνικού στρατού, το 1964, υπήρξαν εκπαιδευτές και αξιωματικοί του συγγραφέα στο Όπλο των Διαβιβάσεων.

Πότε/πού:
Λεμεσός
: Τρίτη 9 Μάιου 2017 στην αίθουσα «Πάνος Σολωμονίδης» του Δήμου Λεμεσού στις 7:30 μ.μ.
Λευκωσία: Τετάρτη 10 Μάιου 2017 στην αίθουσα των Ηρώων στο οίκημα των Συνδέσμων Αγωνιστών, επί της λεωφόρου Προδρόμου, Στρόβολος στις 7:30 μ.μ.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Ακιντζί: Αποκεντρωμένη ομοσπονδία με αποτελεσματική συμμετοχή Τ/κ

«Ευτυχως που οι διεθνεις συγκυριες δεν ευνοουν τους τουρκαλλαδες, οποτε οι απειλες και εξυπνοβλακιες ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:53

Ο Πρόεδρος δεν είναι το πρόβλημά μας

«Πολύ καλό το άρθρο σας αλλά εγώ θα άλλαζα τον τίτλο σε «Ο Πρόεδρος δεν είναι το ΜΟΝΟ πρόβλημά μας». ...»
Yiannos  |  07:41

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Γιάννο, τον τύπο τον διαβάζω εδώ και καιρό. Είναι φανατικά οπαδός της άρνησης και του αντιακελισμού, ...»
ΧΧΧ  |  10:21

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Και αφού έχει την μαγική και εύκολη συνταγή ο Άντρος και αφού θεωρεί ότι έχει έρισμα στους Τουρκοκύπριους, ...»
Γιώργος  |  10:07

Βιβλίο: Τελευταία Ενημέρωση