ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Cheap Art | Πλούσια Τέχνη σε Φτωχούς Καιρούς»

Για 8η συνεχή χρονιά στην IsnotGallery καλλιτέχνες από Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, Γαλλία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Γίνονται σήμετα τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης «Cheap Art | Πλούσια Τέχνη σε Φτωχούς Καιρούς στην Ιs not Gallery, όπου για όγδοη συνεχόμενη χρονιά τπαρουσιάζεται η δουλειά νέων καλλιτεχνών. Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος καλλιτέχνες από Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία και οι τιμές των έργων δεν υπερβαίνουν τα 500 ευρώ έκαστο.

Φέτος, με επιλογές νέων (και μερικών πρωτοεμφανιζόμενων) καλλιτεχνών, η έκθεση καθίσταται μια προσπάθεια χαρτογράφησης των προβληματισμών, της θεματολογίας και, γενικά, του τοπίου από το οποίο αντλεί, και στο οποίο δημιουργεί η νεότερη γενιά. Στηνέκθεση θα δούμε δουλειές που αποπνέουν αισιοδοξία, χωρίς φυσικά να λείπουν και οι πιο μελαγχολικές εκφράσεις που θέτουν το ζήτημα της απομόνωσης. Τα διάφορα ύφη χαρίζουν μια πολυμορφία, αφού δεν λείπουν από την επιλογή δουλειές που έχουν τις βάσεις τους στην γραφιστική τέχνη, άλλες κοινών τεχνικών αλλά και μερικές πιο τολμηρές.

Η όγδοη διοργάνωση της ομαδικής έκθεσης «Cheap Art | Πλούσια Τέχνη σε Φτωχούς Καιρούς», σκοπεύει στη σκιαγράφηση των σύγχρονων προβληματισμών, και των νέων τάσεων στο χώρο της τέχνης.


Eγκαίνια της Έκθεσης με οpening party σήμερα στις 08:00.

 

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

Στο Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή στα Πλατανίσκια θα παρουσιαστούν χαρακτικές εικονογραφήσεις μιας περιόδου 46 χρόνων, από το ...
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Το κοινό προσκαλείται να παρακολουθήσει τη δημιουργική διαδικασία του καλλιτέχνη από τις 28 Φεβρουαρίου, ενώ η μεγάλη τελετή ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
X