ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέα ομαδική έκθεση με τον τίτλο «The King is coming»

Η Isnotgallery παρουσιάζει οκτώ νέους και διαφορετικούς καλλιτέχνες

Δελτίο Τύπου

H Isnotgallery παρουσιάζει τη νέα της ομαδική έκθεση, με τον τίτλο «The King is coming». Οκτώ νέοι καλλιτέχνες δείχνουν την εικαστική δουλειά τους, με τον καθένα να έχει συγκεκριμένη κατεύθυνση στον τομέα της σύγχρονης τέχνης.
Επελέγησαν σύγχρονα έργα από καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν διαφορετικού είδους καταβολές, είτε πολιτισμικές είτε καλλιτεχνικές.

Ο Βασιλιάς έρχεται για ακόμη μία φορά. Η περίοδος των Χριστουγέννων σηματοδοτεί τη γέννηση του Κυρίου, τα μηνύματα αγάπης που τον συνοδεύουν προσπαθούν να βρουν τη θέση τους στην κοινωνία.Η κοινωνία, μέσα στην παραζάλη του κιτς που έχουν καταντήσει τα Χριστούγεννα οι διάφοροι έμποροι και επιχειρηματίες, προσπαθεί να ανακαλύψει ξανά το όμορφο, το ωραίο, αυτό που έχει λόγο ύπαρξης και που μπορεί να λειτουργήσει θετικά στα αισθήματα και συναισθήματα της ανθρώπινης ύπαρξης.

Οι καλλιτέχνες

Ο Arsentiy Lysenkov, από τη Ρωσία, παρουσιάζει μια σειρά εξαιρετικών γλυπτών. Η Ελένη Πρατσή παρουσιάζει τους λευκούς της καμβάδες με τις pop εκρήξεις της. Η Άννα Ευστάθιου, Κύπρια με έδρα το Λονδίνο, κάνει την παρθενική της εμφάνιση στα εικαστικά δρώμενα. Η Anna Kim, από τη Ρωσία, μας παρουσιάζει μια νέα σειρά με collages. Η Ελληνίδα Δήμητρα Ξενάκη εκθέτει για 2η φορά στην Isnotgallery, αυτή τη φορά έρχεται με 2 υπέροχα λάδια σε καμβά.
Ο Σωτήρης Φοράρης, μας συστήνει τις φιγούρες του από μιαν εποχή που δεν έζησε. Η Ειρήνη Κωνσταντίνου, της οποίας δουλειά δείξαμε πρόσφατα στο Almyra στην Πάφο, παρουσιάζει μια μικρή εγκατάσταση/γλυπτό. Τέλος, ο Άντρος Ευστάθιου, παρουσιάζει ένα μικρό μέρος από την πρόσφατη του δουλειά υπό τον τίτλο "Instaντανέ".



Εγκαίνια την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 8:00 μ.μ., με ένα όμορφο πάρτι στην γκαλερί γιορτάζουν την «Έλευση του Βασιλιά»!

Πού/πότε: Isnotgallery, Οδυσσέως 11 Π.Λευκωσία, Πληροφορίες: 99569498, www.isnotgallery.com 

 

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

Στο Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή στα Πλατανίσκια θα παρουσιαστούν χαρακτικές εικονογραφήσεις μιας περιόδου 46 χρόνων, από το ...
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ