ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομαδική Έκθεση «Πλούσια Τέχνη σε Φτωχούς Καιρούς» στην IsnotGallery

Με 50 εικαστικούς καλλιτέχνες και 200 έργα τέχνης επιλεγμένων καλλιτεχνών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με 50 εικαστικούς καλλιτέχνες και 200 έργα Τέχνης, η «Πλούσια Τέχνη σε Φτωχούς Καιρούς» δηλώνει παρών στους δύσκολους αυτούς καιρούς για ακόμη μια χρόνια, με σκοπό την προώθηση της Τέχνης στο ευρύ κοινό. Στον εκθεσιακό χώρο της Isnotgallery η «Πλούσια Τέχνη σε Φτωχούς Καιρούς» γίνεται αφετηρία για επίδοξους νέους συλλέκτες, αφού είναι ίσως η μοναδική έκθεση στο νησί που παρουσιάζει τόσους πολλούς καλλιτέχνες, οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει από Σχολές Καλών Τεχνών, και έχουν επιλεγεί για τη σοβαρότητα και την επιμέλεια που διατηρούν απέναντι στη σύγχρονη τέχνη.

Τα Έργα Τέχνης καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος της σκηνής της σύγχρονης τέχνης όπως την ξέρουμε σήμερα. Εξίσου σημαντικό για την Isnotgallery είναι και το γεγονός ότι οι τιμές πώλησης των έργων που εκτίθενται δεν ξεπερνούν τα 500 ευρώ. Οι τιμές εκκίνησης είναι από 100 ευρώ και με ανώτατη τιμή πώλησης τα 500 ευρώ.

Για 8η χρονιά η τέχνη σε προσιτές τιμές
Αυτή η μικρή λεπτομέρεια είναι που κάνει την «Πλούσια Τέχνη σε Φτωχούς Καιρούς» τόσο επιτυχημένη τα τελευταία οκτώ χρόνια. Το γεγονός ότι μπορεί το κοινό να αγοράσει πολύ αξιόλογα έργα τέχνης από νέους καλλιτέχνες χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει μια περιουσία.

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός, κάτι που έχει παρατηρηθεί αρκετές φορές, ότι έργα τα οποία αγοράστηκαν στην «Πλούσια Τέχνη» σε χαμηλή τιμή, πωλούνται σε διπλάσιες τιμές είτε σε άλλες εκθέσεις είτε σε δημοπρασίες. Αυτό συμβαίνει πολλές φορές χωρίς τη συγκατάθεση του καλλιτέχνη, αλλά με την πολιτική που ακολουθούν άλλοι «χώροι», του εύκολου κέρδους.

Σκοπός της Isnotgallery είναι η προώθηση της τέχνης στο ευρύ κοινό, η προστασία των καλλιτεχνών, από λάθος αποφάσεις στο θέμα τιμολόγησης των έργων τους. Η γκαλερί επίσης προσπαθεί να προστατέψει και τους πελάτες της από λάθος επιλογές αγοράς έργων τέχνης, αλλά και να αποτρέψει την αγορά υπερτιμολογημενων έργων.

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

Στο Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή στα Πλατανίσκια θα παρουσιαστούν χαρακτικές εικονογραφήσεις μιας περιόδου 46 χρόνων, από το ...
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
Το κοινό προσκαλείται να παρακολουθήσει τη δημιουργική διαδικασία του καλλιτέχνη από τις 28 Φεβρουαρίου, ενώ η μεγάλη τελετή ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
X