ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πριν τον Φέγγαρο Vol 2 / Βασιλική Αναστασίου & Αντρέας Παντελή

Τραγούδια και μουσικές του Μάνου Χατζιδάκι με τη σφραγίδα δύο νέων Κύπριων μουσικών

Δελτίο Τύπου

Κάτω από τον έναστρο ουρανό της Λευκωσίας θα βρεθούν την ερχόμενη Πέμπτη η τραγουδίστρια Βασιλική Αναστασίου με τον πιανίστα Αντρέα Παντελή στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Φανερωμένη 16», που πραγματοποιείται από το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου.

Λίγο πριν από την έναρξη του φεστιβάλ Φέγγαρος που διεξάγεται στο χωριό Κάτω Δρυς, με τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου, τρεις διαφορετικές προτάσεις του Φεστιβάλ, σταματούν στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος, για να χαρίσουν στο κοινό όμορφες και ατμοσφαιρικές συναυλίες. 

Αυτή τη φορά, οι δύο καλλιτέχνες θα σταθούν στη σκηνή της μεγαλύτερης αυλής της Λευκωσίας για να «πειράξουν» τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, εξερευνώντας από μια δική τους, καινούργια σκοπιά το έργο του μεγάλου συνθέτη.

Μερικές από τις πιο γνωστές δημιουργίες του Χατζιδάκι θα παρουσιαστούν «μεταφρασμένες» ως διασκευές με προσωπική υπογραφή, πάντοτε μέσα από τις επιρροές και τα ακούσματα των δύο Κύπριων μουσικών αναδεικνύοντας άλλες πτυχές αλλά και τη διαχρονικότητα της υπέροχης μουσικής του Έλληνα συνθέτη.

Πότε/πού: Πέμπτη, 7 Ιουλίου, 9:00. Φανερωμένης 86-90, παλιά Λευκωσία 
Πληροφορίες: www.boccf.org, facebook/boccf, τηλ.: 22128157

Είσοδος ελεύθερη

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση