ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο με ερμηνείες του Δώρου Δημοσθένους

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό στις 26 Νοεμβρίου στις 20:30

Δελτίο Τύπου

Μια μουσική εκδήλωση με κυρίαρχο στοιχείο την υπέροχη ποίηση του μοναδικού Νίκου Γκάτσου είναι η πρώτη μουσική εκδήλωση που εγκαινιάζει το Πολιτιστικό Κέντρο «Τρακασόλ» στο κύκλο εκδηλώσεων «Το βιβλίο στη ζωή μας» .

Ο αγαπητός ερμηνευτής Δώρος Δημοσθένους μετά τις επιτυχημένες βραδιές αφιερωμένες στο ποιητή Νίκο Γκάτσο που παρουσίασε στην Αθήνα, με τον εξαιρετικό σολίστ στο πιάνο Νεοκλή Νεοφυτίδη, παρουσιάζει την ίδια παράσταση και στη Λεμεσό στις 26 Νοεμβρίου στις 20:30.

Μέσα από τα τραγούδια με τους στίχους του Γκάτσου ο Δώρος αποκαλύπτει την άλλη του πλευρά. Χαμηλόφωνος, εσωτερικός, λιτός, ουσιαστικός, με αιχμή την παθιασμένη ερμηνεία του και την συνοδεία στο πιάνο του εξαίρετου και καλού φίλου του Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Με την ευαισθησία και τον δυναμισμό της φωνής του σε πρώτο πλάνο, με το τραγούδι γυμνό συνοδεία μόνο ενός πιάνου, ο Δώρος Δημοσθένους καταθέτει αποκαλυπτικές, αισθαντικές ερμηνείες και απρόβλεπτες διασκευές σε αυτό το μουσικό αφιέρωμα. Η πλούσια εμπειρία του Δώρου Δημοσθένους μέσα από πολλές και σπουδαίες συνεργασίες, όλα αυτά τα χρόνια, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Νίκο Κυπουργό, τη Μαρία Φαραντούρη, τη Νανά Μούσχουρη, τη Λένα Πλάτωνος, το Λουκιανό Κηλαηδόνη και τόσους άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες, αποτελεί εγγύηση κυρίως ως προς το σεβασμό και τον επαγγελματισμό με τον οποίο προσεγγίζει κάθε φορά το υλικό του.

Μια και μοναδική μελωδική βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε με τραγούδια από διαφορετικά είδη και εποχές. Τα εισιτήρια προπωλούνται από το ταμείο της Οδού Ειρήνης 158 τηλ: 25 372855 . Η παράσταση αρχίζει στις 20:30.

Χορηγοί ΟΠΑΠ Κύπρου και RCB Bank. Οι εκδηλώσεις «Το βιβλίο στη ζωή μας» γίνονται με τη συνεργασία του βιβλιοπωλείου Κ.Π.Κυριάκου και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού και του Δημάρχου Λεμεσού κυρίου Ανδρέα Χρίστου .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σ. Στεφάνου: Δεν είναι μοναρχία το ΑΚΕΛ για να έχει διαδόχους

«Στο τέλος, τέλος φίλε Στεφάνου, θα το κλείσετε!!! H μόνη λύση που σας μένει. »
knak  |  11:36

Έσοδα 200 εκατ. ετησίως από «Αφροδίτη»

«Πάλιν ξυπνήσαμε και νομίζουμε ότι το όνειρο ήταν πραγματικό.»
Ai Em  |  09:18

Ενοχλημένος ο Οζερσάι από την στάση Μίτσελ

«Φίλε Οζερσάι, ακόμη που είσαι!! »
knak  |  09:11

Νέο αυστηρό μήνυμα Άγκυρας για Κυπριακή ΑΟΖ

«Ο μαννός κ. Άλμπαϊρακ νομίζει και πιστεύει ότι τα πράγματα θα μείνουν όπως τα θέλουν. Κούνια που τους ...»
knak  |  09:10

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση