ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:24
 

Αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο με ερμηνείες του Δώρου Δημοσθένους

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό στις 26 Νοεμβρίου στις 20:30

Δελτίο Τύπου

Μια μουσική εκδήλωση με κυρίαρχο στοιχείο την υπέροχη ποίηση του μοναδικού Νίκου Γκάτσου είναι η πρώτη μουσική εκδήλωση που εγκαινιάζει το Πολιτιστικό Κέντρο «Τρακασόλ» στο κύκλο εκδηλώσεων «Το βιβλίο στη ζωή μας» .

Ο αγαπητός ερμηνευτής Δώρος Δημοσθένους μετά τις επιτυχημένες βραδιές αφιερωμένες στο ποιητή Νίκο Γκάτσο που παρουσίασε στην Αθήνα, με τον εξαιρετικό σολίστ στο πιάνο Νεοκλή Νεοφυτίδη, παρουσιάζει την ίδια παράσταση και στη Λεμεσό στις 26 Νοεμβρίου στις 20:30.

Μέσα από τα τραγούδια με τους στίχους του Γκάτσου ο Δώρος αποκαλύπτει την άλλη του πλευρά. Χαμηλόφωνος, εσωτερικός, λιτός, ουσιαστικός, με αιχμή την παθιασμένη ερμηνεία του και την συνοδεία στο πιάνο του εξαίρετου και καλού φίλου του Νεοκλή Νεοφυτίδη.

Με την ευαισθησία και τον δυναμισμό της φωνής του σε πρώτο πλάνο, με το τραγούδι γυμνό συνοδεία μόνο ενός πιάνου, ο Δώρος Δημοσθένους καταθέτει αποκαλυπτικές, αισθαντικές ερμηνείες και απρόβλεπτες διασκευές σε αυτό το μουσικό αφιέρωμα. Η πλούσια εμπειρία του Δώρου Δημοσθένους μέσα από πολλές και σπουδαίες συνεργασίες, όλα αυτά τα χρόνια, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Νίκο Κυπουργό, τη Μαρία Φαραντούρη, τη Νανά Μούσχουρη, τη Λένα Πλάτωνος, το Λουκιανό Κηλαηδόνη και τόσους άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες, αποτελεί εγγύηση κυρίως ως προς το σεβασμό και τον επαγγελματισμό με τον οποίο προσεγγίζει κάθε φορά το υλικό του.

Μια και μοναδική μελωδική βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε με τραγούδια από διαφορετικά είδη και εποχές. Τα εισιτήρια προπωλούνται από το ταμείο της Οδού Ειρήνης 158 τηλ: 25 372855 . Η παράσταση αρχίζει στις 20:30.

Χορηγοί ΟΠΑΠ Κύπρου και RCB Bank. Οι εκδηλώσεις «Το βιβλίο στη ζωή μας» γίνονται με τη συνεργασία του βιβλιοπωλείου Κ.Π.Κυριάκου και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού και του Δημάρχου Λεμεσού κυρίου Ανδρέα Χρίστου .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Προμήνυμα διεξόδου η επαναφορά του συνδικαλιστικού χρόνου

«Εφόσον είναι αναμεμιγμένο το ΑΚΕΛ, λύση δεν θα υπάρξει!!! »
knak  |  09:06

Επαναφέρεται ο συνδικαλιστικός χρόνος στις εκπαιδευτικές οργανώσεις

«....και εσυ ζοπποβορτε κυπριακε λαε πληρωνε φορους!!!»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:43

Επαναφέρεται ο συνδικαλιστικός χρόνος στις εκπαιδευτικές οργανώσεις

«Κυβερνητικές αποφάσεις για την παιδεία. (Μένει να τις αποδεχτούν οι οργανώσεις των εκπαιδευτικών) 1. ...»
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  |  20:37

Αίτημα για εποπτεία του αποφυλακισθέντα παιδεραστή

«Tώρα που την έπαθε η κυβέρνηση ......»
knak  |  17:49

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση