ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Παρών» από ζώντες και τεθνεώτες στα Brit Awards

Ελαμψαν διά της απουσίας τους οι μεγάλοι νικητές των φετινών Brit Awards

Kathimerini.gr

Ελαμψαν... διά της απουσίας τους οι μεγάλοι νικητές των φετινών Brit Awards: Κάποιοι δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να παραλάβουν το βραβείο τους, όπως συνέβη στην περίπτωση της Μπιγιονσέ, η οποία διακρίθηκε στην κατηγορία του καλύτερου διεθνούς καλλιτέχνη.

Αλλοι έχουν εγκαταλείψει οριστικά αυτόν τον κόσμο, όπως ο Ντέιβιντ Μπόουι, που απέσπασε τους τίτλους του καλύτερου Βρετανού καλλιτέχνη και του καλύτερου άλμπουμ της χρονιάς για το «Blackstar», αλλά και ο Τζορτζ Μάικλ, στον οποίο απέτισαν φόρο τιμής, με δάκρυα στα μάτια, τα εναπομείναντα μέλη των Wham.

Ανάμεικτες ήταν οι αντιδράσεις του κοινού στην ερμηνεία του Κρις Μάρτιν των Coldplay, ο οποίος τραγούδησε το «A Different Corner» του Μάικλ με φόντο φωτογραφίες του Λέοναρντ Κοέν, του Πρινς και άλλων μουσικών που πέθαναν το 2016. Από την πλευρά της, η Αντέλ επέλεξε να ευχαριστήσει μέσω βίντεο την κριτική επιτροπή για το βραβείο «διεθνούς επιτυχίας», ενώ η χιπ χοπ μπάντα A Tribe Called Quest (καλύτερο διεθνές συγκρότημα) δεν μπήκε καν στον κόπο να ηχογραφήσει ένα μήνυμα.

Το «παρών», πάντως, έδωσαν τόσο η Σαντέ, που ανακηρύχθηκε καλύτερη Βρετανίδα καλλιτέχνις της χρονιάς, όσο και ο Ρόμπι Ουίλιαμς, που έλαβε τον τίτλο του Βρετανού ινδάλματος, καθώς επίσης και τα μέλη των συγκροτημάτων One Direction (καλύτερο βίντεο για το «History»), 1975 (καλύτερο βρετανικό συγκρότημα) και Little Mix (καλύτερο σινγκλ για το «Shout Out To My Ex»).

Οι τελευταίες, μάλιστα, ήταν τόσο απροετοίμαστες για τη βράβευσή τους, που έφτασαν στο πόντιουμ μόνον αφού το κομμάτι τους είχε ακουστεί δύο φορές. Η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της βραδιάς ήταν αναμφίβολα αυτή της Κέιτι Πέρι, την οποία συνόδευσαν στη σκηνή δύο τεράστιοι σκελετοί ντυμένοι με τις «στολές» του Ντόναλντ Τραμπ και της Τερέζα Μέι.

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση