ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Το Δάσος», ένα μεταφυσικό θρίλερ που υπόσχεται να σας «στοιχειώσει»

Το θρίλερ έχει κάνει στις ΗΠΑ εισπράξεις άνω των 27 εκατομμυρίων δολαρίων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

 Σε σκηνοθεσία Τζέισον Ζάντα και με πρωταγωνιστές τους Νάταλι Ντόρμερ, Τέιλορ Κίνι, Έοιν Μακέν και Γιουκιγιόσι Οζάουα, η αμερικανική ταινία τρόμου «Το Δάσος» (The Forest) υπόσχεται στους λάτρεις των ταινιών τρόμου ανατριχίλα και ρίγη συγκίνησης.

Πρόκειται για ένα μεταφυσικό θρίλερ που βασίζεται στις ιστορίες βίας και μεταφυσικών φαινομένων γύρω από το δάσος Aokigahara. Το δάσος είναι επίσης γνωστό και ως jukai ή διαφορετικά και η «Θάλασσα των Δένδρων» και βρίσκεται στα βορειοδυτικά του όρους Fuji.

Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η Σάρα, μία νεαρή Αμερικανίδα, η οποία προσπαθεί να ανακαλύψει τη δίδυμη αδερφή της, της οποίας αγνοείται μυστηριωδώς η τύχη. Αποφασισμένη να ανακαλύψει τι έχει συμβεί στην αδελφή της με κάθε πιθανό κόστος, εισέρχεται στο δάσος παρά τις ενστάσεις όλων των υπολοίπων. Στο δάσος θα βιώσει τρομακτικές στιγμές, μιας και θα έρθει αντιμέτωπη με τα φαντάσματα που στοιχειώνουν το δάσος.

Το θρίλερ έχει κάνει στις ΗΠΑ εισπράξεις άνω των 27 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστεί η Νάταλι Ντόρμερ, την οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό ως Μάργκαιρυ Ταιρέλ, μέσα τη σειρά «Game of Thrones».
Παρά το δυνατό πλασάρισμα της ταινίας, οι κριτικές που έχει λάβει δεν είναι πολλά υποσχόμενες, μιας και κάνουν λόγο για «έλλειψη πρωτοτυπίας» και για «μονοδιάστατο σενάριο», χωρίς «καμία ανατροπή».

Το μεταφυσικό θρίλερ «Το Δάσος» (The Forest) προβάλλεται αυτό το διάστημα στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες.

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση