ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αποκαλύφθηκε ο τίτλος της νέας ταινίας «Spider-Man»;

Το BBC βγάζει στη φόρα τον ενδεχόμενο τίτλο της καινούριας ταινίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Παρά τις πολύ μεγάλες προσπάθειες της Marvel και της Sony να μη διαρρεύσει κανένα στοιχείο απολύτως από τη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον θρυλικό Spider-Man, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Στη φόρα είχε δοθεί ήδη ένα στοιχεία από την πολυαναμενόμενη ταινία και αυτό δεν ήταν άλλο από τη στολή του ήρωα, η οποία θα είναι διαφορετική. Η στολή εμφανίστηκε για λιγοστά δευτερόλεπτα στο τρέιλερ της άλλης πολυαναμενόμενης ταινίας παρομοίου τύπου «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος».

Πέραν αυτής της αποκαλύψεως, λοιπόν, μία ακόμα σχετική είδηση ήρθε να χαροποιήσει τους λάτρεις του είδους και αυτή δεν είναι άλλη από τον πιθανό τίτλο της ταινίας, ο οποίος, σύμφωνα με το BBC, ενδέχεται να είναι «Spider-Man: Homecoming».
Η ανακοίνωση αυτή έγινε από τον τηλεοπτικό σταθμό σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και, μιας και είναι στη σφαίρα του πιθανού, ενδέχεται ο τίτλος να αλλάξει και να μην ισχύει η πληροφορία.

Πάντως, ο τίτλος αυτός έχει μια κάποια βάση, μιας υπάρχει πιθανότητα ο τίτλος «Homecoming» να αναφέρεται στο τεύχος #252 του Amazing Spider-Man (εκδόθηκε το 1984), στο οποίο ο υπερήρωας Spider- Man παρουσιάζεται με τη μαύρη στολή («Venom»). Στην ίδια ταινία κάνουν ένα γρήγορο πέρασμα και άλλοι γνωστοί και αγαπημένοι πρωταγωνιστές των κόμικς της σειράς «Εκδικητές», όπως είναι ο Captain America, ο Iron Man και ο Thor.

Μάλιστα, αυτό επιβεβαιώνει τις φήμες ότι στη νέα ταινία του Spider- Man θα κάνουν την εμφάνισή τους και το Captain America, αλλά και ο Iron Man.

Η νέα ταινία του Spider-Man αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο τις στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2017, επιμηκύνοντας για λίγο ακόμα την αγωνία των φαν του γνωστού υπερήρωα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση