ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Ντίσνεϊ ανακοίνωσε το «παραμυθένιο» πρόγραμμά της

Οι νέες ταινίες που αναμένεται να μαγέψουν το πλήθος των κινηματογραφόφιλων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αναντίλεκτα, οι πασίγνωστες μεταφορές από τη γνωστή εταιρεία παραγωγής παραμυθιών στη μεγάλη οθόνη έχουν κερδίσει τις καρδιές του κοινού και έχουν αγκαλιαστεί με μεγάλη επιτυχία.

Για παράδειγμα, η ταινία το «Βιβλίο της Ζούγκλας», που παίζεται αυτές τις ημέρες στους κινηματογράφους, βρίσκεται για δεύτερη εβδομάδα στην κορυφή του αμερικανικού box office.

Στη βάση αυτής της επιτυχίας, οι μεταφορές κλασικών ταινιών κινουμένων σχεδίων συνεχίζονται και σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας αναμένονται ενδιαφέρουσες ταινίες στη μεγάλη οθόνη. Ανάμεσα σε αυτές τις ταινίες ανήκουν και η «Κρουέλα», με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν, το «Ντάμπο», υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Τιμ Μπάρντον, η συνέχεια της ταινίας «Μέρι Πόπινς», με πρωταγωνίστρια την Έμιλι Μπλαντ και στα σκηνοθετικά ηνία τον Ρομπ Μάρσαλ, οι συνέχειες της ταινίας «Maleficent» και του «Βιβλίου της Ζούγκλας».

Επίσης, σε μεταγενέστερο επίπεδο αναμένονται οι ταινίες «Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια», υπό τη σκηνοθετική ματιά του Λάσε Χάλστρομ, η ταινία «Wrinkle in Time», με σκηνοθέτιδα την Άβα ΝτιΒερνέ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αναμένεται ένα κινηματογραφικό εγχείρημα που θα βασίζεται στην «Τίνκερ Μπελ» και στο οποίο θα πρωταγωνιστεί η Ριζ Γουίδερσπουν, ενώ την εμφάνισή τους στις αίθουσες αναμένεται να κάνουν και η «Αλίκη μέσα από τον Καθρέφτη», το «Pete’s Dragon» του Ντέιβιντ Λόουερι.

Τέλος, οι κινηματογραφόφιλοι έχουν, επίσης, να περιμένουν την ταινία «Η Πεντάμορφη και το Τέρας», με πρωταγωνίστρια την Έμα Γουότσον σε μία εντυπωσιακή κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού μιούζικαλ.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση