ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Lights out»: μία διαφορετική εμπειρία τρόμου

Το νέο θρίλερ που υπόσχεται να σας συγκινήσει και να σας τρομάξει, σε υψηλά επίπεδα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε σκηνοθεσία David F. Sandberg και με πρωταγωνιστές τους Alexander DiPersia, Gabriel Bateman και Teresa Palmer, η νέα ταινία τρόμου «Lights out», που προβάλλεται στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες, υπόσχεται να μας τρομάζει, προσφέροντάς μας διαφορετική εμπειρία τρόμου.

Σύμφωνα με την πλοκή, η Ρεμπέκα, όταν άφηνε το σπίτι της,  νόμιζε ότι άφηνε και τους παιδικούς της φόβους. Μεγαλώνοντας, δεν ήταν ποτέ σίγουρη για το τι ήταν και τι δεν ήταν αληθινό όταν τα φώτα έκλειναν και τώρα ο μικρός αδελφός της, ο Μάρτιν, γίνεται μάρτυρας των ίδιων ανατριχιαστικών κι ανεξήγητων φαινομένων που τότε στοίχειωναν κι εκείνη. Μια τρομακτική οντότητα με μυστηριώδη προσήλωση στη μητέρα τους, τη Σόφι, έχει ξαναβγεί στην επιφάνεια. Αλλά αυτή τη φορά, καθώς η Ρεμπέκα πλησιάζει να ξεκλειδώσει την αλήθεια, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλων τους οι ζωές είναι σε μεγάλο κίνδυνο, πάντα όταν κλείνουν τα φώτα.

Η ταινία έχει δεχτεί σχετικά θετικές κριτικές, με τους κριτικούς να κάνουν λόγο για μία «ενδιαφέρουσα» ταινία τρόμου, με «δομημένους χαρακτήρες», και «ευρηματική σκηνοθεσία». Ιδιαίτερα θετικές κριτικές έχουν αποσπάσει και οι ερμηνείες των ηθοποιών, αλλά και ο αριθμός στιγμών κορύφωσης. Πρόκειται για μία ταινία η οποία σύμφωνα με τις κριτικές μπορεί τόσο να σε τρομάξει όσο και να σε συγκινήσει, προσφέροντας μάλιστα διαφορετική αίσθηση τρόμου, ανεβάζοντας κατά πολύ το επίπεδο της ταινίας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση