ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Stone – Gosling και πάλι μαζί, σε ρομαντική ταινία αξιώσεων

Η ταινία «La La Land» κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε νέα ρομαντική ταινία πρόκειται να δούμε τους γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς Emma Stone και Ryan Gosling. Μάλιστα, η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, στις 31 Αυγούστου, ενώ η επίσημη κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους αναμένεται στις 2 Δεκεμβρίου.

Η ταινία θα φέρει τον τίτλο «La La Land» και πρόκειται για ένα κωμικοδραματικό μιούζικαλ του Damien Chazelle. Από την άλλη, στην ταινία συμμετέχουν, εκτός των δύο πρωταγωνιστών, οι J.K. Simmons, Finn Wittrock, John Legend και Rosemarie DeWitt.

Σύμφωνα με την υπόθεση, η Emma Stone υποδύεται τη Mia, σερβιτόρα στο Λος Άντζελες. Η Μία ανάμεσα στις βάρδιες της κάνει οντισιόν, μιας και το όνειρό της είναι να γίνει ηθοποιός. Ο Ryan Gosling είναι ο Sebastian, μουσικός της jazz, που παίζει σε διάφορα μπαρ για να βγάλει τα προς το ζην. Οι δύο τους συναντώνται και ερωτεύονται, αλλά όσο έρχεται η επιτυχία, τα κοινά τους όνειρα αρχίζουν να γκρεμίζονται.

Οι πρώτες κριτικές κάνουν λόγο για ενδιαφέρουσα υπόθεση, με όμορφη πλοκή και ωραία σκηνικά, εξαιρετικές ερμηνείες και υπέροχο soundtrack.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

Η προβολή και παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους του Ανδρέα Σεϊτάνη θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Kathimerini.com.cy
 |  ΣΙΝΕΜΑ
X