ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τα «δώρα» των υποψηφίων για τα φετινά βραβεία Όσκαρ

Η αξία των goody bags είναι γύρω στα $338 χιλίάδες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το να είσαι νικητής σε μια κατηγορία στα Όσκαρ είναι σίγουρα ένας στόχος ζωής, αν είσαι ηθοποιός. Αν δεν είσαι όμως, το να είσαι υποψήφιος στα Όσκαρ είναι επίσης κάτι φανταστικό, αν σκεφτεί κανείς το goody bag που θα πάρεις.

Φέτος, όπως κάθε χρόνο, ανακοινώθηκαν τα ''δωράκια'' που συμπεριλαμβάνει το goody bag και η αξία τους είναι γύρω στα $338 χιλίάδες και περιλαμβάνει τα πάντα από lip gloss μέχρι ταξίδι στη Χαβάη. Εκτός των άλλων, η τσάντα περιλαμβάνει μια τριήμερη διαμονή αξίας 17.600 δολαρίων στο απίστευτο Lost Coast Ranch στη βόρεια Καλιφόρνια και να περάσουν τρεις βραδιές στο Grand Hotel Tremezzo, στη Λίμνη Κόμο, στην Ιταλία. Και φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν ακριβά κοσμήματα και προϊόντα ομορφιάς, δωρεάν προμήθεια του Oxygenetix Breathable Foundation και Moisturizer για 10 χρόνια, λιποδιαλυτικά και προϊόντα για περιποίηση δέρματος.

Τέλος, ανάμεσα στα άλλα, το goody bag περιλαμβάνει και gadgets αφού ανάμεσα στα δώρα είναι και τo Oomi, με την οποία μπορεί κάποιος να ελέγχει όλες τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές στο σπίτι του!

Να σημειωθεί πως αυτά τα καλά θα έχουν μόνο οι υποψήφιοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση