ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απρόσμενο τέλος για την παράσταση «Η Τάξη μας» του ΘΟΚ

Εξαιτίας αδιαθεσίας ενός εκ των ηθοποιών διακόπηκε η παράσταση και αναβλήθηκε η επόμενη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η χθεσινή παράσταση του έργου «Η τάξη μας», στο Φεστιβάλ Αθηνών, σε παραγωγή του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου, διακόπηκε από την αιφνίδια αδιαθεσία ενός εκ των συντελεστών.
Συγκεκριμένα, περίπου 40 λεπτά πριν από τη λήξη της διεκόπη η παράσταση του Φεστιβάλ Αθηνών «Η Τάξη μας», μετά από αδιαθεσία ηθοποιού επί σκηνής. Η παράσταση ξεκίνησε κανονικά αλλά κατά τη διάρκειά της ένας από τους ηθοποιούς λιποθύμησε.

Εκλήθη ασθενοφόρο που μετέφερε τον ηθοποιό στο νοσοκομείο, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία χθες το βράδυ. Σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία του.

Η προγραμματισμένη για απόψε, Σάββατο 18/6, παράσταση δεν θα πραγματοποιηθεί με τους συντελεστές του έργου να απολογούνται για την αναστάτωση, αλλά όπως έγραψε και ο σκηνοθέτης της παράστασης στον λογαριασμό του στο Facebook «Το θέατρο είναι έτσι κι αλλιώς η πιο άμεσα συνδεδεμένη με την τρέχουσα στιγμή της ζωής τέχνη. Ευτυχώς όλα είναι καλά. Ευχαριστούμε όλους τους θεατές για την ωριμότητα και τη συμπαράσταση που επέδειξαν.».

Ανακοίνωση του Φεστιβάλ
Η προγραμματισμένη γι απόψε, Σάββατο 18/6, παράσταση "Η τάξη μας" στο χώρο της Πειραιώς 260 δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω αιφνίδιας ασθένειας ενός εκ των συντελεστών.
Η επιστροφή των εισιτηρίων γίνεται ως εξής:
- για αγορές που έχουν γίνει με μετρητά, οι επιστροφές θα γίνονται από τα κεντρικά εκδοτήρια (Πανεπιστημίου 39) από την Τρίτη 21/6 και έως το τέλος Ιουνίου με την προσκόμιση των εισιτηρίων.
- για αγορές που έχουν γίνει με πιστωτική κάρτα, η ακύρωση και η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει αυτόματα.
Το ίδιο ισχύει και για όσους επιθυμούν να λάβουν πίσω το αντίτιμο του εισιτηρίου για τη χθεσινή παράσταση που διεκόπη εκτάκτως πριν το τέλος.

 

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση