ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

No Body Festival 2016 στη Στέγη Χορού Λευκωσίας

Διοργανώνεται το 8ο Φεστιβάλ Χορού, κίνησης & Παραστατικών Τεχνών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Στέγη Χορού Λευκωσίας και το Dance Gate Lefkosia διοργανώνουν το 8ο Φεστιβάλ Χορού, κίνησης & Παραστατικών Τεχνών NO_ BODY. Στις παραστάσεις θα φιλοξενηθούν εννέα καλλιτεχνικές ομάδες/καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό. Ο χορογράφος Ιωάννη Μανταφούνη από την Ελβετία η Αθανασία Κανελλοπούλου από την Ελλάδα, ο Pascal Caron με νέα δουλειά, η νέα χορογράφος Melissa Garcia σε μια πρώτη παρουσίαση. Και φέτος θα συμμετάσχει και η Τουρκοκύπρια χορογράφος Sevim Akpinar με την ομάδα της.

Καλλιτεχνικές ομάδες απ' όλη την Ευρώπη

Στις παραστάσεις το no body festival φιλοξενεί 9 καλλιτεχνικές ομάδες/καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα ο χορογράφος Ιωάννης Μανταφούνης από την Ελβετία με τη στήριξη από το κρατικό ταμείο Ελβετίας για προώθηση Ελβετών καλλιτεχνών στο εξωτερικό, η  Αθανασία Κανελλοπούλου από την Ελλάδα (έχει φιλοξενηθεί ως χορεύτρια στη Στέγη Χορού Λευκωσίας σε έργο της Αλεξάντρας Βάγιερσταλλ), ο Pascal Caron/φιλοξενούμενο καλλιτέχνη της Στέγης Χορού Λευκωσίας με νέα δουλειά (έργο του έχουμε ξαναδεί σε προηγούμενο φεστιβάλ μας), η νέα χορογράφος/ φιλοξενούμενη καλλιτέχνη της Στέγης Χορού Λευκωσίας Melissa Garcia σε μια πρώτη παρουσίαση.

Επίσης, φέτος στο No Body festival 2016, όπως και πέρυσι, θα υπάρχει συμμετοχή σε παράσταση από την Τουρκοκύπρια χορογράφο Sevim Akpinar και την ομάδα της. Αυτή η παρουσίαση συνεχίζει να ενδυναμώνει τις δυνατότητες για επικοινωνία, συνεργασία και ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών μεταξύ όλων των καλλιτεχνών του τόπου και προσφέρει τη βάση για συνύπαρξη σε ένα κοινό δημιουργικό καλλιτεχνικό μέλλον.

Ακόμη στο φεστιβάλ συμμετέχουν η γνωστή χορογράφος από τη Λεμεσό Milena Ugren με τον μουσικό Γιώργο Κούλα και οι νέες χορογράφοι / φιλοξενούμενοι καλλιτέχνες της Στέγης Χορού Λευκωσίας Έλλη Κωνσταντίνου με τη χορεύτρια Νάταλη Τσίγκη και η Γεωργία Ανδρέου με την ομάδα της. Τέλος, η Μαρία Καμπέρη συμμετέχει με τo EN-ΦΑΝΤΑΣΙΑ (seminar workshop for pre-primary teachers).

Οι παραστάσεις:

  • Σάββατο 19 Noεμβρίου , 7:30 μ.μ.
    -Ιωάννης Μανταφούνης (Ελβετία)
    -Αθανασία Κανελλοπούλου (Ελλάδα)
    -Sevim Akpinar
    -Pascal Caron
    -Melissa Garcia
  • Κυριακή 20 Νοεμβρίου 
    -Milena Ugren / Γιώργος Κούλας
    -Έλλη Κωνσταντίνου / Νάταλη Τσίγκη
    -Γεωργία Ανδρέου
  • Παράλληλες Εκδηλώσεις  
    Κυριακή 20 Νοεμβρίου 20, 11- 12:30 π.μ.
    Μαρία Καμπέρη / ΕΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ
    Seminar workshop for pre-primary teachers.

    ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
    Παραστάσεις: 7 ευρώ/ 5 ευρώ, 7 euros/ 5 euros

    Παράλληλες Εκδηλώσεις / Δωρεάν Είσοδος


    Προκράτηση θέσεων 
    (14-20 Νοεμβρίου 


    Πληροφορίες:
    Στέγη Χορού Λευκωσίας, Αγορά Αγίου Αντρέα, Παρθενώνος 25, Λευκωσία, 19-20 Νοεμβρίου, ώρα 7:30 μ.μ. Πληροφορίες www.dancehouselefkosia.com, dancehouselefkosia@gmail.com.

 

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση