ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:13
 

Πρώτη στη Νέα Υόρκη η παράσταση «Μελίνα: Η Τελευταία Ελληνίδα Θεά»

Έλαβε την πρώτη θέση στο διεθνές φεστιβάλ United Solo της Νέας Υόρκης εξασφαλίζοντας το «Best International Award».

Δελτίο Τύπου

Επιτυχία τεραστίων διαστάσεων πρέπει να θεωρείται το αποτέλεσμα του Διεθνούς Φεστιβάλ United Solo Νέας Υόρκης για τους συντελεστές της παράστασης «Μελίνα: Η Τελευταία Ελληνίδα Θεά» αφού η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τους κατέταξε στην πρώτη θέσση.

Η «Μελίνα: Η Τελευταία Ελληνίδα Θεά» εκπροσωπώντας την Κύπρο έλαβε την πρώτη θέση στο διεθνές φεστιβάλ United Solo της Νέας Υόρκης εξασφαλίζοντας το «Best International Award».

Η Μελίνα της Κύπρου μας, η δικιά μας Πάολα Χατζηλαμπρή και ο Πωλ Λάμπης ανέβασαν τη χώρα μας στο ψηλότερο σκαλί του Πολιτισμού δίνοντας στη χώρα μας αλλά και στην Ελλάδα, παγκόσμια αναγνώριση όπως ακριβώς έκανε και η αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη.

Η Κύπρος μπορεί να αισθάνεται περήφανη για τους δυο νεαρούς δημιουργούς της αφού η πρωτιά αυτή ανοίγει νέες λεωφόρους προώθησης και προβολής τόσο της ταινίας όσο και του τόπου μας στον απανταχού Ελληνισμό και όχι μόνο.

Να θυμίσουμε ότι η παράσταση “Μελίνα: Η Τελευταία Ελληνίδα Θεά” θα παρουσιαστεί στην Πάφο, απευθείας από το Broadway την 1η Δεκεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο ΑΛΜΥΡΑ και είναι υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Η κυρία Χατζηλαμπρή και ο κ. Λάμπης ευχαριστούν όλους όσους πίστεψαν από την αρχή σε αυτή τη δημιουργία, τον κόσμο που διαρκώς δίνει ώθηση σε αυτή την προσπάθεια, τους χορηγούς της παραγωγής και φυσικά τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση

Οι ήρωες του Μπέκετ είναι μόνοι και έρημοι, καταδικασμένοι να μονολογουν μη μπορώντας να επικοινωνήσουν με τον συνάνθρωπο τους

Fail, Fail Again Fail Better

Σκηνοθετημένο αναλόγιο από την enacttheatre με δύο έργα του Σάμιουελ Μπέκετ σε μετάφραση του Νάσου Δετζώρτζη
Δελτίο Τύπου
 |  ΘΕΑΤΡΟ-ΧΟΡΟΣ
X