ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέο συλλεκτικό βιβλίο από τον Γαστρονόμο: Σπιτικό ψωμί

Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αυτή την Κυριακή το πιο ζεστό, μοσχοβολιστό βιβλίο μας περιμένει με την «Καθημερινή»: 50 δοκιμασμένες συνταγές για σπιτικό ψωμί από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Χωριάτικα, προζυμένια, γεμιστά, πανεύκολα ψωμιά χωρίς ζύμωμα, γρήγορα ψωμιά με μπύρα, ψωμιά φόρμας, με γάλα, με μπλε τυρί αλλά και χωρίς γλουτένη, ψωμιά καθημερινά και επίσημα, όλα σε μια συλλεκτική έκδοση με την υπογραφή του Γαστρονόμου. Μαζί, όλα τα μυστικά για την οικιακή αρτοποίηση και οδηγίες όχι για ένα αλλά για τρία χειροποίητα προζύμια.

Η ζεστή, γήινη και ελαφρώς ξινούτσικη γεύση μιας φέτας χωριάτικου καρβελιού, σας ξυπνά γλυκές αναμνήσεις; Ετοιμάστε τα χωριάτικα προζυμένια καρβέλια μας, παίξτε με τα διάφορα άλευρα, κάντε δοκιμές ή απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες μας και θα μας θυμηθείτε. Καμιά μυρωδιά σε ένα σπίτι δεν συγκρίνεται με αυτή του φρεσκοψημένου ψωμιού.

Γνωρίζετε ότι καλύτερα ψωμιά για λαχταριστά σάντουιτς είναι της φόρμας, που κόβονται εύκολα σε φέτες, καθώς και οι κλασικές γαλλικές μπαγκέτες και το ιταλικό τζιαπάτα; Έχουμε πολλές, δοκιμασμένες και λαχταριστές συνταγές για αυτά τα αγαπημένα σας ψωμιά καθώς και το διάσημο πλέον γιαπωνέζικο milk bread με την αέρινη υφή και τη φίνα γεύση.

Δεν έχετε χρόνο, ήρθαν ξαφνικά φίλοι ή συγγενείς, οι φίλοι των παιδιών σας έκαναν ξαφνική απόβαση στο σαλόνι σας ή μήπως οργανώνετε μια συγκέντρωση και θέλετε κάτι νόστιμο και πρωτότυπο; Γρήγορα ψωμάκια μπύρας, σκορδοψωμάκια γεμιστά με μυρωδικά και τυριά, με ξηρούς καρπούς, μπριός και μπέιγκελς θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους.

Θέλετε να παίξετε με τους σπόρους και τα διάφορα άλευρα ή μήπως έχετε δυνανεξία στη γλουτένη; Ψωμί χωρίς γλουτένη, καστανόψωμο, καλαμποκόψωμο, πολύσπορο, ολικής, ζέας, ρυζιού, σίκαλης κ.ά. είναι στη διάθεσή σας, με συνταγές δοκιμασμένες και υπογεγραμμένες από τους καλύτερους Έλληνες σεφ.

Αυτό το βιβλίο δεν πρέπει να το χάσετε! Κάθε του σελίδα και ένα φρεσκοψημένο, αχνιστό ψωμί.

Σπιτικό ψωμί, με την υπογραφή του Γαστρονόμου. Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου με την «Καθημερινή».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση