e-kathimerini NEWSLETTER ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ENGLISH EDITION
ADSTORE NETWORK
Τελευταία ενημέρωση: 17:03
ΤΩΡΑ:
Ειδήσεις σε 90'' φαρμακεία Είσοδος Apps Home
Πολιτική
Ημερομηνία: 11.01.2015 | 09:31

Ιστορική νίκη για ΔΗΣΥ και Φαίδωνος στην Πάφο

Συντριπτική ήττα της τριμερούς με 27.5% - 62% η δύναμή τους στις Δημοτικές του 2011
Newsroom K
O Φαίδωνας Φαίδωνος κατήλθε στις Δημοτικές Εκλογές ως ανεξάρτητος, υποστηριζόμενος από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Νέος Δήμαρχος Πάφου για τα επόμενα δύο χρόνια, είναι από την Κυριακή ο Φαίδωνας Φαίδωνος, ο οποίος πέτυχε μια συντριπτική νίκη με 49.08%, στηριζόμενος από τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Στη δεύτερη θέση, με ποσοστό 27,51% βρέθηκε ο υποψήφιος της τριμερούς ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ Άριστος Βασιλειάδης, ενώ με ποσοστό 11.66% κατετάγη ο Δώρος Παφίτης, υποψήφιος της Συμμαχίας Πολιτών.

Η συντριπτική νίκη του κ. Φαίδωνος, αποτελεί την ίδια ώρα μια συντριπτική ήττα για την τριμερή συμμαχία των κομμάτων της αντιπολίτευσης ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ, η δύναμη των οποίων στις δημοτικές εκλογές του 2011 συναθροιζόταν στο 62%.

Ιστορική νίκη για ΔΗΣΥ στην Πάφο - Εκλέγει για πρώτη φόρα Δήμαρχο
Η νίκη Φαίδωνος αποτελεί μια από τις ιστορικότερες νίκες για την παράταξη του Δημοκρατικού Συναγερμού, μιας και για πρώτη φορά επιτυγχάνει την εκλογή Δημάρχου στην πόλη της Πάφου.

Την ίδια ώρα, για πρώτη φορά ο ΔΗ.ΣΥ. επιτυγχάνει νίκη έναντι της τριμερούς συνεργασίας σε επίπεδο δημοτικών εκλογών, μιας και στο παρελθόν όποτε υποψήφιος του κόμματος αντιμετώπιζε υποψηφιότητα στηριζόμενη από την τριμερή συνεργασία ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ, αποτύγχανε να εκλεγεί.

Φαίδωνος: «Από αύριο ξεκινάμε δουλειά, όλοι μαζί ενωμένοι»
Έξω από το κτήριο της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου, εκεί όπου και έγινε η ανακήρυξη του Νέου Δημάρχου της πόλης, ο κ. Φαίδωνος στο πρώτο του μήνυμα προς τους πολίτες της Πάφου, χειροκροτούμενος από εκατοντάδες υποστηρικτές του, κάλεσε σε συστράτευση όλους τους δημότες της πόλης.

«Απόψε η Πάφος γυρίζει σελίδα. Απόψε στη σημερινή εκλογική αναμέτρηση δεν έχουν καταγραφεί κομματικά ποσοστά. Κόμμα όλων μας είναι η Πάφος. Η Πάφος και οι Παφίτες σύντομα και πάλι θα είναι περήφανοι για την πόλη τους, τον πολιτισμό τους και την ιστορίας τους.

Θα ήθελα να καλέσω όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες να συστρατευθούμε σε μια πορεία αναγέννησης της πόλης μας, σε μια προσπάθεια η πόλη μας και πάλι μπει σε μια πορεία προόδου και ανάπτυξης.

Η πόλη μας θα προετοιμασθεί αυτούς τους 23 μήνες για να είναι η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2017. Από αύριο ξεκινάμε δουλειά, όλοι μαζί ενωμένοι».

Η τελική κατάταξη
Η σειρά κατάταξης των 8 υποψηφίων:

Φαίδωνας Φαίδωνος: 4609 - 49,08%
Άριστος Βασιλειάδης: 2583 - 27,51%
Δώρος Παφίτης: 1095 - 11,66%
Ανδρέας Χρυσάνθου: 517 - 5,51%
Ανδρέας Μασούρας: 207 - 2,20%
Βαγγέλης Μαυρονικόλας: 144 - 1,53%
Χρύσανθος Χρυσάνθου: 137 - 1,46%
Σόφη Χαμπιαουρίδου: 98 - 1,04%

Στο 53,40% η συμμετοχή
Σε σύνολο 18.023 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, ψήφισαν 9.625 ή ποσοστό 53,40%. Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ανήλθαν σε 9.390 (97,56%), τα λευκά σε 91(0,95%) και τα άκυρα σε 144 (1,5%). Η αποχή έφτασε το 46.60% (8.398 ψηφοφόροι) το οποίο αποτελεί ενδεχομένως το υψηλότερο ποσοστό αποχής στην ιστορία των Δημοτικών Εκλογών.

Συγχαρητήριο μήνυμα από Αβέρωφ στον Φαίδωνα
Πρώτος και πολύ πριν ακόμη ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ. Αβέρωφ Νεοφύτου, με μήνυμα του στο Twitter συγχαίρει τον Φαίδωνα Φαίδωνος για την ανάδειξή του στη θέση του Δημάρχου.

«Συγχαρητήρια στον Φαίδωνα στον Νέο Δήμαρχο Πάφου. Αυτή η νίκη ανήκει στους Παφίτες, την άξιζαν. και την αξίζουν. Για καλύτερες μέρες»

Ποιος είναι ο Φαίδωνας Φαίδωνος
Ο κ. Φαίδωνος είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνώς και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ ακολούθησε Μεταπτυχιακές Σπουδές στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές σπουδές στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Σήμερα παρακολουθεί μαθήματα στη Νομική Σχολή, στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου. Την τελευταία τριετία ήταν Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΣΥ στο Δήμο Πάφου και μέλος του ΔΣ του ΣΑΠΑ, μέλος του Συμβουλίου Παρεκκλίσεων, ενώ συμμετείχε ως μέλος σε δύο επιτροπές του Δ. Πάφου.

Από το 2006 έως σήμερα είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Από το 2002 έως το 2006 εργάστηκε ως Κοινοβουλευτικός συνεργάτης με το βουλευτή Κ. Κωνσταντίνου.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μέχρι στιγμής (19:00), με καταμετρημένες 19 από τις 30 κάλπες ο Φαίδωνας Φαίδωνος έχει σαφές προβάδισμα με 48.3% έναντι 28.3% του κ. Βασιλειάδη και 11,69% του κ. Δώρου Παφίτη. Το μεγάλο προβάδισμα του κ. Φαίδωνος, σύμφωνα με εκτιμήσεις, δεν μπορεί να ανατραπεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, σαφές προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Φαίδωνας Φαίδωνος, το οποίου η διαφορά από τον δεύτερο Άριστο Βασιλειάδη να κυμαίνεται σε διψήφιο ποσοστό.

Ερωτηματικό παραμένει ωστόσο, κατά πόσον η υποψηφιότητα του κ. Φαίδωνος πλησιάσει το 50% των ψήφων.

Στο 53% η συμμετοχή
Ολοκληρώθηκε στις 18:00 η διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του νέου Δημάρχου Πάφου, με τη συμμετοχή να ανήλθε μόλις στο 53% (9532 ψηφοφόροι) μιας και από νωρίς είχε φανεί πως ο κόσμος της Πάφου είχε στρέψει την πλάτη της στη διαδικασία.

Η διαδικασία της καταμέτρησης των ψήφων έχει ξεκινήσει στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα και αναμένεται να ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 19:30 οπόταν και θα γίνει γνωστό το τελικό αποτέλεσμα, ενώ η ανακήρυξη του νέου Δημάρχου Πάφου θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τις 20:00 στα γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου.

Σύμφωνα με τον Έπαρχο Πάφου Γιαννάκη Μαλλουρίδη, η αποχή ενδεχομένως να είναι η μεγαλύτερη που σημειώθηκε ποτέ σε εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης, μιας και μέχρι τις 12:00 οπόταν και διακόπηκε η ψηφοφορία για διάλειμμα μιας ώρας, στην κάλπη προσήλθαν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα μόλις 3.849 εκλογείς, ποσοστό 21.3% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στο Δήμο Πάφου.

Τη θέση του Δημάρχου διεκδικούν ο Άριστος Βασιλειάδης, ανεξάρτητος υποψήφιος που στηρίζεται από την τριμερή συμμαχία ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Φαίδωνας Φαίδωνος που στηρίζεται από το ΔΗΣΥ, ο υποψήφιος της Συμμαχιάς Πολιτών, Δώρος Παφίτης, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Μασούρας που στηρίζεται από το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, η ανεξάρτητη υποψήφια Σόφη Χαμπιαουρίδου και οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι Χρύσανθος Χρυσάνθου, Ανδρέας Χρυσάνθου και Βαγγέλης Μαυρονικόλας.

Χωρίς κανένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία
Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, με την Αστυνομία να πραγματοποιεί μέχρι και αυτή την ώρα περιπολίες στα εκλογικά κέντρα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκο Τσαπή.

Από το πρωί η Αστυνομία βρισκόταν επί ποδός, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου λειτούργησε αίθουσα επιχειρήσεων και εργάζονται 65 μέλη της αστυνομικής Δύναμης.

Οι δηλώσεις των υποψηφίων

Αρ. Βασιλειάδης: «Σήμερα νέα αρχή για την Πάφο»
Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για τη δημαρχία της Πάφου Άριστος Βασιλειάδης, ασκώντας το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα στο Γ’ Δημοτικό σχολείο, στο Κέντρο δήλωσε:
«Σήμερα είναι μια νέα αρχή για την Πάφο, η οποία πρέπει να στιγματίσει το μέλλον» Ακόμα  ευχήθηκε κάθε επιτυχία και καλή τύχη σε όλους τους υποψηφίους Δημάρχους.

Τον κ. Βασιλειάδη συνόδευαν μέλη του εκλογικού επιτελείου που τον υποστηρίζουν.

Ο κ. Βασιλειάδης γεννήθηκε στην Πάφο και είναι γιος του πρώην βουλευτή Πάφου Νίκου Βασιλειάδη. Είναι οικονομολόγος και είναι παντρεμένος με την Ελένη Παπαγεωργίου, με την οποία έχει τρία παιδιά.

Φ. Φαίδωνος: Κόμμα μας η Πάφος
Ο Φαίδωνας Φαίδωνος, ανεξάρτητος υποψήφιος για τη Δημαρχία της Πάφου που στηρίζεται από το ΔΗΣΥ, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 9ο Δημοτικό σχολείο – Κουπάτειο, ανέφερε πως οι σημερινές εκλογές είναι δημοτικές εκλογές και σήμερα για όλους “κόμμα μας είναι η Πάφος”.

Η Πάφος γυρίζει σελίδα και οι Παφίτες θα γίνουν περήφανοι για την πόλη τους, είπε, προσθέτοντας ότι “η Πάφος θα μπει και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου και σύντομα όλη η Κύπρος θα μιλά για το νέο ξεκίνημα της πόλης”.

Τον κ. Φαίδωνος συνόδευαν μέλη του εκλογικού του επιτελείου και η οικογένεια του.

Ο κ. Φαίδωνος σπούδασε Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Οικονομικές σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ακολούθησε Μεταπτυχιακές Σπουδές στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές σπουδές στο ίδιο πανεπιστήμιο. Σήμερα παρακολουθεί μαθήματα στη Νομική Σχολή, στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου. Τα τελευταία τρία χρόνια είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πάφου και μέλος του ΔΣ του ΣΑΠΑ, μέλος του Συμβουλίου Παρεκκλίσεων και συμμετέχει ως μέλος σε δύο επιτροπές του Δ. Πάφου. Από το 2006 έως σήμερα είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Από το 2002 έως το 2006 εργάστηκε ως Κοινοβουλευτικός συνεργάτης με το βουλευτή Κ. Κωνσταντίνου.

Ο Α. Μασούρας καλεί τους δημότες να ψηφίσουν
Είναι η πρώτη φορά που γίνονται αναπληρωματικές εκλογές και αυτό έχει μια ιδιαίτερη σημασία και μια ιστορική σημασία για τον τόπο, δήλωσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Μασούρας, ο οποίος στηρίζεται από το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών.

“Σήμερα γιορτάζει η δημοκρατία και είναι πολύ σημαντικό να προωθηθεί επιτέλους η ιδέα της συμμετοχικότητας,” είπε, καλώντας όλους τους δημότες να ψηφίσουν.

Τον κ. Μασούρα συνόδευαν η Επίτροπος Περιβάλλοντος Ιωάννα Παναγιώτου, ο πρόεδρος των Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Γιώργος Περδίκης, το επιτελείο που τον στηρίζει και η οικογένεια του.

Ο Ανδρέας Ν. Μασούρας είναι Λέκτορας Επικοινωνίας και Πολιτικής των Μέσων, μέλος της Επιτροπής Εσωτερικής Αξιολόγησης και Διασφάλισης της Ποιότητας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και  Πρόεδρος του  Ινστιτούτου Μελετών Εφαρμοσμένης Επικοινωνίας.

Α. Χρυσάνθου : Πρέπει να γίνουν πολλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα
Πρέπει να γίνουν πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, δήλωσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για τη δημαρχία της Πάφου Ανδρέας Χρυσάνθου, ασκώντας το εκλογικό του δικαίωμα στο 9ο Δημοτικό σχολείο – Κουπάτειο.

Μόλις τώρα άσκησα το ιερό δικαίωμα της ψήφου, είπε και κάλεσε τον κάθε συμπολίτη του να κάνει το ίδιο για να είναι συμμέτοχος στη Δημοκρατία. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο Δήμος Πάφου, ανέφερε, “ο πολίτης πρέπει να έχει άποψη και ένας τρόπος κφρασης αυτής της άποψης είναι η συμμετοχή σ’ αυτή την εκλογική διαδικασία”.

Ο κ. Χρυσάνθου είπε ακόμη πως από αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο μαζί με το νέο Δήμαρχο που θα εκλεγεί, μέσα σε πνεύμα συναίνεσης και συνένωσης δυνάμεων, θα αντιμετωπίσει τα πολλαπλά προβλήματα του Δήμου. “Πρέπει να γίνουν πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα,” κατέληξε. Ο κ. Χρυσάνθου συνοδευόταν από τη σύζυγο του.

Σόφη Χαμπιαουρίδου: «Η αποχή δεν είναι λύση»
Η αποχή δεν είναι λύση, δήλωσε η υποψήφια για τη δημαρχία της Πάφου Σόφη Χαμπιαουρίδου, ασκώντας το εκλογικό της δικαίωμα και κάλεσε τους δημότες της Πάφου να προσέλθουν στις κάλπες.

Η κ. Χαμπιαουρίδου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στις 9:30 το πρωί στο Β` (Δημήτρειο) Δημοτικό Σχολείο (Κέντρο Θ`), συνοδευόμενη από μέλη της οικογένειας της.

Σε δηλώσεις της εξερχόμενη του εκλογικού κέντρου ευχήθηκε σήμερα να πάνε όλα καλά και ο κόσμος να προσέλθει στις κάλπες και με καθόλα δημοκρατικό τρόπο να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Δήλωσε ότι «η Πάφος δεν έχει περιθώρια για άλλα πειράματα», προσθέτοντας ότι ο παφιακός λαός θα καθορίσει σήμερα με τη συμμετοχή του ή την αποχή του το μέλλον αυτής της πόλης.

Από αύριο, είπε, “το μόνο σίγουρο είναι ότι η Πάφος γυρίζει μια καινούργια σελίδα, χρειάζεται σκληρή δουλειά, σοβαρότητα από όλους και να βαδίσουμε επιτέλους μέσα στο δρόμο της αλήθειας ώστε η ζωή όλων των πολιτών αυτής της πόλης να γίνει καλύτερη».

Κάλεσε τέλος τους δημότες της Πάφου να προσέλθουν στις κάλπες καθώς, όπως είπε, η αποχή δεν είναι λύση και ευχήθηκε όπως ξημερώσει μια καινούργια μέρα για την Πάφο.

Δώρος Παφίτης: «Ελεύερη και συνειδητή ψήφος»
Ήρθε το τέλος ενός “ωραίου αλλά σύντομου” εκλογικού αγώνα, ανέφερε ο υποψήφιος για τη δημαρχία της Πάφου Δώρος Παφίτης που στηρίζεται από τη Συμμαχία Πολιτών, μετά που εξάσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Γ' Δημοτικό σχολείο.

Ο κ. Παφίτης είπε ότι «Σήμερα οι Παφίτες αποφασίζουν για την πόλη τους και το μέλλον της, γυρίζοντας σελίδα».

Εύχομαι, είπε, “η ψήφος τους πραγματικά σήμερα να είναι ελεύθερη και συνειδητή”. Καλή ψήφο σε όλους  και ότι καλύτερο, κατέληξε.

Β.Μαυρονικόλας: «Να συμμετάσχουν όλοι στις εκλογές»
Να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία κάλεσε του δημότες της Πάφου ο υποψήφιος για τη Δημαρχία Πάφου Βαγγέλης Μαυρονικόλας, προσθέτοντας ότι τα μεγάλα προβλήματα στην πόλη τα έφερε η αποχή και η αδιαφορία.

Ο κ. Μαυρονικόλας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30 το πρωί στο Β` (Δημήτρειο) Δημοτικό Σχολείο (Κέντρο Θ`), συνοδευόμενος από μέλη του επιτελείου του.

Σε δηλώσεις του εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου κάλεσε τους δημότες της Πάφου να προσέλθουν στις κάλπες, να κάνουν ελεύθερα την επιλογή τους και να ψηφίσουν.

Και αυτό, όπως ανέφερε, γιατί "τα μεγάλα προβλήματα στην Πάφο τα έφερε η αποχή και η αδιαφορία για τα τεκταινόμενα".

Χ. Χρυσάνθου: Εύχομαι να γιορτάσει η αληθινή δημοκρατία
Την ευχή όπως “στις σημερινές εκλογές γιορτάσει η αληθινή δημοκρατία και επικρατήσει η ελεύθερη βούληση, η οποία θα αναδείξει την πραγματική επιθυμία των Παφιτών για το ποιός θα είναι ο νέος τους Δήμαρχος,” εξέφρασε ο Χρύσανθος Χρυσάνθου, υποψήφιος για τη δημαρχία Πάφου, ασκώντας το εκλογικό του δικαίωμα στο 10ο Δημοτικό σχολείο.

Ευχήθηκε επίσης στις σημερινές εκλογές οι συνδημότες του Παφίτες “να μην εγκαταλείψουν την πόλη στο κατηφορικό δρόμο που βρίσκεται, που την οδηγεί κατευθείαν στην καταστροφή και στο απόλυτο σκοτάδι αλλά να την οδηγήσουν στο δρόμο της ευημερίας, της προκοπής, της ιστορικής, κοινωνικής και πολιτισμικής καταξίωσης”.

Ο κ. Χρυσάνθου ευχαρίστησε από καρδιάς τους ενωμένους αγωνιστές 1955- 59 και 1963- 64 για τη στήριξη που έδωσαν στην ανεξάρτητη και υπερκομματική  υποψηφιότητα του και δήλωσε ότι είναι η μεγίστη τιμή που θα μπορούσε να του συμβεί σ’ αυτές τις εκλογές.

Τα αγκάθια του νέου δημάρχου Πάφου
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Δήμαρχος με 49.08% ο Φαίδωνας Φαίδωνος - Κρίνεται η εκλογή | Καθημερινή | Κύπρος
(Πρέπει να συνδεθείτε για να μπορέσετε να σχολιάσετε αυτο το Άρθρο)

Πολιτική: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

NEWS ROOM
Στα €941 εκ. το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών της Κύπρου το 2016 | 17:03
Την παραίτηση Ντάισελμπλουμ ζητά η Ελένη Θεοχάρους | 16:51
Με Μαυρογιάννη και Ναμί συναντάται αύριο ο Έιντε  | 16:37
Meze by Elliniko/Μεζεδοπωλείο | 16:31
Το Υπ.Εργασίας απορρίπτει επικρίσεις ΕΚΥΣΥ για το πασχαλινό επίδομα | 16:27
#PoliticsBlog
#PoliticsBlog Η SuperTeam στην Μάλτα και ο πυροβολισμός του αστρολόγου | 30/03/2017
#PoliticsBlog Το shortlist του 2018, ο μικρός ήρωας και μια κωλοτούμπα | 29/03/2017
#PoliticsBlog Ο μικρός ήρωας, η Μάρθα Βούρτση και ο Σωκράτης... | 28/03/2017
#PoliticsBlog Δύο συναντήσεις κορυφής και μία επίσκεψη για τον Νίκαρο | 27/03/2017
#PoliticsBlog Ο Μπαμπινιώτης, μια κόντρα και δύο κρίσιμες συναντήσεις | 24/03/2017
ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
Ζοφερό το μέλλον
Ο κος Κατσουριδης παραπλανει και δειχνει την εμπαθεια του κατά της ...
Foivos | 11:05
Ζοφερό το μέλλον
Το αρθρο του κ. Κατσουριδη ειναι γεματο απο λανθασμενες αναφορες και ...
Andreas | 05:17
#PoliticsBlog Τι έφαγαν Μουσταφά-Φούλης στο... μυστικό δείπνο;
Δηλαδή το πρόβλημα του Αβέρωφ είναι να δώσει μάθημα στο ΑΚΕΛ. Οταν ...
ΣΟΦΟΚΛΗΣ | 12:26
Ενοίκιο 118 χιλιάδων ευρώ από το κράτος στον Υπουργό Εσωτερικών
Τόσα χρόνια τα έκαναν πλακάκια και έτρωγαν λυτοί και δεμένοι στην ...
Χρίστος | 09:53
Άλλα άρθρα του ιδίου συγγραφέα
Newsroom K
ΠτΔ: Δεν χρειαζόμαστε κανενός είδους ασφάλεια και εγγυήσεις | 30/03/2017
Eurobank Κύπρου: Κέρδη 38.1 εκατ. για το 2016 | 30/03/2017
90'' ΠτΔ προς Ε.Ε: Μετατρέψτε το Κυπριακο σε Success story | 30/03/2017
Την παραίτηση Ντάισελμπλουμ ζητά η Ελένη Θεοχάρους | 30/03/2017
Meze by Elliniko/Μεζεδοπωλείο | 30/03/2017
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κύπρος
Πολιτική
Αθλητισμός
Οικονομική
Ελλάδα
Κόσμος
GoodLife
Πολιτισμός
Περιβάλλον
Υγεία
Media
Αγγελίες
Geek
Προσφορές
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Απόψεις
Αφιερώματα
ΕΡΓΑΛΕΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Αναζήτηση
e-kathimerini
Έντυπη Έκδοση
mobile
iPnone
Tablet
Kathimerini on facebook
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Επικοινωνία
Διαφήμιση
Ταυτότητα
SPPMEDIA NETWORK
Ελληνική Έκδοση
24news.com.cy
4troxoi.24man.com.cy
24sports.com.cy
madtv.com.cy
livingetc.com.cy
mydeejay.com.cy
SPPMEDIA ACCOUNT
Login
Register
©2011 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ All rigths reserved.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ
ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΛΤΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΕ
Design & Development by BDigital
Powered by Webstudio