e-kathimerini NEWSLETTER ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ENGLISH EDITION
ADSTORE NETWORK
Τελευταία ενημέρωση: 09:20
ΤΩΡΑ:
Ειδήσεις σε 90'' φαρμακεία Είσοδος Apps Home
Σκίτσο του Ηλία Μακρή
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Ανδρέας Παράσχος
Χρειάζεται ένας Μαντέλα! Σχόλια(1)
Αλέξης Παπαχελάς
Ο μαγνήτης του... Νότου Σχόλια
Κώστας Ιορδανίδης
Κίνδυνοι και ευκαιρίες Σχόλια
Μιχάλης Τσικαλάς
Το τέλος των ψευδαισθήσεων; Σχόλια
Ελένη Ξένου
Τι σημαίνει απέχω, κύριοι; Σχόλια
Απόστολος Τομαράς
«Τα πλοία πεθαίνουν στα λιμάνια» Σχόλια
Νίκος Στέλγιας
Τις πταίει; Σχόλια
Μαρίνα Οικονομίδου
Η αποχή στοίχισε στον ΔΗΣΥ Σχόλια
Χρίστος Ζαβός
Κουβαδάκια στην άμμο Σχόλια
Δημήτρης Μ Δημητρίου
Ανιχνεύοντας τη σύγχρονη κεντροδεξιά Σχόλια
Τάσος Τρύφωνος
Χάσαμε τη λύση; Σχόλια
Μπάμπης Παπαδημητρίου
Μια κάποια «λύση για το χρέος» Σχόλια
Νίκος Κωνσταντάρας
Ελλάδα, μια ιδιαιτέρως ειδική περίπτωση Σχόλια
Νίκος Κατσουρίδης
Πρόληψη εδώ και τώρα Σχόλια

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ''Κ''

Η Κύπρος με τις χαμηλότερες φορολογίες στην Ευρώπη

Σε μια εποχή που επικρατεί ο Λαϊκισμός, τα Συνθήματα, ο Μηδενισμός και που η ισοπεδωτική κριτική αποτελεί την εύκολη και εύηχη οδό, πιστεύω το οφείλουμε στην Αλήθεια, στο Χρέος της Πληροφόρησης και όχι της Παραπλάνησης να ενημερώνουμε το Λαό και τους Πολίτες με αδιάσειστα στοιχεία για θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα τους και τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.
20/02/2017

Οι Προτεραιότητες μας στην Ε.Ε.

Από το 2004 που η Κύπρος εντάχθηκε στην Ε.Ε. όφειλε να θέσει προτεραιότητες όσον αφορά την συμμετοχή και τη δράση της στην Ε.Ε. Αναμφισβήτητα πρώτη και ύψιστη προτεραιότητα ήταν, είναι και παραμένει η αξιοποίηση και στήριξη της Ε.Ε. για την επίλυση του Εθνικού μας Θέματος και πιστεύω ότι κατά το μάλλον ή ήττον υπήρξε έντονη δραστηριότητα, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια για πλήρη αξιοποίηση και εμπλοκή της Ε.Ε. στη προσπάθεια επίλυσης του Εθνικού μας Προβλήματος.
13/02/2017

Πετύχαμε φτηνή τηλεφωνία στην Ε.Ε.

Πιστεύω ότι οφείλουμε να αναδεικνύουμε σημαντικές, χρήσιμες και ωφέλιμες για τους πολίτες της Ε.Ε., πρωτοβουλίες και ενέργειες που μετουσιώνονται σε πράξη.
06/02/2017

Ραγδαίες εξελίξεις στο τομέα Διεθ. Υπηρεσιών: Πώς επηρεάζεται η Κύπρος

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται ένα σημαντικό κύμα μεταρρυθμίσεων διεθνώς στον τομέα υπηρεσιών που επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό τους λεγόμενους φορολογικούς παραδείσους και τα κέντρα παροχής υπηρεσιών όπως είναι η Κύπρος.
06/02/2017

Ίμια και οι προκλήσεις της Τουρκίας

Η τελευταία πρόκληση της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα σημειώθηκε το πρωινό της 29ης Ιανουαρίου 2017, 21 χρόνια μετά την κρίση στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996 που οδήγησε τις δυο χώρες στα πρόθυρα πολεμικής σύρραξης. Κατά την διάρκεια του τελευταίου προκλητικού επεισοδίου από την Τουρκία, οι Διοικητές των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας αρμένισαν με πολεμικό σκάφος συνοδεία σκαφών ανορθόδοξου πολέμου πλησίον των βραχονησίδων των Ιμίων και εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.
31/01/2017

Πως λανθασμένα η «οργανωμένη εκκλησία» χειρίστηκε το Κυπριακό

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος δήλωσε στη διάρκεια εκδήλωσης στη μνήμη του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Αρχιεπισκόπου Μακάριου, στην παρουσία του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη ότι «Δεν πρέπει να ενοχλεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ή μη λύση του Κυπριακού».
23/01/2017

Για τη διεθνή διάσκεψη

Το πρώτο κόμμα που μίλησε για εσωτερική και διεθνή πτυχή του Κυπριακού ήταν το ΑΚΕΛ. Όταν άλλες πολιτικές δυνάμεις έριζαν μεταξύ τους αν έπρεπε να συνομιλούμε με την τουρκοκυπριακή κοινότητα ή αν έπρεπε συνομιλητής μας να ήταν η Τουρκία, το ΑΚΕΛ υπογράμμιζε ότι η εσωτερική πτυχή του Κυπριακού θα επιλυθεί με διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο κοινοτήτων και η διεθνής πτυχή, δηλαδή το θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων, θα επιλυθεί σε μια διεθνή διάσκεψη.
18/01/2017

Η βιωσιμότητα της λύσης επί ξυρού ακμής

Στο βιβλίο του Antifragile ο κορυφαίος παγκοσμίως ειδικός στο Risk Management Νασίμ Νίκολας Ταλέμπ υπογραμμίζει ότι στην εποχή των ασυμμετριών –χαρακτηρίζεται από μη γραμμικότητες– μια αλλαγή 1% στα συστήματα μπορεί να μειώσει την ευθραυστότητα «fragility» (ή να αυξήσει την ανθεκτικότητα «antifragility») κατά περίπου 99%.
04/01/2017

Με το τέλος του 2016, κλείνει η μνημονιακή πορεία της Κύπρου

Με το τέλος του 2016, κλείνει η μνημονιακή πορεία της Κύπρου και η μνημονιακή της πορεία. Έχοντας εκπληρώσει σε μεγάλο μέρος τις υποχρεώσεις μας και επιτυγχάνοντας σημαντική βελτίωση στους σημαντικότερους οικονομικούς δείκτες, κατορθώσαμε να περάσουμε όλες τις αξιολογήσεις των δανειστών μας έγκαιρα και με επιτυχία. Έτσι, το 2016 θα αποτελεί πλέον την χρονιά που σηματοδότησε την έξοδο της Κύπρου από το μνημόνιο.
02/01/2017

Η Προσφυγή των Τσάμηδων στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης

Ως γνωστόν η ελληνική εξωτερική πολιτική έχει δύο κύρια χαρακτηριστικά: α) αδράνεια (π.χ. 12 Ν.Μ οριοθέτηση ΑΟΖ, ονομασία Π.Γ.Δ.Μ. κ.α.), και β) τον κατευνασμό (λ.χ. τουρκικές προκλήσεις και λίαν προσφάτως αλβανικές). Στην περίπτωση όμως της προσφυγής των Τσάμηδων στο Δ.Π.Δ. της Χάγης, η αδράνεια κρίνεται ως η δέουσα αντίδραση…
29/12/2016

ΣΤΗΛΕΣ

Ψηφοδέλτια και παρενέργειες φαρμάκων

Την ερχόμενη βδομάδα, τα σπουδαία από την ΕΔΕΚ. Αν και το κόμμα δεν έχει προς το παρόν κλειδώσει το ψηφοδέλτιο, αυτό αναμένεται να γίνει από την αρχή της άλλης βδομάδας. Ήδη ο σοσιαλιστής πρόεδρος ετοιμάζεται για διάσκεψη την ερχόμενη Τετάρτη, με κομματικές πηγές να αναφέρουν ότι θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις από το πρώτο λεπτό.
ΙΑΝΟΣ
06/03/2016

Ενώνουμε Δυνάμεις

Στο μέγιστο: Το μεγαλύτερο θα είναι λέει το καρναβάλι της Λεμεσού φέτος. Λογικό. Με τόσους καρναβαλιστές βουλευτές από τη Λεμεσό, ονόματα δεν λέμε, και η έμπνευση μεγαλώνει και οι συμμετοχές αυξάνονται
ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ
06/03/2016

Παρασκήνιο

Κονδύλι μέχρι και 175 χιλ. ευρώ είναι διατεθειμένη να δαπανήσει η Βουλή ώστε να γίνει… αλεξίσφαιρη και να φορέσει αντι-διαδηλωτική πανοπλία
ΔΗΚΤΗΣ
21/02/2016

Ψεκάστε μας κι αφήστε μας!

Τελικά αυτό που σας είχα πει την περασμένη βδομάδα ότι στις 27 Ιανουαρίου στον Ιανό στην Αθήνα, η Ελένη Θεοχάρους είχε πει ότι είχε πληροφορία πως υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, σχετικά με τις διαβουλεύσεις που γίνονταν για τη συνένωση του κεντρώου χώρου, αποδείχθηκε ότι είχε μία κάποια δόση αλήθειας.
ΙΑΝΟΣ
21/02/2016

Ενώνουμε Δυνάμεις

Στην ασυμφωνία: Τελικά δεν κατάλαβα. Ο Κλεάνθους που είναι ΔΗΚΟ και μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας του ΔΗΚΟ, συμφωνεί με τους χειρισμούς Αναστασιάδη
ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ
21/02/2016

Παρασκήνιο

Η θετική έκπληξη από τα πρώτα στοιχεία που δημοσιοποίησε το Κτηματολόγιο για τα πωλητήρια έγγραφα Ιανουαρίου 2016 ήταν η επαρχία Αμμοχώστου. Τα πωλητήρια στην επαρχία κατέγραψαν αύξηση 38%.
ΔΗΚΤΗΣ
14/02/2016

Οι «δελφίνοι» για τις βουλευτικές και τους υπουργικούς θώκους

Ερείσματα στο ΑΚΕΛικό ακροατήριο προσπαθεί να παρουσιάσει πως έχει το ΔΗΚΟ. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως παρουσίασε τον Κυριάκο Τυρίμο ως διαγραφέντα από το ΑΚΕΛ εξαιτίας της στήριξής του προς τον Τάσσο Παπαδόπουλο
ΙΑΝΟΣ
14/02/2016

Ενώνουμε Δυνάμεις

Και από το πουθενά βρέθηκαν ΜΜΕ να λένε ότι ασχολήθηκε, λέει, ο αρχηγός της Αστυνομίας με το τι χρώμα είναι η λιμουζίνα του.
ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ
14/02/2016

Παρασκήνιο

Αν όντως δεν ανακρίθηκε ο Ζολώτας της Focus, πώς μπορεί να είναι βέβαιος ο εισαγγελέας ότι δεν προκύπτει ποινικό αδίκημα; Γιατί στην προκειμένη περίπτωση, το ποινικό θα ήταν η μίζα.
ΔΗΚΤΗΣ
31/01/2016

Αναζητούνται προσωπικότητες για ψηφοδέλτια!

Ο Κρις Τριανταφυλλίδης μίλησε μέσω twitter και διακήρυξε πως στο Νταβός χάσαμε κατά κράτος και μάλιστα έκαμε και ρίμα λέγοντας ότι «κινδυνεύει και το κράτος». Ως εδώ καλά, αν και εκείνο που φαίνεται είναι μία «ακαταστασία» στον ΔΗΣΥ…
ΙΑΝΟΣ
31/01/2016

Ενώνουμε Δυνάμεις

Στο νισάφι. Κάθε χρόνο την ίδια μέρα και την ίδια ώρα έχουμε την ίδια ακριβώς γκρίνια. Ποιος πήγε στο μνημόσυνο του Γρίβα, γιατί, τι σημαίνει και τι δεν σημαίνει.
ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ
31/01/2016

Παρασκήνιο

Έστω κι αν αποδώσουμε πεντακάθαρες προθέσεις και υπερβολικό ζήλο στον Γενικό Ελεγκτή, όσον αφορά τις παρεμβάσεις του για το Συνεργατισμό, οφείλει να είναι διπλά προσεκτικός όταν σχολιάζει ένα τόσο σημαντικό οργανισμό. Όταν και εφόσον εντοπίζει κάποια στοιχεία που μπορεί
ΔΗΚΤΗΣ
24/01/2016

Μεταγραφικές περιπλανήσεις με την κομματική βεντάλια στο χέρι

Τα τύμπανα της προεκλογικής περιόδου έχουν ξεκινήσει για τα καλά, με τις μεταγραφές υποψηφίων να προκαλούν εκπλήξεις και ανατροπές. Χαρακτηριστική η μεταγραφή του Ανδρέα Φάντη, δημοτικού συμβούλου του ΑΚΕΛ και παλαιότερα μέλους του Δ.Σ της Ομόνοιας στο ΔΗΚΟ.
ΙΑΝΟΣ
24/01/2016

Ενώνουμε Δυνάμεις

Στον ΠΑΟΚ. Τα χώματα της Κύπρου «πατάει» ο Ιβάν Σαββίδης; Αν κλείσει το deal με Μαρινόπουλο στην Αθήνα που ελέγχει την Carrefour στην Κύπρο, τότε θα γίνει της Τούμπας και στην Κύπρο. Να μην παίρνουν ιδέες κάποιοι. Για το γήπεδο μιλάμε όχι για πολιτική τούμπα.
ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ
24/01/2016

Παρασκήνιο

Στάση στη Λάρνακα θα κάνει από τον Μάρτιο η διαδρομή της Emirates, Αθήνα-Ντουμπάι, και αντιστρόφως, προσφέροντας ακόμα μία εναλλακτική σε επιβάτες, αλλά και άτομα που θέλουν να στείλουν φορτίο με την ελπίδα πως θα πιεστούν οι τσιμπημένες τιμές της Aegean.
ΔΗΚΤΗΣ
17/01/2016

POLITICS BLOG

#PoliticsBlog Ένας διορισμός αρίστου που συζητείται πολύ...

Μεγάλος ήταν ο θυμός του Νίκαρου μετά τη φυγή του Μουσταφά από τις συνομιλίες και «ιδιαίτερα μετά τις δικαιολογίες που επιστράτευσε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα», όπως μου ειπώθηκε.
Του Ονασαγόρα
20/02/2017

#PoliticsBlog Η μασκαράτα και τα δύο μαθήματα που πήρε ο Νίκαρος

"Τελικά ήταν όντως η ώρα της κρίσεως χθες. Τον Μουσταφά τον έπιασε κανονική κρίση" μου ανέφερε πηγή μου στον Λόφο της Εξουσίας σχολιάζοντας την αναφορά στη χθεσινή στήλη για "ώρα της κρίσεως". Όπως μου είπε για τον Νίκαρο είναι ξεκάθαρο ότι ο Μουσταφά "χθες πήγε για να φύγει" και δεν ήθελε με τίποτα να ακούσει όσα του έλεγε ο Νίκαρος...
Του Ονασαγόρα
17/02/2017

#PoliticsBlog Το Πράσινο Μίλι και πώς ο Φούλης σηκώνει το γάντι

"Η ώρα της κρίσεως που θα ξεκαθαρίσει πολλά" ήταν ο χαρακτηρισμός που δόθηκε χθες από άτομο του περιβάλλοντος του Νίκαρου για τη σημερινή συνάντηση με τον Μουσταφά.
Του Ονασαγόρα
16/02/2017

#PoliticsBlog Ο πυροσβέστης Έιντε και πολιτικοί αρχηγοί στο Survivor

Σε ρόλο πυροσβέστη μεταβαίνει σήμερα στο προεδρικό ο χαμογελαστός αστρολόγος Έιντε. Όπως ακούω από ξένο διπλωμάτη, η μουρμούρα του Μουσταφά ήταν τόσο έντονη που ο Νορβηγός φοβήθηκε πως τινάζονται όλα στον αέρα, κι αυτό πάνω που είχε κάνει και την δήλωση ότι μέχρι την Άνοιξη μπορεί να βρεθεί λύση..."
Του Ονασαγόρα
15/02/2017

#PoliticsBlog Τα νεύρα του Νίκαρου και η περισυλλογή του Φούλη...

Μπορεί σήμερα να είναι η γιορτή του έρωτα και της αγάπης, αλλά στην πολιτική σκηνή του τόπου κάθε άλλο από μηνύματα αγάπης διατυπώνονται. Τόσο στις συνομιλίες του Νίκαρου με τον Μουσταφά όσο και στην επικοινωνία μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων, μην σας πω και στα μηνύματα των εκκλησιαστικών ηγετών, κάθε άλλο από αγάπη επικρατεί...
Του Ονασαγόρα
14/02/2017

#PoliticsBlog Τα αβγά του Παμπορίδη και η εξυγίανση της διοικήτριας

Ένα... ανατρεπτικό σχόλιο ακούστηκε πρόσφατα εντός της κυβέρνησης για τον Παμπορίδη. Αφορούσε τις συχνές αναφορές του υπουργού στα συμφέροντα που τον απειλούν για το ΓΕΣΥ.
Του Ονασαγόρα
13/02/2017

#PoliticsBlog Ο Νίκαρος, ο Μουσταφά και ο Σούμαχερ...

Παρά το όσα ανέφερε χθες ο Νίκαρος για "σχετική πρόοδο" στη συνάντηση με τον Μουσταφά, έγκυρη διπλωματική πηγή με ενημερώνει πως η ευρύτερη κατάσταση στις συνομιλίες δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας...
Του Ονασαγόρα
10/02/2017

#PoliticsBlog Η απόφαση, ο Κωστάκης, ο Νίκαρος και οι προεδρικές...

Με μεγάλη αγωνία ανέμεναν χθες πολλοί (και για πολύ) την απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου στη Λευκωσία για τον Ρίκκο και τους συγκατηγορούμενούς του. Μεταξύ αυτών δικηγόροι, πολιτικοί, δικαστικοί, επιχειρηματίες, Λεμεσιανοί, Λευκωσιάτες και ιδιαίτερα οι ένοικοι του Λόφου της Εξουσίας...
Του Ονασαγόρα
09/02/2017

#Politics Blog Οι αστραπές του Πρίγκιπα και μια υπόγεια μάχη στο ΑΚΕΛ

Βροντές ακούστηκαν χθες στην πριγκιπική αυλή! Ο πρίγκιπας, σύμφωνα με όσα ακούω, άστραψε και βρόντηξε κατά του βουλευτή του κόμματός του Χρίστου Ορφανίδη που έγινε “αρνητικός ήρωας της ημέρας στα κοινωνικά δίκτυα”, όπως τον χαρακτήρισε υψηλό στέλεχος του ΔΗΚΟ.
Του Ονασαγόρα
08/02/2017

#PoliticsBlog Τι περιμένει τον αστρολόγο Έιντε στην Κύπρο;

Κουρασμένος έφυγε από την Αθήνα ο χαμογελαστός αστρολόγος Έιντε, αν και δηλώνει ευχαριστημένος. "Η... large συνάντηση με τον large Κοτζιά θεωρεί πως έχει ξεκαθαρίσει κάποια θέματα, τουλάχιστον σε ότι αφορά το άτομό του" μου ανέφερε πηγή μου στην Αθήνα. Ωστόσο...
Του Ονασαγόρα
07/02/2017

#PoliticsBlog Ο Χάσικος, το χάσιμο, ο Άντρος και ένα ροζ σκάνδαλο

«Η αισιοδοξία χάθηκε στη Μάλτα» μου ανέφερε προχθές διπλωματική πηγή η οποία με πληροφόρησε ότι ο Νίκαρος δεν είδε «φως στην άκρη του τούνελ» μετά τις συζητήσεις που είχε με τις κυρίες Μέρκελ και Μέι…
Του Ονασαγόρα
06/02/2017

#PoliticsBlog Το ΓΕΣΥ, τα άσφαιρα πυρά και τα πρόσωπα του Χάσικου...

Προσωρινή ανακωχή για το ΓΕΣΥ σήμανε η συνάντηση Νίκαρου, Άντρου και Παμπορίδη. "Χωρίς να σημαίνει ότι θα έχει και μεγάλη διάρκεια", όπως μου ανέφερε γνωστός ΑΚΕΛικός, ο οποίος επεσήμανε πως το κόμμα του "και ζήτησε δεσμεύσεις από τον Νίκαρο και τον Παμπορίδη, όπως την επιβεβαίωση της λύσης μονοασφαλιστικού, αλλά έθεσε και προϋποθέσεις".
Του Ονασαγόρα
03/02/2017

#PoliticsBlog Τα συγκρουόμενα του Χάσικου και η δοκιμασία του Νίκαρου

Αναστάτωση προκάλεσε σε κάποιους η καταγγελία του καναλιού MAD για τη σύγκρουση συμφερόντων του υπουργού Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου...
Του Ονασαγόρα
02/02/2017

#PoliticsBlog Τα γαλλικά του Νίκαρου και η επικείμενη μάχη γιγάντων

"Μακρά και έντονη!" Με αυτές τις τρεις λέξεις μου περιέγραψε την συνάντηση που είχαν χθες ο Νίκαρος και ο χαμογελαστός αστρολόγος Άιντε, πηγή μου στον Λόφο της Εξουσίας.
Του Ονασαγόρα
01/02/2017

#PoliticsBlog Ο πρεκλογικός, ο Τσακ-Νόρις και μια συνάντηση σε καφέ

Νέα επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Οδυσσέα-Τσακ Νόρις μου προανήγγειλε χθες μια πηγή μου από το κοινοβούλιο… Όπως μου ανέφερε δύο τουλάχιστον σοβαρά θέματα στα οποία ο τοπικός Τσακ Νόρις πρωταγωνίστησε, επανέρχονται στο προσκήνιο με τον ίδιο να δηλώνει σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις “δικαιωμένος αλλά και απογοητευμένος από την λανθασμένη και ανεπαρκή αντίδραση κρατικών υπηρεσιών και υπουργείων”...
Του Ονασαγόρα
31/01/2017

ΚΥΠΡΟΣ

Μαζική δηλητηρίαση ζώων από 57χρονο στη Λευκωσία

Συνελήφθη χθες το απόγευμα βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 57χρονος από την επαρχία Λευκωσίας για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με αδικήματα δηλητηρίασης ζώων.
Newsroom K
21/02/2017

Σε κρίσιμη κατάσταση 78χρονος

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 9.50μμ, ο 78χρονος προσπαθούσε να διασταυρώσει πεζός την οδό Γεωργίου Α΄ στη Λεμεσό. Σε κάποια στιγμή, προστίθεται, φθάνοντας στη διαχωριστική νησίδα, φαίνεται να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε στο μπροστινό μέρος αυτοκινήτου που οδηγούσε 32χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ
21/02/2017

Νέα έρευνα για εντοπισμό του Ανδρέα Γιάγκου

Η γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του 31χρονου δύτη Ανδρέα Γιάγκου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών συνεχίζεται για τέταρτη συνεχόμενη μέρα .
Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ
21/02/2017
NEWS ROOM
Αμφίρροπα και τα δυο | 09:20
ΑΠΟΕΛ: Πιστεύει στο «θαύμα» | 09:18
Μαζική δηλητηρίαση ζώων από 57χρονο στη Λευκωσία | 09:12
Ομόνοια: Θα βρει τη λύση; | 09:02
Γερμανία: Οι αρχές θα παρακολουθούν τα κινητά τηλέφωνα των προσφύγων | 08:55
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
Viewed
ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
Χρειάζεται ένας Μαντέλα!
Σωστές θέσεις αλλά υπέρ το δέον ιδανικές για την κυπριακή πραγματικότητα. ...
EVGENIOS NICOLAOU | 09:13
Μία άκαιρη απόφαση
Θα ήθελα να ξέρω αν οι βουλευτές όταν ψήφιζαν τον κανονισμό για το ...
ELEFTHERIOS | 15:35
Σκληρές επικρίσεις σε Νικόλα εξαπολύει αποχωρώντας ο Αρμεύτης
Δεν μας νοιάζει αν γινουμε Συρία φτάνει η Στράκκα να προεδρεύει.
Γιώργος | 13:50
#PoliticsBlog Η απόφαση, ο Κωστάκης, ο Νίκαρος και οι προεδρικές...
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ. Οκ. Εξ ιδίων τα αλλότρια...
ΣΟΦΟΚΛΗΣ | 12:34
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κύπρος
Πολιτική
Αθλητισμός
Οικονομική
Ελλάδα
Κόσμος
GoodLife
Πολιτισμός
Περιβάλλον
Υγεία
Media
Αγγελίες
Geek
Προσφορές
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Απόψεις
Αφιερώματα
ΕΡΓΑΛΕΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Αναζήτηση
e-kathimerini
Έντυπη Έκδοση
mobile
iPnone
Tablet
Kathimerini on facebook
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Επικοινωνία
Διαφήμιση
Ταυτότητα
SPPMEDIA NETWORK
Ελληνική Έκδοση
24news.com.cy
4troxoi.24man.com.cy
24sports.com.cy
madtv.com.cy
livingetc.com.cy
mydeejay.com.cy
SPPMEDIA ACCOUNT
Login
Register
©2011 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ All rigths reserved.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ
ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΛΤΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΕ
Design & Development by BDigital
Powered by Webstudio