e-kathimerini NEWSLETTER ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ENGLISH EDITION
ADSTORE NETWORK
Τελευταία ενημέρωση: 23:54
ΤΩΡΑ:
Ειδήσεις σε 90'' φαρμακεία Είσοδος Apps Home
Σκίτσο του Ηλία Μακρή
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Ανδρέας Παράσχος
Τα ενεργειακά και η προεκλογική Σχόλια
Αλέξης Παπαχελάς
Οι κίνδυνοι ενός παράλογου παιχνιδιού Σχόλια
Κώστας Ιορδανίδης
«Οι χρήσιμοι ηλίθιοι» Σχόλια
Μιχάλης Τσικαλάς
Δεύτερη και τυχερή; Σχόλια
Ελένη Ξένου
Τρόικα έφυγες νωρίς
Απόστολος Τομαράς
Στον κόσμο της η ΠΑΣΥΔΥ
Νίκος Στέλγιας
Νέο πραξικόπημα στην Τουρκία;
Μαρίνα Οικονομίδου
Είναι κακή η σύνεση; Σχόλια
Χρίστος Ζαβός
Tα καραγκιοζιλίκια καλά κρατούν Σχόλια
Δημήτρης Μ Δημητρίου
Νερό νεράκι Σχόλια
Τάσος Τρύφωνος
Το δις εξαμαρτείν… Σχόλια
Μπάμπης Παπαδημητρίου
Μια κάποια «λύση για το χρέος» Σχόλια
Νίκος Κωνσταντάρας
Οι ολλανδικές εκλογές και η Ελλάδα Σχόλια
Νίκος Κατσουρίδης
Ούτε αναβολές ούτε αναστολές Σχόλια

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ''Κ''

Παιδεία: Ώρα της Αλήθειας

Η παιδεία και η εκπαίδευση υπήρξαν ανέκαθεν πεδίο αντιπαράθεσης ανάμεσα σε εθνικιστικούς και σοβινιστικούς κύκλους και τις προοδευτικές και δημοκρατικές αντιλήψεις. Χρόνια τώρα, οι δεξιές και ακροδεξιές δυνάμεις του τόπου μας, έβλεπαν προς μια εθνοκεντρική παιδεία με ελληνοκεντρικά χαρακτηριστικά και μητέρες πατρίδες.
24/02/2017

Περίπου 60 χιλιάδες Κύπριοι πάσχουν από σπάνιες παθήσεις

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως «σπάνια» χαρακτηρίζονται τα νοσήματα που επηρεάζουν λιγότερο από ένα άτομο στις 2.000. Ενώ μια ασθένεια μπορεί να χαρακτηρίζεται ως «σπάνια», ο συνολικός αριθμός των ατόμων στην Ευρώπη που πάσχουν από μία από αυτές τις 8000 διαφορετικές οντότητες υπολογίζεται σε πάνω από 35 εκατομμύρια (6% έως 8% του πληθυσμού).
24/02/2017

Οι λαοί μπορούν ακόμα να ανακόψουν το δρόμο και στη CETA

Η συμφωνία ελευθέρου εμπορίου ΕΕ-Καναδά (CETA) εγκρίθηκε από την πλειοψηφία του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στις 15/2/2017. Η ψηφοφορία έκλεισε με 408 ψήφους υπέρ, 254 κατά και 33 αποχές. Ως η ομάδα της αριστεράς στο ευρωκοινοβούλιο ταχθήκαμε φυσικά ενάντια στη συμφωνία, όπως και περίπου 40% του σώματος.
20/02/2017

Η Κύπρος με τις χαμηλότερες φορολογίες στην Ευρώπη

Σε μια εποχή που επικρατεί ο Λαϊκισμός, τα Συνθήματα, ο Μηδενισμός και που η ισοπεδωτική κριτική αποτελεί την εύκολη και εύηχη οδό, πιστεύω το οφείλουμε στην Αλήθεια, στο Χρέος της Πληροφόρησης και όχι της Παραπλάνησης να ενημερώνουμε το Λαό και τους Πολίτες με αδιάσειστα στοιχεία για θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα τους και τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.
20/02/2017

Οι Προτεραιότητες μας στην Ε.Ε.

Από το 2004 που η Κύπρος εντάχθηκε στην Ε.Ε. όφειλε να θέσει προτεραιότητες όσον αφορά την συμμετοχή και τη δράση της στην Ε.Ε. Αναμφισβήτητα πρώτη και ύψιστη προτεραιότητα ήταν, είναι και παραμένει η αξιοποίηση και στήριξη της Ε.Ε. για την επίλυση του Εθνικού μας Θέματος και πιστεύω ότι κατά το μάλλον ή ήττον υπήρξε έντονη δραστηριότητα, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια για πλήρη αξιοποίηση και εμπλοκή της Ε.Ε. στη προσπάθεια επίλυσης του Εθνικού μας Προβλήματος.
13/02/2017

Πετύχαμε φτηνή τηλεφωνία στην Ε.Ε.

Πιστεύω ότι οφείλουμε να αναδεικνύουμε σημαντικές, χρήσιμες και ωφέλιμες για τους πολίτες της Ε.Ε., πρωτοβουλίες και ενέργειες που μετουσιώνονται σε πράξη.
06/02/2017

Ραγδαίες εξελίξεις στο τομέα Διεθ. Υπηρεσιών: Πώς επηρεάζεται η Κύπρος

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται ένα σημαντικό κύμα μεταρρυθμίσεων διεθνώς στον τομέα υπηρεσιών που επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό τους λεγόμενους φορολογικούς παραδείσους και τα κέντρα παροχής υπηρεσιών όπως είναι η Κύπρος.
06/02/2017

Ίμια και οι προκλήσεις της Τουρκίας

Η τελευταία πρόκληση της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα σημειώθηκε το πρωινό της 29ης Ιανουαρίου 2017, 21 χρόνια μετά την κρίση στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996 που οδήγησε τις δυο χώρες στα πρόθυρα πολεμικής σύρραξης. Κατά την διάρκεια του τελευταίου προκλητικού επεισοδίου από την Τουρκία, οι Διοικητές των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας αρμένισαν με πολεμικό σκάφος συνοδεία σκαφών ανορθόδοξου πολέμου πλησίον των βραχονησίδων των Ιμίων και εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων.
31/01/2017

Πως λανθασμένα η «οργανωμένη εκκλησία» χειρίστηκε το Κυπριακό

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος δήλωσε στη διάρκεια εκδήλωσης στη μνήμη του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Αρχιεπισκόπου Μακάριου, στην παρουσία του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη ότι «Δεν πρέπει να ενοχλεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ή μη λύση του Κυπριακού».
23/01/2017

Για τη διεθνή διάσκεψη

Το πρώτο κόμμα που μίλησε για εσωτερική και διεθνή πτυχή του Κυπριακού ήταν το ΑΚΕΛ. Όταν άλλες πολιτικές δυνάμεις έριζαν μεταξύ τους αν έπρεπε να συνομιλούμε με την τουρκοκυπριακή κοινότητα ή αν έπρεπε συνομιλητής μας να ήταν η Τουρκία, το ΑΚΕΛ υπογράμμιζε ότι η εσωτερική πτυχή του Κυπριακού θα επιλυθεί με διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο κοινοτήτων και η διεθνής πτυχή, δηλαδή το θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων, θα επιλυθεί σε μια διεθνή διάσκεψη.
18/01/2017

Η βιωσιμότητα της λύσης επί ξυρού ακμής

Στο βιβλίο του Antifragile ο κορυφαίος παγκοσμίως ειδικός στο Risk Management Νασίμ Νίκολας Ταλέμπ υπογραμμίζει ότι στην εποχή των ασυμμετριών –χαρακτηρίζεται από μη γραμμικότητες– μια αλλαγή 1% στα συστήματα μπορεί να μειώσει την ευθραυστότητα «fragility» (ή να αυξήσει την ανθεκτικότητα «antifragility») κατά περίπου 99%.
04/01/2017

ΣΤΗΛΕΣ

Ψηφοδέλτια και παρενέργειες φαρμάκων

Την ερχόμενη βδομάδα, τα σπουδαία από την ΕΔΕΚ. Αν και το κόμμα δεν έχει προς το παρόν κλειδώσει το ψηφοδέλτιο, αυτό αναμένεται να γίνει από την αρχή της άλλης βδομάδας. Ήδη ο σοσιαλιστής πρόεδρος ετοιμάζεται για διάσκεψη την ερχόμενη Τετάρτη, με κομματικές πηγές να αναφέρουν ότι θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις από το πρώτο λεπτό.
ΙΑΝΟΣ
06/03/2016

Ενώνουμε Δυνάμεις

Στο μέγιστο: Το μεγαλύτερο θα είναι λέει το καρναβάλι της Λεμεσού φέτος. Λογικό. Με τόσους καρναβαλιστές βουλευτές από τη Λεμεσό, ονόματα δεν λέμε, και η έμπνευση μεγαλώνει και οι συμμετοχές αυξάνονται
ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ
06/03/2016

Παρασκήνιο

Κονδύλι μέχρι και 175 χιλ. ευρώ είναι διατεθειμένη να δαπανήσει η Βουλή ώστε να γίνει… αλεξίσφαιρη και να φορέσει αντι-διαδηλωτική πανοπλία
ΔΗΚΤΗΣ
21/02/2016

Ψεκάστε μας κι αφήστε μας!

Τελικά αυτό που σας είχα πει την περασμένη βδομάδα ότι στις 27 Ιανουαρίου στον Ιανό στην Αθήνα, η Ελένη Θεοχάρους είχε πει ότι είχε πληροφορία πως υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, σχετικά με τις διαβουλεύσεις που γίνονταν για τη συνένωση του κεντρώου χώρου, αποδείχθηκε ότι είχε μία κάποια δόση αλήθειας.
ΙΑΝΟΣ
21/02/2016

Ενώνουμε Δυνάμεις

Στην ασυμφωνία: Τελικά δεν κατάλαβα. Ο Κλεάνθους που είναι ΔΗΚΟ και μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας του ΔΗΚΟ, συμφωνεί με τους χειρισμούς Αναστασιάδη
ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ
21/02/2016

Παρασκήνιο

Η θετική έκπληξη από τα πρώτα στοιχεία που δημοσιοποίησε το Κτηματολόγιο για τα πωλητήρια έγγραφα Ιανουαρίου 2016 ήταν η επαρχία Αμμοχώστου. Τα πωλητήρια στην επαρχία κατέγραψαν αύξηση 38%.
ΔΗΚΤΗΣ
14/02/2016

Οι «δελφίνοι» για τις βουλευτικές και τους υπουργικούς θώκους

Ερείσματα στο ΑΚΕΛικό ακροατήριο προσπαθεί να παρουσιάσει πως έχει το ΔΗΚΟ. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως παρουσίασε τον Κυριάκο Τυρίμο ως διαγραφέντα από το ΑΚΕΛ εξαιτίας της στήριξής του προς τον Τάσσο Παπαδόπουλο
ΙΑΝΟΣ
14/02/2016

Ενώνουμε Δυνάμεις

Και από το πουθενά βρέθηκαν ΜΜΕ να λένε ότι ασχολήθηκε, λέει, ο αρχηγός της Αστυνομίας με το τι χρώμα είναι η λιμουζίνα του.
ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ
14/02/2016

Παρασκήνιο

Αν όντως δεν ανακρίθηκε ο Ζολώτας της Focus, πώς μπορεί να είναι βέβαιος ο εισαγγελέας ότι δεν προκύπτει ποινικό αδίκημα; Γιατί στην προκειμένη περίπτωση, το ποινικό θα ήταν η μίζα.
ΔΗΚΤΗΣ
31/01/2016

Αναζητούνται προσωπικότητες για ψηφοδέλτια!

Ο Κρις Τριανταφυλλίδης μίλησε μέσω twitter και διακήρυξε πως στο Νταβός χάσαμε κατά κράτος και μάλιστα έκαμε και ρίμα λέγοντας ότι «κινδυνεύει και το κράτος». Ως εδώ καλά, αν και εκείνο που φαίνεται είναι μία «ακαταστασία» στον ΔΗΣΥ…
ΙΑΝΟΣ
31/01/2016

Ενώνουμε Δυνάμεις

Στο νισάφι. Κάθε χρόνο την ίδια μέρα και την ίδια ώρα έχουμε την ίδια ακριβώς γκρίνια. Ποιος πήγε στο μνημόσυνο του Γρίβα, γιατί, τι σημαίνει και τι δεν σημαίνει.
ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ
31/01/2016

Παρασκήνιο

Έστω κι αν αποδώσουμε πεντακάθαρες προθέσεις και υπερβολικό ζήλο στον Γενικό Ελεγκτή, όσον αφορά τις παρεμβάσεις του για το Συνεργατισμό, οφείλει να είναι διπλά προσεκτικός όταν σχολιάζει ένα τόσο σημαντικό οργανισμό. Όταν και εφόσον εντοπίζει κάποια στοιχεία που μπορεί
ΔΗΚΤΗΣ
24/01/2016

Μεταγραφικές περιπλανήσεις με την κομματική βεντάλια στο χέρι

Τα τύμπανα της προεκλογικής περιόδου έχουν ξεκινήσει για τα καλά, με τις μεταγραφές υποψηφίων να προκαλούν εκπλήξεις και ανατροπές. Χαρακτηριστική η μεταγραφή του Ανδρέα Φάντη, δημοτικού συμβούλου του ΑΚΕΛ και παλαιότερα μέλους του Δ.Σ της Ομόνοιας στο ΔΗΚΟ.
ΙΑΝΟΣ
24/01/2016

Ενώνουμε Δυνάμεις

Στον ΠΑΟΚ. Τα χώματα της Κύπρου «πατάει» ο Ιβάν Σαββίδης; Αν κλείσει το deal με Μαρινόπουλο στην Αθήνα που ελέγχει την Carrefour στην Κύπρο, τότε θα γίνει της Τούμπας και στην Κύπρο. Να μην παίρνουν ιδέες κάποιοι. Για το γήπεδο μιλάμε όχι για πολιτική τούμπα.
ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ
24/01/2016

Παρασκήνιο

Στάση στη Λάρνακα θα κάνει από τον Μάρτιο η διαδρομή της Emirates, Αθήνα-Ντουμπάι, και αντιστρόφως, προσφέροντας ακόμα μία εναλλακτική σε επιβάτες, αλλά και άτομα που θέλουν να στείλουν φορτίο με την ελπίδα πως θα πιεστούν οι τσιμπημένες τιμές της Aegean.
ΔΗΚΤΗΣ
17/01/2016

POLITICS BLOG

#PoliticsBlog Τα κέρδη και οι... ζημιές του Νίκαρου στη Νέα Υόρκη

Διέλυσε το σφυρί της Wall Street o Νίκαρος, σπάζοντας το στην κυριολεξία σε δύο κομμάτια! Το βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε ποικιλία σχολίων, για τον... δυναμισμό μέχρι και την "κακαουσκία" του Νίκαρου. Κάποιοι μάλιστα μίλησαν και για την εμπειρία του και την εκπαίδευση του με τασάκια...
Του Ονασαγόρα
23/03/2017

#PoliticsBlog Η υποψηφιότητα του Άντρου και οι πρεσβείες του Πρίγκιπα

Μπορεί οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί να λένε πως εκείνο που τους ενδιαφέρει δεν είναι οι προεδρικές εκλογές, αλλά η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό. Όπως όμως καλά πληροφορούμαι τόσο στην Πινδάρου, όσο και στην Εζεκία Παπαϊωάννου οι συζητήσεις για τον προεκλογικό δίνουν και παίρνουν. Το ίδιο και η επεξεργασία σεναρίων...
Του Ονασαγόρα
22/03/2017

#PoliticsBlog Ο duracell Νίκαρος, η συνάντηση με Τραμπ και η Στράκκα

Με... duracell κινείται ο Νίκαρος στις ΗΠΑ, όπως ακούω από πηγή μου που παρακολουθεί από κοντά τις κινήσεις του. "Δεν ξέρω τι πίνει και τι τρώει αλλά έχει μια εφηβική ενέργεια" μου ανέφερε σημειώνοντας πως "μετά τον θεαματικό πυροβολισμό που έριξε στη Λεμεσό για έναρξη του μαραθώνιου ετοιμάζεται να πατήσει το καμπανάκι για να σημάνει την λήξη των εργασιών στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης!" Αυτά τα ηχητικά μοτίβα είναι μόνο ένα μέρος των επιτυχιών του Νίκαρου τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με την πηγή μου.
Του Ονασαγόρα
21/03/2017

#PoliticsBlog Ο εμφύλιος, ο ασυμβίβαστος και ο… αγνώριστος

Σε εμφύλιο τείνει να εξελιχθεί η αντιπαράθεση εντός της ΣυμμαχίαςΠολιτών για την άρνηση κάποιων στελεχών να στηρίξουν την υποψηφιότητα Λιλλήκα. Όπως μαθαίνω κάποιοι επικρίνουν ανοικτά τους… αντιφρονούντες ως πράκτορες του πρίγκιπα Νικόλαου, ενώ για κάποιους λέχθηκε ότι υποκινούνται από την Ελένη Θεοχάρους…
Του Ονασαγόρα
20/03/2017

#PoliticsBlog Τι έφαγαν Μουσταφά-Φούλης στο... μυστικό δείπνο;

Το δείπνο που ο Μουσταφά αρνήθηκε στον Νίκαρο (όπως του πρότεινε ο Έιντε) το έκανε τελικά με τον Φούλη! Μάλιστα έφαγαν καλά και τα είπαν για πολλά θέματα και κυρίως για το Κυπριακό.
Του Ονασαγόρα
17/03/2017

#PoliticsBlog Τι έφερε ξανά το χαμόγελο στα χείλη του αστρολόγου;

Το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη του χαμογελαστού αστρολόγου που τελευταία παρέμεινε βλοσυρός… Τι έκανε τον Έιντε να χαμογελάσει ξανά;
Του Ονασαγόρα
16/03/2017

#PoliticsBlog Ο κατσούφης Αϊντε και η… απλή μέθοδος των τριών

Απογοητευμένος είναι ο άλλοτε χαμογελαστός αστρολόγος κ. Αϊντε από το χάος στη σχέση Νίκαρου-Μουσταφά. Κατ’ ακρίβεια με την άρνηση του Μουσταφά “να προσέλθει ακόμα και για ένα καφέ ή ένα γεύμα” με τον ίδιο και τον Νίκαρο. Όπως μου ανέφερε διπλωμάτης που τον συνάντησε σε πολυτελές εστιατόριο της Λευκωσίας, “φαινόταν σκεφτικός και κατσούφης ενώ άλλες φορές ήταν μέσα στα χαμόγελα”...
Του Ονασαγόρα
15/03/2017

#PoliticsBlog Ο ''υπουργός-κτηματομεσίτης'' και ο... δούρειος ίππος

Νέοι κεραυνοί έπεσαν από τον Οδυσσέα-Τσακ Νόρις και τον Χάσικο χθες. Ο Γενικός Ελεγκτής επιμένει ότι υπάρχει ασυμβίβαστο στην περίπτωση του "υπουργού, επιχειρηματία ΜΜΕ και κτηματομεσίτη" (όπως τον χαρακτήρισε πρόσφατα στέλεχος του ΔΗΣΥ), ο ίδιος ο Χάσικος επιμένει πως ούτε ασυμβίβαστο υπάρχει, ούτε προσπάθεια από τον ίδιο να αποκρύψει την ιδιοκτησία του στο κτίριο που ενοικιάζει στην πολιτική αεροπορία.
Του Ονασαγόρα
14/03/2017

#PoliticsBlog Το ταγκό του αστρολόγου και ο ειδήμων υπουργός...

Για πρώτη φορά ο χαμογελαστός αστρολόγος Αϊντε παραδέχθηκε ότι οι συναστρίες δεν... του βγαίνουν. Όπως είπε σε πρόσφατη σύναξη που είχε να κάνει με το Κυπριακό, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Νίκαρου και του Μουσταφά δεν είναι καθόλου εύκολη, παρά το ότι προσπαθεί πολύ να τους ξαναφέρει κοντά. «Ούτε για ένα δείπνο δεν κατάφερα να πείσω τον Ακιντζί» ακούστηκε να λέει σε διπλωμάτη...
Του Ονασαγόρα
13/03/2017

#PoliticsBlog Το tailor-made κοστούμι του πρίγκιπα και η μπουγάδα...

"Ο Νικόλας το έραψε το κοστούμι, τώρα θα κάνει πασαρέλα στα κόμματα του Ενδιάμεσου για να το προβάρει". Με την πιο πάνω φράση σχολίασε στέλεχος της ΕΔΕΚ τις εξελίξεις στο χώρο του Κέντρου. Το στέλεχος (μιλούσε σε πηγαδάκι σε γνωστή καφετέρια της Λευκωσίας) πριν ακόμα εκδοθεί η απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ. Όπως είπε, ο ίδιος ήταν σίγουρος πως "η απόφαση θα είναι tailor-made, κομμένη-ραμμένη στα μέτρα του Νικόλα".
Του Ονασαγόρα
10/03/2017

#PoliticsBlog Η άσχημη μέρα του...ασυμβίβαστου Χάσικου

"Γνωρίζουμε και αρκετό παρασκήνιο για τις προσπάθειες να πωληθεί το συγκεκριμένο ακίνητο αλλά θα μείνω μέχρι εδώ" φέρεται να είπε το στέλεχος του ΔΗΣΥ στους συνομιλητές του.
Του Ονασαγόρα
09/03/2017

#PoliticsBlog Η αμηχανία Λιλλήκα-Νικόλα και η επέλαση του Νίκαρου

Αμήχανα άρχισε η συνάντηση του πρίγκιπα Νικόλαου με τον Λιλλήκα, σύμφωνα με πηγή μου στο ΔΗΚΟ, η οποία με ενημέρωσε πως στη συνέχεια κύλησε σχετικά άνετα με εμφανείς όμως τις διαφορές των δύο επίδοξων ηγετών του Ενδιάμεσου.
Του Ονασαγόρα
08/03/2017

#PoliticsBlog Ο Λιλλήκας, ο πρίγκιπας και οι ρωγμές του Ενδιάμεσου...

Με τα μάτια στραμμένα στην πριγκιπική αυλή είναι σήμερα όλος ο Ενδιάμεσος ή Πατριωτικός χώρος. Μην σας πω και οι υπόλοιποι...
Του Ονασαγόρα
07/03/2017

#Politics Blog Οι... καμένες δηλώσεις και οι ριπές του Άντρου

Σενάρια επιστημονικής... πολιτικής φαντασίας έγραψε πάλι ο Καμμένος και παρ’ ολίγον να βάλει φωτιά στις ταλαιπωρημένες σχέσεις Αθηνών-Λευκωσίας. Τα σενάρια του Καμμένου για θερμό επεισόδιο της Τουρκίας στην Κύπρο τον... Ιούνιο προκάλεσαν αναστάτωση, θυμό, χαμόγελα συγκατάβασης έως και χάχανα.
Του Ονασαγόρα
06/03/2017

ΚΥΠΡΟΣ

Με δοξολογίες και παρελάσεις τίμησε η Κύπρος την 25η Μαρτίου

Με κωδωνοκρουσία από τους Ιερούς Ναούς της πόλης και επαρχίας Λάρνακας άρχισαν στις έξι το πρωί οι εορτασμοί για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Γύρω στις επτά πραγματοποιήθηκε η έπαρση της σημαίας στην Πλατεία Αγάλματος Ελευθερίας από το Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα και τον Έπαρχο Λάρνακας Οδυσσέα Χατζηστεφάνου.
Newsroom K
25/03/2017

Αλλάζει η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής

Μια ώρα ώρα λιγότερου... ύπνου από αύριο Κυριακή 26 Μαρτίου, καθώς τίθεται σε ισχύ η θερινή ώρα.
Newsroom Κ, Αθήνα
25/03/2017

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται 43χρονος από τα Λύμπια

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας 43χρονος από τα Λύμπια, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί σε αγροτικό δρόμο στη Κόσιη, φέροντας δύο τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, στο στήθος και στη κοιλιά.
Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ
25/03/2017
NEWS ROOM
Παλλικαρίσιος βαθμός! | 23:54
Μια πολύχρωμη μικρή πλατεία | 22:26
Ελικώνας: Προικισμένη Βοιωτική γη | 22:17
Η διατροφή αρωγός στο κόψιμο του τσιγάρου | 22:00
Βρυχάται ξανά ο «κέλτικος τίγρης» | 21:47
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
Viewed
ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ
Ζοφερό το μέλλον
Το αρθρο του κ. Κατσουριδη ειναι γεματο απο λανθασμενες αναφορες και ...
Andreas | 05:17
#PoliticsBlog Τι έφαγαν Μουσταφά-Φούλης στο... μυστικό δείπνο;
Δηλαδή το πρόβλημα του Αβέρωφ είναι να δώσει μάθημα στο ΑΚΕΛ. Οταν ...
ΣΟΦΟΚΛΗΣ | 12:26
Ενοίκιο 118 χιλιάδων ευρώ από το κράτος στον Υπουργό Εσωτερικών
Τόσα χρόνια τα έκαναν πλακάκια και έτρωγαν λυτοί και δεμένοι στην ...
Χρίστος | 09:53
Ζοφερό το μέλλον
Γεματο τρυπες το αρθρο σας κυριε. 1) Το ευρω δεν επιβληθηκε σε κανενα. ...
Alex | 13:08
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κύπρος
Πολιτική
Αθλητισμός
Οικονομική
Ελλάδα
Κόσμος
GoodLife
Πολιτισμός
Περιβάλλον
Υγεία
Media
Αγγελίες
Geek
Προσφορές
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Απόψεις
Αφιερώματα
ΕΡΓΑΛΕΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Αναζήτηση
e-kathimerini
Έντυπη Έκδοση
mobile
iPnone
Tablet
Kathimerini on facebook
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Επικοινωνία
Διαφήμιση
Ταυτότητα
SPPMEDIA NETWORK
Ελληνική Έκδοση
24news.com.cy
4troxoi.24man.com.cy
24sports.com.cy
madtv.com.cy
livingetc.com.cy
mydeejay.com.cy
SPPMEDIA ACCOUNT
Login
Register
©2011 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ All rigths reserved.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ
ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΛΤΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΕ
Design & Development by BDigital
Powered by Webstudio