ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:32
 

Κύπρια φοιτήτρια εξασφάλισε υποτροφία από το Πανεπιστήμιο του Reading

Εξιστορεί τις εμπειρίες της και περιγράφει το πανεπιστήμιο

Δελτίο Τύπου

Οι σπουδές αποτελούν ένα σημαντικό στάδιο γεμάτο γνώση, μόρφωση και εμπειρίες. Αποτελούν ένα σταθμό που πρέπει όλοι να ζήσουν στην σύγχρονη κοινωνία. Τέτοιες εμπειρίες γίνονται ακόμα πιο ευχάριστες όταν έχεις την κατάλληλη υποστήριξη και από την Πανεπιστημιακή κοινότητα. Μια ιδανική κοινότητα είναι μια κοινότητα που θα σε αγκαλιάσει και θα σε βοηθήσει να βρεις το δρόμο σου. Μια τέτοια εμπειρία είχε και μια Κύπρια φοιτήτρια του πανεπιστημίου του Reading. Το πανεπιστήμιο του Reading θέλοντας να βοηθήσει υποψήφιους φοιτητές να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα και να ακολουθήσουν την καριέρα που επιθυμούν, είχε προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες. Μια από αυτές τις υποτροφίες διεκδικήθηκε από τη συγκεκριμένη φοιτήτρια η οποία θέλησε να εκφράσει τις εμπειρίες της.

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζω και σπουδάζω στο Reading, όπου συμπληρωσα το πτυχίο μου στην Νομική και αυτό το χρόνο κάνω το μεταπτυχιακό μου LLM σε International Corporate Finance. Ο λόγος που επέλεξα να συνεχίσω τις σπουδές μου σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Πανεπιστήμιου του Reading δεν ήταν μόνο γιατί πήρα υποτροφία αλλά και για την καταπληκτική εμπειρία που είχα τα προηγούμενα τρία χρόνια του πτυχίου εκεί.

Είναι πολλοί οι λόγοι που με ώθησαν να συνεχίσω τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο του Reading και γι’ αυτό το συστήνω ανεπιφύλακτα στους νέους φοιτητές. Εξάλλου είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις στην Αγγλία. Η τοποθεσία της πόλης είναι ευχάριστη και βολική αφού βρίσκεται κοντά στο Λονδίνο. Είναι μια πολύ φιλική και ασφαλής πόλη που σε κάνει να νιώθεις σαν να είσαι στο σπίτι σου, ένα αίσθημα που ήταν πολύ σημαντικό για μένα όταν πρωτοπήγα εκεί. Έπειτα, η ακαδημαϊκή υποστήριξη που παρέχεται από τους καθηγητές στο πανεπιστήμιο είναι ουσιαστική. Είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθούν ο καθένας στην ειδικότητα του. Η πανεπιστημιακή ζωή εδώ στο Reading είναι θα έλεγα ιδανική.

Επίσης η Φοιτητική Ένωση του πανεπιστημίου είναι μια από τις καλύτερες στη χώρα. Είναι πρωτοποριακή και προσφέρει διάφορες επιλογές από την άποψη συλλόγων και ομάδων για κάθε γούστο. Αλλά το πιο σημαντικό, είναι ότι ένα πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Reading αποτελεί εγγύηση για αρκετές ευκαιρίες εργασίας. Το Πανεπιστήμιο του Reading μπορεί να προσφέρει στους φοιτητές του εξαιρετικές εμπειρίες και μια πολύ καλή βάση για μια πετυχημένη καριέρα».

Ο φοιτητικός δρόμος είναι ένας δρόμος ευχάριστος, δρόμος που οδηγεί σε καινούρια μέρη αλλά συνάμα είναι και ένας δρόμος όπου μπορεί να συναντήσεις εμπόδια. Το πανεπιστήμιο του Reading αναγνωρίζει αυτές τις δυσκολίες και θέλοντας να είναι κοντά στο φοιτητή προσφέρει και φέτος την υποστήριξη του προσφέροντας μεταπτυχιακές υποτροφίες και βοηθήματα. Προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016. Για περισσότερες πληροφορίες για την ευκαιρία αυτή μπορείτε να επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο του Πανεπιστημίου του Reading στην Κύπρο, Global Educational Services, τηλ: +357 22 780250.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Επαναφέρεται ο συνδικαλιστικός χρόνος στις εκπαιδευτικές οργανώσεις

«Κυβερνητικές αποφάσεις για την παιδεία. (Μένει να τις αποδεχτούν οι οργανώσεις των εκπαιδευτικών) 1. ...»
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  |  20:37

Αίτημα για εποπτεία του αποφυλακισθέντα παιδεραστή

«Tώρα που την έπαθε η κυβέρνηση ......»
knak  |  17:49

Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους Mig-31

«Λαλεις να εξηασαν να κλεισουν το ταγκι της πεζηνας;»
Παρης  |  16:59

Αντίδραση Γ. Εισαγγελέα για υπόθεση τεμαχίου γης στον Πωμό

«Εμετό προκαλεί το γεγονός ότι, χάρις τους χειρισμούς του κ. Γενικού, κανένας απ` αυτούς που μας κατέστρεψαν ...»
Απελπισμένος  |  10:46

Αφιερώματα: Τελευταία Ενημέρωση