ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γιουβέντους-Μπάγερν 2-2: Η ανατροπή έδωσε ελπίδα

Αν και βρέθηκαν πίσω με 0-2, οι Ιταλοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το χειροκρότημα του κοινού της το πήρε η Γιουβέντους, όμως το 2-2 δίνει προβάδισμα στη Μπάγερν για την πρόκριση στους οκτώ του τσάμπιονς λιγκ. Από 2-0 επέστρεψαν οι «Μπιανκονέρι».

Δεν της πήρε πάρα πέντε λεπτά της Μπάγερν να επιβάλει το ρυθμό της και να δούμε τον αγώνα που περιμέναμε. Η Γιουβέντους περίμενε πίσω από το κέντρο τους Βαυαρούς και προσπάθησε να τους χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε από το σουτ του Βιδάλ στο 4’ που απέκρουσε ο Μπουφόν, ενώ ο Μάντζουκιτς στο 12’ είχε την προβολή άουτ. Ένα λεπτό μετά η φάση του αγώνα με τον Λεβαντόφσκι να δίνει στον Μιούλερ που αν και μόνος γλίστρησε και δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Όσο περνούσε η ώρα το ποσοστό κατοχής της μπάλας για τη Μπάγερν αυξανόταν και η Γιούβε σπάνια ήταν έστω σε κατάσταση επίθεσης. Ο Μπουφόν κράτησε σε κάποιες περιπτώσεις την Γιουβέντους, κάποιες κεφαλιές έφυγαν άουτ μέχρι το 43’ που ο Μιούλερ πήρε το αίμα του πίσω και μετά την προσπάθεια του Ρόμπεν άνοιξε το σκορ.

Για ένα τέταρτο, το δεύτερο μέρος είχε την εικόνα του πρώτου. Ως αποτέλεσμα αυτού, ήρθε το δεύτερο γκολ με τον Ρόμπεν αυτή τη φορά να εκτελεί στο 55’. Ξαφνικά, το παιχνίδι γύρισε τούμπα όταν από ένα κακό διώξιμο του Κίμικ ο Μάντζουκιτς έδωσε κάθετα στον Ντιμπάλα για το 2-1 στο 63’. Ο Αλέγκρι έβαλε και τον Μοράτα που τον δικαίωσε άμεσα στο 76’ που έδωσε την πάσα για την προβολή του Στουράρτο για το 2-2. Ο Πογκμπά είχε δυο καλές στιγμές για ένα ακόμα γκολ, μέχρι που άλλαξε ξανά η ροή όταν μπήκε ο Ριμπερί. Η Μπάγερν πίεσε για λίγο, αλλά η μεγάλη ευκαιρία δεν υπήρξε.

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχστάινερ, Μπαρτζάγκλι, Μπονούτσι, Εβρά, Κουαδράδο, Κεντίρα(69’ Στουράρο), Μαρκίσιο(46’ Ερνάνες), Πογκμπά, Μάντζουκιτς, Ντιμπαλά(75’ Μοράτα)

Μπάγερν (Κουαρντιόλα): Νόιερ, Τιάγκο, Λεβαντόφσκι, Ρόμπεν, Κόστα(84’ Ριμπερί), Μπερνάτ(74’ Μπενατιά), Λαμ, Βιδάλ, Μιούλερ, Αλάμπα, Κίμικ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση