ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τσάμπιονς Λιγκ: Η πρωτάρα και η διψήφια

Το μενού ξεκινά με την Μάντσεστερ Σίτυ να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στην τελική του ευθεία μπαίνει από σήμερα(26/4) το τσάμπιονς λιγκ, καθώς σε διάστημα μιας εβδομάδας θα διεξαχθούν οι αγώνες των ημιτελικών της διοργάνωσης.

Το μενού ξεκινά με την Μάντσεστερ Σίτυ να υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα ζευγάρι που τουλάχιστον στο πρώτο του παιχνίδι μοιάζει ανοιχτό. Οι «Πολίτες» φτάνουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους τόσο μακριά στη διοργάνωση και έπεσαν πάνω στην ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια και αυτή που μετρά έξι σερί παρουσίες στα ημιτελικά.

Ο Μάνουελ Πελεγκρίνι έχει ξανά διαθέσιμους τους Κλισί και Κομπανί, με το δεύτερο να αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Αντίθετα, σημαντική είναι η απουσία του Γιάγια Τουρέ που είναι αμφίβολος και για τον επαναληπτικό.

Η Ρεάλ από μεριάς της θέλει το ενδέκατο και πρέπει να προσπεράσει το εμπόδιο μιας ιδιαίτερα ποιοτικής ομάδας για να πάει στον τελικό του Μιλάνο. Ένα καλό εκτός έδρας παιχνίδι θα τη βοηθήσει για να πετύχει το στόχο της.

Το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην κατάσταση των Κριστιάνο Ρονάλτο και Καρίμ Μπενζεμά, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να είναι μεν αισιόδοξος πως θα παίξουν όμως ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ρισκάρει αν δεν είναι στο 100%.

Σημειώνουμε πως μόλις μια φορά συναντήθηκαν στα κύπελλα Ευρώπης οι δυο ομάδες, για τους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ 2013-14. Η Ρεάλ κέρδισε εντός 3-2 και στο Μάντσεστερ οι δυο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση