ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εθνική: Ολοκλήρωσε και πετάει

Οι διεθνείς μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στην Κύπρο και ετοιμάζονται για Ουκρανία

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με προπόνηση στο ΓΣΠ συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον φιλικό αγώνα με την Ουκρανία. Στην προπόνηση όλα κύλησαν ομαλά χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε προβλήματα.

Ο αγώνας Ουκρανίας - Κύπρου θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στις 21:00 στην Οδησσό.

Η σημερινή προπόνηση ήταν η τελευταία στην Κύπρο αφού αύριο, στις 10:30 το πρωί η αποστολή της Εθνικής μας θα αναχωρήσει με ναυλωμένη πτήση για την Ουκρανία.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα με προπόνηση στο Στάδιο το οποίο θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Ουκρανίας με την Κύπρο. Πρόκειται για το Στάδιο της Τσερνομόρετς Οδησσού, χωρητικότητας 34000 θεατών.

Το φιλικό της Πέμπτης είναι το πρώτο για την Εθνική μας για το 2016 και το πρώτο με τον Χριστάκη Χριστοφόρου στον πάγκο. Με τον αγώνα αυτό αρχίζει ουσιαστικά η προετοιμασία της ομάδας μας για τους επίσημους αγώνες στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 που αρχίζουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Στην αποστολή για τον αγώνα με την Ουκρανία βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ, Τζέισον Δημητρίου, Κύπρος Χριστοφόρου, Γιώργος Μερκής, Ντόσσα Τζούνιορ, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μάριος Αντωνιάδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Μάριος Νικολάου, Κωστάκης Αρτυματάς, Γιώργος Οικονομίδης, Χαράλαμπος Κυριάκου, Βίνσεντ Λαμπάν, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Εφραίμ, Νικόλας Εγγλέζου, Πιέρος Σωτηρίου, Νέστορας Μυτιδής, Γρηγόρης Κάστανος και Ανδρέας Μακρής.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση