ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 08:16
 

Διεκδικεί την προεδρία της ΚΟΕ ο Ντίνος Μιχαηλίδης

Μετά τους Ολυμπιακούς του Ρίο οι εκλογές στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή

Newsroom 24sports

Εκλογές θα έχουμε στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο τον Αύγουστο και από τη στιγμή που ο Ουράνιος Ιωαννίδης δεν θα επαναδιεκδικήσει εκλογή, ξεκίνησαν να κυκλοφορούν ονόματα υποψηφίων.

Ο πρώτος που εξήγγειλε την πρόθεση του να ζητήσει την ψήφο των ομοσπονδιών για εκλογή στην προεδρία της ΚΟΕ, είναι ο Ντίνος Μιχαηλίδης, Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Κύπρου.

Ο Ντίνος Μιχαηλίδης υπηρετεί τον αθλητισμό για δεκαετίες. Ήταν πρωταθλητής στίβου, διεθνής καλαθοσφαιριστής, προπονητής στίβου, ποδοσφαίρου, καλαθόσφαιρας και πετόσφαιρας. Ήταν Kαθηγητής Φυσικής Αγωγής και αφυπηρέτησε με το βαθμό Διευθυντή Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης, διετέλεσε μέλος ομοσπονδιών, ενώ ήταν Πρεσβευτής Fair Play από το 2007 μέχρι το 2009. Διετέλεσε επίσης Διευθυντής της ΚΟΕ, Κοσμήτορας της Ολυμπιακής Ακαδημίας Κύπρου, Μέλος Διεθνών Επιτροπών της Διεθνής Ολυμπιακής Επιτροπής, Αρχηγός αποστολών της Κύπρου σε Ολυμπιακούς, Κοινοπολιτειακούς, Μεσογειακούς και ήταν Συντονιστής ΑΜΚΕ το 1989 και Γενικός Σύμβουλος ΑΜΚΕ το 2009.

Η ανακοίνωση του κ. Μιχαηλίδη:

«Δεδομένης της πρόθεσης του Προέδρου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ουράνιου Ιωαννίδη να μην διεκδικήσει επανεκλογή του για την Προεδρία της ΚΟΕ στις προσεχείς εκλογές που είναι προγραμματισμένες βάσει του Καταστατικού της για μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, επιθυμώ να αναφέρω τα πιο κάτω:

Σταθμίζοντας αντικειμενικά την επικρατούσα κατάσταση και γεγονότα και νοουμένου ότι διαθέτω τη βούληση και το χρόνο να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, επιθυμώ να εξαγγείλω την υποψηφιότητα μου για την θέση του Προέδρου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής όταν και όποτε γίνουν οι εκλογές και θέτω τον εαυτό μου στη βούληση και την κρίση των Εθνικών Ομοσπονδιών – Μελών της ΚΟΕ.

Θεωρώ υποχρέωση μου να υπενθυμίσω ότι έχω ενεργό ανάμιξη στα αθλητικά δρώμενα της Κύπρου για πέραν από 55 χρόνια σε όλους τους τομείς του αθλητικού φάσματος.

Ιδιαίτερα και για 35 χρόνια ασχολούμαι με θέματα Ολυμπισμού, Ολυμπιακής Παιδείας και λειτουργίας του Ολυμπιακού Κινήματος.

Ως εκ τούτου κρίνω ότι μπορώ και δικαιούμαι να υποβάλω υποψηφιότητα και να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση της Γενικής Συνέλευσης της οποίας η όποια απόφαση θα είναι σεβαστή.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν σε εύθετο χρόνο.

Ντίνος Μιχαηλίδης

Πρόεδρος

Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Κύπρου».

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Μεγάλο «stop» σε ρωσικές εταιρείες και τραπεζικούς λογαριασμούς

«Μπορεί Ρώσοι να μην έστειλαν τα πυρηνικά τους να μας σώσουν, τη πραξικοπηματική κυβέρνηση θα εννοείς, ...»
CGA  |  07:59

Αρέστη για ΣΚΤ: «Εννεν δικά μας τα λεφτά αν τα ξοδέψουμε εν πειράζει»

«53 στελέχη της Συνεργατικής είχαν εταιρικές κάρτες! Απίστευτο! Κακοδιαχείριση σε βαθμό κακουργήματος. ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  11:10

Μεγάλο «stop» σε ρωσικές εταιρείες και τραπεζικούς λογαριασμούς

«Συμφωνώ με τον CGA. Χρωστάμε πολλά στους Ρώσους. Στο κάτω-κάτω μην ξεχνάμε πόσο μας στήριξαν και έστειλαν ...»
Ανώνυμος  |  11:02

Μεγάλο «stop» σε ρωσικές εταιρείες και τραπεζικούς λογαριασμούς

«Τις απώλειες εσόδων θα τις αναπληρώσουν τα ναυτάκια του Έκτου Στόλου! (Εδώ γελάμε). Αρκετά μας άντεξαν ...»
CGA  |  08:25

Άλλα Σπορ: Τελευταία Ενημέρωση