ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΖ - Ανόρθωση 0-2: Καλό ποδαρικό για την «κυρία»

Πελέ και Καρλίτος οι σκόρερ της ομάδας του Ρόνι Λέβι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν έκανε στο Παφιακό η Ανόρθωση, που κέρδισε με 2-0 την ΑΕΖ με τα γκολ των Πελέ και Καλό.

Η Ανόρθωση μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, με τους Πελέ, Γκονζάλβες να είναι ορεξάτοι και να δημιουργούν προβλήματα στην άμυνα της ΑΕΖ. Ένα φάουλ του Πελέ στο 5’ έφερε και το γκολ καθώς η μπάλα έσκασε στο έδαφος και ξεγέλασε τον Σοφρωνίου. Η ΑΕΖ άργησε πολύ να μπει στον αγώνα, αφού δεχόταν πίεση και ο Πελέ μπορούσε να σκοράρει και σε μερικές άλλες περιπτώσεις αλλά στο κόρνερ που εκτέλεσε απευθείας στο 17’ ο Σοφρωνίου πρόλαβε κι έδιωξε.

Ο Δημητρίου έβλεπε την ομάδα του να είναι παθητική στο γήπεδο κι έδωσε εντολές στους παίκτες του να ανέβουν και τους βγήκε αφού κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του ματς για μερικά λεπτά και να βρουν και μια σημαντική φάση σε κεφαλιά του Σάντος στο 27’ που απέκρουσε ο Κόπριβετς. Μέχρι εκεί όμως, αφού η Ανόρθωση στο φινάλε του πρώτου μέρους ανέλαβε εκ νέου τα ηνία. Είχε και ένα γκολ που σωστά ακυρώθηκε στο 41’.

Η ΑΕΖ έπρεπε πια να βγει στην επίθεση με το εις βάρος της αποτέλεσμα, όμως η Ανόρθωση διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και ήταν η ομάδα που έψαχνε το δεύτερο γκολ. Ο Σοφρωνίου έσωσε την ομάδα του σε μερικές περιπτώσεις, όπως στο σουτ του Καμπρέρα στο 65’, όμως το δεύτερο γκολ δεν αποφεύχθηκε. Το πέτυχε ο Καλό στο 70’ με προσπάθεια από κοντά μετά από σέντρα του Γκιγιέρμε.

Το ματς σε αυτό το σημείο είχε ήδη κριθεί και η Ανόρθωση έκανε διαχείριση του αποτελέσματος με μια καλή στιγμή του Καλό στο 84’ με τον Σοφρωνίου να αποκρούει και πάλι.

ΑΕΖ(Δημητρίου): Σοφρωνίου, Κυριάκου(61’ Ανδρέου), Στυλιανού, Οζίας, Μαμμίδης(87’ Παρασκευά), Κατσής, Φελισιέν, Βιγιαφάνε, Σεμέδο, Σάσι, Ντος Σάντος(78’ Σκόπλιακ)

Ανόρθωση(Λέβι): Κόπριβετς, Γκιγιέρμε, Αγκιλάρ, Ερέρο, Καλντερόν, Βίκτορ, Σίβου(73’ Οικονομίδης), Πελέ, Ίσμα, Καρλίτος, Καμπρέρα(79’ Κολούνγκα/ 87’ Κυριάκου)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση