ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Οι σκέψεις του Τιμούρ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο για τον ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις κακές εμφανίσεις και να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα.

Το ματς απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα έχει το χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας από τους πέντε «τελικούς» που έχει να δώσει ο ΑΠΟΕΛ μέχρι το τέλος. Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο όμως θα έρθει στο ΓΣΠ για να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή εμφάνιση και να δυσκολέψει τον ΑΠΟΕΛ.

Οι παίκτες του Κετσπάγια θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους. Ο Γεωργιανός τεχνικός τα έψαλλε στους ποδοσφαιριστές για τις εμφανίσεις που έκαναν στα τελευταία παιχνίδια. Σήμερα περιμένει να δει ένα μεταμορφωμένο ΑΠΟΕΛ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Κετσπάγια δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ντε Βινσέντι, Μερκή και Αρτυματά. Αναμένεται να γίνουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πάρντο. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα κινείται ο Μιλάνοφ και στο αριστερό ο Αλεξάνδρου. Παρτενέρ του Καρλάο στο κέντρο της άμυνας θα είναι ένας εκ των Αστίθ ή Αμορίν.

Οι δυο θέσεις στη μεσαία γραμμή θα καλυφθούν από τους Μοράις και Βινίσιους. Τη θέση του επιτελικού μέσου διεκδικούν οι Βάντερ και Στίλιτς. Στα φτερά θα κινούνται οι Εφραίμ και Γιαννιώτας. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Πιέρος Σωτηρίου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση