ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Να το αφήσει πίσω

Αυτή είναι η πιο δύσκολη αποστολή του Τόμας Κρίστιανσεν αυτή την στιγμή.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η επόμενη μέρα μιας ήττας είναι πάντα δύσκολη, ιδίως όταν είσαι ο ΑΠΟΕΛ και δεν είσαι συνηθισμένος σε αυτές. Πόσο μάλλον όταν η ήττα έρχεται στην έδρα σου που έχει να ηττηθείς περισσότερο από ένα χρόνο. Πόσο μάλλον όταν χάνεις ένα σωρό ευκαιρίες και βρίσκεις δοκάρι για να ισοφαρίσεις.

Είναι γεγονός ότι τα πράγματα χθες δεν πήγαν καλά για τον ΑΠΟΕΛ που υστέρησε στο πρώτο ημίχρονο και κυριάρχησε στο δεύτερο. Έπρεπε να γίνουν πολλά χθες για να φύγει τελικά η Άντερλεχτ με νίκη, ακόμη και η παράδοση των πολλών συνεχόμενων αγώνων που σκοράρει ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ έσπασε. Τώρα όλα αυτά πρέπει να τα αφήσει πίσω, έστω και προσωρινά, και η ομάδα να επικεντρωθεί στον αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν καλείται να καλύψει τις αδυναμίες που παρουσίασε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο και να παρουσιάσει μια ομάδα που θα πάρει την νίκη. Είναι σημαντικό ο ΑΠΟΕΛ να πάρει την νίκη για πολλούς λόγους τόσο βαθμολογικούς όσο και ψυχολογικούς. Πλέον μετά την απουσία του Βινίσιους ο ΑΠΟΕΛ έχει ξεκάθαρο πρόβλημα στο κέντρο, ένα πρόβλημα που ίσως διορθωθεί με την επιστροφή του Φακούντο Μπερτόλιο. Ο Εμπεσίλιο χθες δίπλα από τον Μοράις είχε μόνο μερικές καλές εκλάμψεις ενώ έδειξε να μένει από δυνάμεις στο σημείο που έγινε αλλαγή. Έτσι πρέπει να βρεθούν οι λύσεις προκειμένου ο ΑΠΟΕΛ να φύγει με το διπλό από το «Παπ». Στα θετικά είναι ότι επιστρέφει ο ξεκούραστος Πιέρος ενώ ο Λάγο απέδειξε ότι πρέπει να είναι ο βασικός αριστερός μπακ του ΑΠΟΕΛ και ο Νικόλας Ιωάννου ο βασικός παρτενέρ του Μερκή.

Πέραν από τα αγωνιστικά η σκέψη είναι και στους τραυματίες. Ο Αστίθ αποχώρησε χθες πριν την ολοκλήρωση του α’ ημιχρόνου αφού είχε πρόβλημα στον ώμο. Στον Βάσκο κεντρικό αμυντικό τοποθετήθηκε νάρθηκας και θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες μέρες η κατάστασή του. Όσο αφορά των Γιώργο Εφραίμ όταν τον είδαμε να σωριάζεται στο έδαφος στο 50’ του αγώνα φοβηθήκαμε για τα χειρότερα. Ωστόσο ο Κύπριος διεθνής στη συνέχεια κατάφερε να επανέλθει και να τρέξει λίγο για μερικά λεπτά. Σήμερα θα περάσουν και οι δύο από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, είναι δεδομένο ότι θα χάσουν τον αγώνα με την Ανόρθωση και πιθανότατα και τον επαναληπτικό στις Βρυξέλλες.

Από σήμερα λοιπόν ο ΑΠΟΕΛ καλείται να αφήσει πίσω του τον ψεσινό αγώνα και να συγκεντρωθεί απόλυτα στο παιχνίδι στο «Α.Παπαδόπουλος». Αυτή είναι η πιο δύσκολη αποστολή του Τόμας Κρίστιανσεν αυτή την στιγμή.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση