ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Το ήμισυ του παντός

Με νίκη αυξάνει την διαφορά και κάνει βήμα τίτλου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση στο στάδιο «Α.Παπαδόπουλος». Οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν είχαν καλά μαντάτα όσο αφορά τον Εφραίμ και τον Αστίθ αφού αμφότεροι θα λείψουν για διάστημα περισσότερο από ένα μήνα.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν λογικά έχει καταλήξει στο πλάνο που θα παρατάξει την ομάδα του στον δύσκολο αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση. Ο Δανός τεχνικός γνωρίζει την κρισιμότητα του αγώνα και θα ρίξει στο αρχικό σχήμα ότι καλύτερο έχει. Το γνωμικό «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» αντικατοπτρίζει πλήρως την σημαντικότητα του αγώνα. Ειδικά μετά το χθεσινό αποτέλεσμα στο Τσίρειο ο ΑΠΟΕΛ έχει χρυσή ευκαιρία μπροστά του.

Αυτή την στιγμή η διαφορά από ΑΕΚ και Απόλλωνα είναι στους 4 βαθμούς. Σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ σήμερα νικήσει αυτή θα αυξηθεί στους 7 ενώ θα αναμένει τον αυριανό αγώνα στο ΑΕΚ Αρένα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πρόκειται για μια διαφορά που δύσκολα καλύπτεται σε 9 αγωνιστικές αφού όλες οι ομάδες έχουν να δώσουν ντέρμπι μεταξύ τους. Επομένως μια νίκη σήμερα πιθανότατα να αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες κατάκτησής του τίτλου για τους «γαλαζοκιτρίνους».

Ο Δανός τεχνικός πέραν από τους τραυματίες, Αστίθ και Εφραίμ έχει να αντιμετωπίσει και την απουσία του Ζίβκο Μιλάνοφ. Ο Βούλγαρος δεξιός οπισθοφύλακας δέχθηκε κίτρινη στο παιχνίδι με την Ομόνοια και θα απουσιάζει σήμερα από τον αγώνα στο «Παπ» αφού ήταν στο όριο.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν ο Τόμας Κρίστιανσεν θα επιλέξει τον Βάτερμαν κάτω από τα δοκάρια, αριστερά στην άμυνα τον Λάγο και δεξιά τον Αρτυματά ενώ στα στόπερ θα βρίσκονται ο Ιωάννου και ο Μερκής. Όσο αφορά τον χώρο του κέντρου όλα θα εξαρτηθούν από την διάταξη του ΑΠΟΕΛ. Σε σύστημα 4-2-3-1 θα δούμε τον Κάνιας δίπλα από τον Μοράις και ένα εκ των Εμπεσίλιο ή Μπερτόλιο μπροστά τους. Στα φτερά θα αγωνιστεί ο Αλωνεύτης με τον Βάντερ ενώ στην επίθεση ο Μπαράλ. Σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ αγωνιστεί με δύο επιθετικούς τότε στην ομάδα θα συμπεριληφθεί και ο Ντε Καμάργκο.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν πάει ο ΑΠΟΕΛ σήμερα το απόγευμα στην Λάρνακα να αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη Ανόρθωση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση