ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Να την πετάξει έξω

Μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα στο Τσίρειο το κίνητρο για νίκη απέναντι στην ΑΕΛ μεγαλώνει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει σήμερα με προβλήματα την προετοιμασία του ενόψει του δύσκολου αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ την Δευτέρα. Ο Τόμας Κρίστιανσεν είδε τον Γιαμπερέ χθες να νιώθει ενοχλήσεις στο γυμναστήριο και πιθανότατα να τίθεται εκτός των πλάνων του.

Μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα του ντέρμπι στην Λεμεσό του κίνητρο για νίκη απέναντι στην ΑΕΛ μεγαλώνει. Ο Απόλλωνας χθες κέρδισε την ΑΕΚ και έτσι δίνει στον ΑΠΟΕΛ την ευκαιρία να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την διαφορά από την κορυφή. Με νίκη οι «γαλαζοκίτρινοι» θα αυξήσουν την διαφορά από τον 2ο πλέον Απόλλωνα στους 7 βαθμούς και από την 3η ΑΕΚ στους 9. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι πρόκειται για μεγάλες διαφορές που στο παρών στάδιο με τα συνεχόμενα ντέρμπι δύσκολα ανατρέπεται.

Ιδιαίτερα όσο αφορά την ΑΕΚ μια διαφορά 9 βαθμών μπορεί να θεωρηθεί τεράστια για να καλυφθεί επομένως αν ο ΑΠΟΕΛ κερδίσει ουσιαστικά βγάζει εκτός της μάχης τίτλου την ομάδα της Λάρνακας. Επίσης με νίκη των «γαλαζοκιτρίνων» απέναντι στους Λεμεσιανούς η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση ότι αυτό το πρωτάθλημα δεν χάνεται, ότι και αν κάνουν οι άλλοι.

Τέλος η νίκη την Δευτέρα για τον ΑΠΟΕΛ είναι σημαντικό να έρθει προκειμένου να αποδείξει ότι έκανε την μεταφορά από Ευρώπη στην Κύπρο σωστά για τελευταία φορά στην φετινή σεζόν. Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές του Τόμας Κρίστιανσεν θα έχουν την ευκαιρία σύντομα να πάρουν και ανάσες αφού πλησιάζει η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν συνεχίζει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα. Ενός αγώνα που η διοίκηση θέλει να δει τον κόσμο να έρχεται μαζικά στο γήπεδο προκειμένου να ευχαριστήσει την ομάδα του αλλά και να την σπρώξει προς την νίκη. Παράλληλα το βλέμμα του Τόμας Κρίστιανσεν είναι στραμμένο και στους τραυματίες προκειμένου να ξέρει για πόσο καιρό ακόμη θα τους στερηθεί.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση