ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Με νίκη μάλλον το καθαρίζει

Στόχο το τρίποντο στο «ΑΕΚ Αρένα»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης απέναντι στην ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές του Τόμας Κρίστιανσεν πήραν τις απαραίτητες ανάσες και είναι πανέτοιμοι για να μπουν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος που θέλουν να κατακτήσουν.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής έχουν την ευκαιρία να καθαρίσουν την υπόθεση τίτλος αφού για ακόμη μια φορά το πρόγραμμα των αντιπάλων του τον ευνοεί. Για να το πετύχει ωστόσο αυτό πρέπει να φύγει με το διπλό από την ΑΕΚ Αρένα. Αν καταφέρει και κερδίσει την ΑΕΚ τότε η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν θα βάλει αφόρητη πίεση στον Απόλλωνα που θα ταξιδέψει στην Λευκωσία την Κυριακή για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια. Οι «πράσινοι» ουσιαστικά θα έχουν ως στόχο την νίκη η οποία θα είναι μονόδρομος αν θέλουν να προλάβουν το τρένο της Ευρώπης. Μονόδρομος θα είναι η νίκη και για τους «γαλάζιους» αφού σε περίπτωση νέων απωλειών τότε θα μείνουν πολύ πίσω από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν τα πιο πάνω δεδομένα και αυτό τους δίνει ένα έξτρα κίνητρο προκειμένου να πάρουν την νίκη. Επίσης κίνητρο για νίκη θα είναι το γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι μια από τις δύο ομάδες που δεν έχει κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ φέτος. Τα παιχνίδια των δύο ομάδων φέτος έχουν λήξει ισόπαλα και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να αποδείξουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα και αυτό ίσως τους δώσει μια έξτρα ώθηση για τον αγώνα του Σαββάτου.

Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα συνεχίζει ο ΑΠΟΕΛ σήμερα την προετοιμασία του έχοντας πάντα στο νου και τους τραυματίες. Ο Αστίθ προπονείται από την Πέμπτη κανονικά ενώ θα ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα όσο αφορά τον Βινίσιους και τον Ιωάννου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση