ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Και γιατί να φύγει;

O Τόμας Κρίστιανσεν μέσα από τα λεγόμενά του έδειξε οτιδήποτε άλλο παρά φευγάτος.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στον ΑΠΟΕΛ η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά με όλους στον Αρχάγγελο να ζουν και να αναπνέουν για τον αγώνα του Σαββάτου που ίσως κρίνει πολλά όσο αφορά την υπόθεση τίτλος. Ο Βινίσιους χθες έκανε ασκήσεις με την μπάλα και δείχνει ότι βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του.

Πέραν από τις εξελίξεις στο αγωνιστικό οι εξελίξεις τρέχουν και στον τομέα του προγραμματισμού όπου υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ανοικτές. Σήμερα επιστρέφει ο Πρόδρομος Πετρίδης από το εξωτερικό και όλα θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Ένα από τα ανοικτά θέματα είναι το θέμα παραμονής του Τόμας Κρίστιανσεν στον πάγκο των «γαλαζοκιτρίνων» και για τα επόμενα χρόνια.

Η επιθυμία της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ για να παραμείνει ο Δανός είναι δεδομένη και αν δεν έχει εκφραστεί με κάποια επίσημη πρόταση αυτό αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα. Επίσης ο ίδιος ο Τόμας Κρίστιανσεν μέσα από τα λεγόμενά του έδειξε οτιδήποτε άλλο παρά φευγάτος. Πολλές είναι οι φορές που τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να κατακτήσει το πρωτάθλημα για να βγει και του χρόνου στην Ευρώπη χρησιμοποιώντας πάντα το «εμείς» και ποτέ το «αυτοί».

Βλέποντας κάποιος καθαρά το ζήτημα μπορεί να αντιληφθεί ότι ο Δανός δεν έχει και πολλούς λόγους να θέλει να αποχωρήσει από τον Αρχάγγελο. Ερχόμενος στην Λευκωσία από την ΑΕΚ τον περασμένο Μάιο ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Στόχευε στο να κάνει μια πορεία πρωταθλητισμού ενώ παράλληλα να κάνει επιτυχίες και στην Ευρώπη. Αυτό θα έκανε καλό τόσο στην φήμη του όσο και στην προπονητική του εμπειρία. Τώρα, 10 μήνες μετά, δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος με την επιλογή του.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ένα όνειρο για κάθε προπονητή, ενώ έχει κάνει την δεύτερή καλύτερη του πορεία στην Ευρώπη. Επομένως η ομάδα της Λευκωσίας δεν του έδωσε απλά τα κίνητρα που έψαχνε αλλά και την δόξα που επιθυμούσε. Μένοντας στον ΑΠΟΕΛ μπορεί να συνεχίσει να απολαμβάνει και τα δύο ενώ ίσως του δοθεί η ευκαιρία να γράψει το όνομά του με κεφαλαία γράμματα στην ιστορία της ομάδας. Εξάλλου είναι ακόμη ένας νεαρός προπονητής που δεν παύει να βρίσκεται στο ξεκίνημα της καριέρας του. Ασφαλέστατα και έχει τις προοπτικές να ανελιχθεί ακόμη περισσότερο ωστόσο αυτό δεν θα γίνει μέσα από μια σεζόν.

Είναι γι’ αυτούς τους λόγους που κρίνουμε ότι το μέλλον του Τόμας Κρίστιανσεν είναι στον Αρχάγγελο και πιστεύουμε ότι και ο ίδιος τους αντιλαμβάνεται. Εξάλλου τυχόν παραμονή του θα φέρει και αύξηση στις απολαβές του κάνοντάς τον μακράν τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στο πρωτάθλημά μας. Επομένως δεν βρίσκουμε τους λόγους ο Τόμας Κρίστιανσεν να θέλει να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ και δεν νομίζουμε ότι θα το πράξει.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση