ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Με αλλαγμένο look

Ετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Δόξα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με στόχο τη νίκη, προετοιμάζεται η Ομόνοια για το παιγνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τη Δόξα στο ΓΣΠ.  Η επάνοδος  στις νίκες  θα  βελτιώσει τη ψυχολογία  της ομάδας, (αλλά και του κόσμου) που δεν βρίσκεται στο καλύτερο της σημείο. Πρωτίστως  όμως η Ομόνοια οφείλει στον εαυτό της, επί τέλους, μια παρουσία που να δίνει προοπτική σε μια χρονιά που έχει αρχίσει στραβά και ανάποδα. 

Ο Τζον Κάρβερ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Χριστοφή, ο οποίος είναι τραυματίας, όπως και  ο Μάριος Δημητρίου. Εκτός θα είναι και ο Ρουσιάς Οι υπόλοιποι θα είναι στη διάθεση του τεχνικού των «πράσινων», ο οποίος θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε όλες τις γραμμές. Επαναλαμβάνουμε ότι το ζητούμενο είναι η αγωνιστική αλλαγή.

Ο Τζον Κάρβερ θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του στο αριστερό άκρο της επίθεσης. ο Κίλιαν Σέρινταν, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα  αυτός που  θα πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα. Από αύριο αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις οι διεθνείς Καρλίτος, Παναγή και Κατελάρης.

 Στην μείωση των εισιτηρίων προχώρησε το Δ.Σ της Ομόνοιας για τον αγώνα κόντρα στην Δόξα. Στόχος είναι να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στον κόσμο ώστε να γεμίσει το ΓΣΠ.  Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 12 ευρώ και του μαθητικού στα 8 ευρώ. Τα παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται στην τιμή του 1 ευρώ. Έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα.

 Τις νέες εμφανίσεις που θυμίζουν αυτές των χρυσών δεκαετιών του 70' και του 80' θα παρουσιάσει η Ομόνοια σήμερα  στις 19:30, (στο ξενοδοχείο Hilton Park),  ενώ παράλληλα θα παρουσιάσει και το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση