ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μελάνια Τραμπ: «Εγκλωβισμένη» στον Λευκό Οίκο

Τι αποκάλυψε η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου για τη γνωριμία της με την ομόλογό της των ΗΠΑ και τι λέει η διάσημη συγγραφέας Τίνα Μπράουν

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Της Έλενας Αποστόλου

Μελάνια Τραμπ, η θλιμμένη πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι πολλές φορές στο επίκεντρο φημών, εικασιών ή και επικρίσεων. Αξίζει περισσότερη πίστωση, μάς λέει η συγγραφέας του "The Vanity Fair Diaries", Τίνα Μπράουν, η οποία υποστηρίζει ότι αποτελεί ένα πλεονέκτημα για την προεδρία του Τραμ αφού έχει μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.

Tina Brown, συγγραφέας

«Πιστεύω ότι η Μελάνια είναι στην πραγματικότητα η καλύτερη πτυχή, αν θέλετε, της προεδρίας του Τραμπ. Στην πραγματικότητα είναι η μόνη που μπορεί να συμπεριφερθεί με αξιοπρέπεια. Δεν αφήνει να διαρρεύσουν πράγματα. Δεν κουτσομπολεύει. Δεν ντροπιάζει τον εαυτό της. Απλώς διατηρεί την ιδιωτικότητά της και δεν έχει κάνει ακόμα τα λάθη που έχουν κάνει σχεδόν όλοι όσοι περιστοιχίζουν τον Τραμπ, και, φυσικά τα λάθη που έκανε ο ίδιος ο Τραμπ».

Η 64χρονη Μπριζίτ Μακρόν, η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου, έρχεται να επιβεβαιώσει τη συγγραφέα αφού πέρασε αρκετό χρόνο με τη Μελάνια Τραμπ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας στην Ουάσινγκτον. Δεν δίστασε μάλιστα να προβεί σε αποκαλύψεις, αλλά και να παρουσιάσει μια άλλη πλευρά της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, άγνωστη στο ευρύ κοινό.

Μπριζίτ Μακρόν - Πρώτη Κυρία Γαλλίας

«Μακριά από τη σκληρή, ακόμη και σκυθρωπή εικόνα που παρουσιάζει στις δημόσιες εμφανίσεις της, η Μελάνια Τραμπ είναι σε προσωπικό επίπεδο μια εξαιρετική παρέα», δήλωσε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και συνέχισε: «Ήταν πολύ ευγενική, ευφυέστατη, φιλική και πολύ δεκτική. Είναι μία πολύ ισχυρή προσωπικότητα, η οποία, ωστόσο, δίνει πραγματικά μεγάλο αγώνα για να την κρατήσει κρυφή. Γελάει με το παραμικρό, με τα πάντα, καθώς έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ, αλλά φαίνεται προς τα έξω πολύ λιγότερο από εμένα».

Η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν προχώρησε, ωστόσο, σε ακόμα πιο διεισδυτικές αποκαλύψεις, προσφέροντας μια κλεφτή ματιά από το παράθυρο του Λευκού Οίκου - όταν, βέβαια, αφήνουν τη Μελάνια να το ανοίξει!

«Είναι πολύ περιορισμένη, σχεδόν εγκλωβισμένη στον Λευκό Οίκο και δεν μπορεί να βγει ούτε έξω ούτε καν να ανοίξει ένα παράθυρο. Εγώ βγαίνω κάθε μέρα έξω και κάνω βόλτες στο Παρίσι», εκμυστηρεύτηκε αποκαλύπτοντας το αυστηρό πρωτόκολλο που είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί η Αμερικανίδα ομόλογός της, αλλά και την πίεση που αισθάνεται κάθε ώρα της ημέρας, αφού  «είναι υποχρεωμένη να προσέχει τι λέει, κάθε λέξη και τι κάνει, κάθε πράξη της».

Πριν από λίγες ημέρες, η Μελάνια είχε τα γενέθλιά της. Έσβησε 48 κεράκια στη γενέθλια τούρτα της, αν και φαίνεται πολύ μικρότερη από την πραγματική της ηλικία. Όταν ρωτήθηκε ο σύζυγός της τι δώρο τής πήρε, η απάντησή του ήταν εντελώς άκομψη, ωστόσο η Πρώτη Κυρία λογικά δεν περίμενε τίποτα καλύτερο…

Ντόναλντ Τραμπ

«Λοιπόν, καλύτερα να μη μπλέξω σε αυτό, γιατί μπορεί να μπω σε μπελάδες. Ίσως δεν ήξερα τι να τής πάρω. Της έδωσα μια όμορφη κάρτα. Ξέρετε, είμαι πολύ απασχολημένος για να βγαίνω έξω και να ψάχνω για δώρο» είπε. Ο Τραμπ πρόσθεσε, βέβαια, ότι τής πήρε λουλούδια και την επαίνεσε για τη χάρη της κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν και της συζύγου του. Εντύπωση προκαλούν και οι εικόνες που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου και δείχνουν τον Τραμπ να προσπαθεί να πιάσει το χέρι της Μελάνια κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του γαλλικού προεδρικού ζεύγους στις ΗΠΑ. Αρχικά, η Μελάνια αρνείται να ενδώσει στη χειρονομία του συζύγου αλλά τελικά υποκύπτει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Stories: Τελευταία Ενημέρωση

Δείτε τη φυλακή Saint-Gilles που μοιάζει με φρούριο, όπου οδηγήθηκε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού ...
Της Έλενας Αποστόλου
 |  STORIES