ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νεα συνάντηση Αθήνας-θεσμών την Κυριακή

«Θα μπορούσε να κλείσει το ασφαλιστικό, αλλά εμπλέκεται στην ευρύτερη διαπραγμάτευση»

Kathimerini.gr

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι του Σαββάτου η συνάντηση των υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και Οικονομίας, κ.κ. Τσακαλώτου, Κατρούγκαλου και Σταθάκη, με τους επικεφαλής των θεσμών και με αντικείμενο τις αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα.

«Θα μπορούσε να κλείσει το ασφαλιστικό, αλλά εμπλέκεται στην ευρύτερη διαπραγμάτευση» ανέφερε σχετικά ο κ. Κατρούγκαλος, ο οποίος νωρίτερα είχε σύσκεψη με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Πρόσθεσε, δε, πως «ότι ήταν να προτείνουμε το προτείναμε».

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή.

Σε ότι αφορά την αποχώρησή τους από την Ελλάδα αξιωματούχος της κυβέρνησης είπε ότι: οι επικεφαλής των θεσμών αύριο, Κυριακή, το απόγευμα αναχωρούν από την Αθήνα αφού προηγηθεί συνάντηση για το «κλείσιμο» αυτής της φάσης.

Η επιστροφή των επικεφαλής των θεσμών θα γίνει μετά τις διακοπές του Πάσχα των Καθολικών, ενώ στο διάστημα αυτό θα συνεχιστούν οι συναντήσεις των τεχνικών κλιμακίων καθώς και τηλεδιασκέψεις, εφόσον χρειαστούν, σε κορυφαίο επίπεδο. Να σημειωθεί ότι υπάρχει συμφωνία / σύγκλιση σε σημεία - κλειδιά του ασφαλιστικού και, σχεδόν, πλήρης συμφωνία για το φορολογικό.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα υπηρεσία για το οργανωμένο έγκλημα, με ενισχυμένες αρμοδιότητες ώστε να ακολουθεί τα ίχνη του χρήματος
 |  ΕΛΛΑΔΑ