ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ελλάδα: Συνελήφθησαν δύο καταζητούμενοι για σειρά ληστειών

Σακκάς και Σεϊσίδης κρατούνται προσωρινά από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία

Kathimerini.gr

Στη σύλληψη του Κ. Σακκά και του Μ. Σεϊσίδη στην περιοχή της Σπάρτης, όπου και κρατούνται προσωρινά, προχώρησαν η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ο Κ. Σακκάς είχε εξαφανιστεί, λίγες ημέρες προτού εκδοθεί δικαστική απόφαση για συμμετοχή του στην οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς", ενώ ο Μάριος Σεϊσίδης καταζητούνταν για συμμετοχή στους επονομαζόμενους «ληστές με τα μαύρα».

Ο Κώστας Σακκάς στις 10 Φεβρουαρίου 2014 δεν εμφανίσθηκε ως όφειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων, παραβιάζοντας τους περιοριστικούς όρους που του είχαν τεθεί και προκαλώντας συναγερμό στην αντιτρομοκρατική. Σε υπόμνημά του, ο Σακκάς έχει υποστηρίξει ότι δεν έχει ιδέα για τις πράξεις που του αποδίδονται, αλλά και ότι ουδέποτε συμμετείχε στην επίμαχη οργάνωση.

Ο Μάριος Σεϊσίδης, κατηγορείται για συμμετοχή μαζί με τον αδερφό του, Σίμο, στην αιματηρή απόπειρα ληστείας της Εθνικής Τράπεζας στη διασταύρωση των οδών Σόλωνος και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, στις 16 Ιανουαρίου 2006.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα υπηρεσία για το οργανωμένο έγκλημα, με ενισχυμένες αρμοδιότητες ώστε να ακολουθεί τα ίχνη του χρήματος
 |  ΕΛΛΑΔΑ