ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέες πύρινες εστίες σε Καβάλα, Ροδόπη, Λιβαδειά και Μεσολόγγι

Κατά το τελευταίο εικοσιτετράωρο, η πυροσβεστική αντιμετώπισε 42 αγροτοδασικές πυρκαγιές

ΠΗΓΗ: skai.gr

Νέες πύρινες εστίες στον Άγιο Γεώργιο Μεσολογγίου, στους Αντιφίλιππους Καβάλας, στην Ξυλαγανή Ροδόπης και στην περιοχή Παρόριο Λιβαδειάς αντιμετωπίζει την Κυριακή η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Σε ύφεση οι πυρκαγιές στην Εύβοια και την Κέα.

Ειδικότερα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Αντιφίλιπποι Καβάλας. Στο σημείο επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 7 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 2 αεροσκάφη και δύο πεζετέλ.

Πυρκαγιά σε εξέλιξη και σε δασική έκταση στην περιοχή Ξυλαγανή του Δήμου Μαρώνειας Ροδόπης. Στην περιοχή βρίσκονται 29 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 14 πεζοπόρο, 4 μηχανήματα, 1 όχημα του δήμου, καθώς και ένα ελικόπτερο.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Παρόριο Λιβαδειάς. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 4 βυτιοφόρα των δήμων και δύο πεζετέλ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Άγιος Γεώργιος Μεσολογγίου. Επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 14 πεζοπόρο, 2 αεροσκάφη και ένα πεζετέλ.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Δαμουλιανάτα Κεφαλλονιάς.Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε και η πυρκαγιά στην περιοχή Πόρτο Λάφια Καρύστου. Σε ύφεση βρίσκονται οι πυρκαγιές σε Αργυρό Αλιβερίου στην Εύβοια και στην περιοχή Αστράς στην Κέα 

Κατά το τελευταίο εικοσιτετράωρο, η πυροσβεστική αντιμετώπισε 42 αγροτοδασικές πυρκαγιές, 23 αστικές πυρκαγιές και 58 παροχές βοηθείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα υπηρεσία για το οργανωμένο έγκλημα, με ενισχυμένες αρμοδιότητες ώστε να ακολουθεί τα ίχνη του χρήματος
 |  ΕΛΛΑΔΑ