ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ολοκληρώνεται σήμερα η επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα

Κλειστός ο σταθμός του μετρό στην Ακρόπολη λόγω επίσκεψης του αμερικανού Προέδρου

Δελτίο Τύπου

Με την ομιλία του Αμερικανού Προέδρου στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» ολοκληρώνεται σήμερα η διήμερη επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.

Η ομιλία αναμένεται περίπου στις 13.00 ενώ το πρόγραμμα του κ. Ομπάμα για τις προηγούμενες ώρες δεν είχε γνωστοποιηθεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης για λόγους ασφαλείας. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, ο Αμερικανός Πρόεδρος θα επισκεφθεί την Ακρόπολη, αν και ως συνήθως, το πρόγραμμά του βρίσκεται υπό διαρκή διαμόρφωση και πιθανότητα αλλαγής.

Τα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει η ελληνική Αστυνομία για την επίσκεψη Ομπάμα παραμένουν σε ισχύ μέχρι σήμερα το απόγευμα χωρίς να έχουν δοθεί λεπτομέρειες για το ποιες οδικές αρτηρίες και δρόμοι θα κλείσουν σήμερα καθώς αυτό θα γίνεται ανάλογα με τις μετακινήσεις του Αμερικανού Προέδρου την τελευταία στιγμή. Σίγουρα, πάντως, έχει δοθεί εντολή να μείνει κλειστός ο σταθμός του μετρό στην Ακρόπολη από τις 9.30 το πρωί και μετά ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια από και προς το διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μεταξύ 14.00 – 16.00.

Επίσης σε ισχύ παραμένει και η απαγόρευση συγκεντρώσεων μέχρι σήμερα το απόγευμα, η οποία καλύπτει όλο το κέντρο της Αθήνας και περιμετρικά σε μεγάλη ακτίνα καθώς και όλες τις διαδρομές που θα ακολουθήσει κατά τις μετακινήσεις του ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα υπηρεσία για το οργανωμένο έγκλημα, με ενισχυμένες αρμοδιότητες ώστε να ακολουθεί τα ίχνη του χρήματος
 |  ΕΛΛΑΔΑ