ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επέλαση του χιονιά από σήμερα στην Ελλάδα

Χιόνια, παγετός και καταιγίδες στην ανατολική και νησιώτικη χώρα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα Τετάρτη σε ολόκληρη τη χώρα, με κυρία χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές και βαθμιαία και στις πεδινές, κυρίως, στα κεντρικά και βόρεια σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Eθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στην ανατολική νησιωτική χώρα.

Θυελλώδεις βοριάδες 7 με 8 μποφόρ, και πιθανόν τοπικά 9, θα πνέουν στο Ιόνιο και από αργά τη νύχτα και από τα βόρεια στο Αιγαίο. Σημαντική πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία. Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και τα βόρεια κατά τόπους ισχυρός τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά. Το βραδύ θα χιονίσει και σε ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με χιονόνερο κατά περιόδους. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Η θερμοκρασια θα κυμανθεί από 2 έως 7 βαθμούς.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα υπηρεσία για το οργανωμένο έγκλημα, με ενισχυμένες αρμοδιότητες ώστε να ακολουθεί τα ίχνη του χρήματος
 |  ΕΛΛΑΔΑ