ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:03
 

Ομαλή η μετεγχειρητική πορεία του Λ.Παπαδήμου

Συνεργάτης του κ. Παπαδήμου είχε όντως περάσει το δέμα από μηχάνημα ακτίνων Χ, χωρίς να διαπιστωθεί κάποια απειλή

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, που έγινε στόχος τρομοκρατικού χτυπήματος το απόγευμα της Πέμπτης, με παγιδευμένο δέμα που άνοιξε ο ίδιος στο αυτοκίνητό του.

«Όταν δεν λειτουργεί η ασφάλεια για τον ίδιο τον πολίτη κινδυνεύει άμεσα η ίδια η δημοκρατία» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς που επισκέφτηκε στον Ευαγγελισμό τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης έγινε στόχος τρομοκρατικού χτυπήματος, με παγιδευμένο δέμα που άνοιξε ο ίδιος στο αυτοκίνητό του.

Όπως είπε ο κ. Σαμαράς ο φάκελος είχε σταλεί στο σπίτι του κ. Παπαδήμου, ελέγχθηκε από την αρμόδια υπηρεσία αλλά δεν εντοπίστηκε ο μηχανισμός. «Μου είπε ότι αισθάνεται τυχερός μέσα στην ατυχία του γιατί κρατούσε τον φάκελο μακριά από το σώμα του» είπε επίσης ο κ. Σαμαράς.

Εν τω μεταξύ, ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία του πρώην πρωθυπουργού. Όπως ανακοίνωσαν το πρωί οι γιατροί, ο κ. Παπαδήμος θα παραμείνει για δύο ακόμη εικοσιτετράωρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας του τραύματος που φέρει στον δεξί του μηρό.

Οι θεράποντες ιατροί διαβεβαιώνουν πως η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία ούτε αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την όραση ή την ακοή του.

Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός είχε δεκαπεντάλεπτη συνομιλία και με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, που τον επισκέφτηκε νωρίτερα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός ήταν ένα συμβατικό όχημα καθώς το θωρακισμένο αυτοκίνητό του βρισκόταν σε συνεργείο για επισκευή.

Τα χτυπήματα στην εξωτερική πλευρά των θυρών του αυτοκινήτου, τις έκαναν οι άνδρες του συνοδευτικού οχήματος ασφαλείας του πρώην πρωθυπουργού, στην προσπάθειά τους να ξεμπλοκάρουν τις πόρτες που είχαν «κολλήσει» από το ωστικό κύμα της έκρηξης.

Από τις κάμερες ασφαλείας της Τράπεζας της Ελλάδος προκύπτει ότι συνεργάτης του κ. Παπαδήμου είχε όντως περάσει το δέμα από μηχάνημα ακτίνων Χ, χωρίς να διαπιστωθεί κάποια απειλή.

Εντός της ημέρας θα πάρουν κατά πάσα πιθανότητα εξιτήριο, ο οδηγός του πρώην πρωθυπουργού και ο άνδρας ασφαλείας που τον συνόδευε μέσα στο αυτοκίνητο.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Σχόλια αναγνωστών

Συνελήφθησαν τρείς φρουροί ασφαλείας ιδιωτικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας

«Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να συγχαρω για την έγκαιρη ΦΤΩΧΗ πληροφόρησή και ενημέρωση των γεγονότων. Η ...»
Christos  |  21:55

Συνελήφθησαν τρείς φρουροί ασφαλείας ιδιωτικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας

«Συνελήφθηκαν τρία άτομα φρουροί ασφαλείας ιδιωτικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας ΚΥΠΕ - Φανίτσα ...»
C.IOANNIDIS  |  21:52

Σιζόπουλος: Η ηγεσία του ΕΛΑΜ να δείξει το ποινικό της μητρώο

«Κανένας δεν μπορεί σήμερα να πει ότι δεν γνωρίζει τι είναι η Χρυσή Αυγή ή ότι είναι κάτι διαφορετικό ...»
Russ  |  20:09

Σπαράγγια, τόσο μικρά κι όμως τόσο ισχυρά!

«Πλην όμως ψηλώνει το ουρικό οξύ»
YiannakisKosti  |  13:03

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X