ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Twitter: Σε ανοδική τροχιά η ρητορική του μίσους - Τι λένε οι ερευνητές

Kathimerini.gr Προτού ο Έλον Μασκ αγοράσει το Twitter, οι ύβρεις κατά των Μαύρων Αμερικανών εμφανίζονταν στην εν λόγω πλατφόρμα κατά μέσο όρο 1.282 φορές την ημέρα. Αφού ο δισεκατομμυριούχος έγινε ιδιοκτήτης του Twitter, ανέβηκαν σε 3.876 φορές την ημέρα. Οι ύβρεις κατά των ομοφυλόφιλων ανδρών εμφανίζονταν στο Twitter 2.506 φορές την ημέρα κατά μέσο όρο πριν αναλάβει ο κ. Μασκ. Στη συνέχεια, η χρήση τους αυξήθηκε σε 3.964 φορές την ημέρα.

Γιατί ο Έλον έβγαλε «κόκκινη κάρτα» στον Γουέστ

Γνωστός για το εμπρηστικό του ταμπεραμέντο, πριν λίγο καιρό ο ράπερ, που ευελπιστεί να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ το 2024, προέβη σε αντισημιτικά σχόλια, ενώ εμφανίστηκε επίσης φορώντας t-shirt που έγραφε «White Lives Matter». Τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα brands-κολοσσοί της μόδας να διακόψουν με συνοπτικές διαδικασίες τις συνεργασίες τους μαζί του, στερώντας του αρκετά εκατομμύρια δολάρια, αλλά κυρίως, ρίχνοντας μια βαριά σκιά στη δημόσια εικόνα του, δείχνοντας πως ένα καθολικό #cancel δεν είναι μακριά -όσο την ίδια στιγμή, το Μαντάμ Τισό απομάκρυνε στις αποθήκες του το κέρινο ομοίωμα του 45χρονου.
Δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκονται στη Ρωσία διαπίστωσαν ότι δεν είναι δυνατή πλέον η πρόσβαση στην πλατφόρμα ...
Kathimerini.gr
 |  SOCIAL