ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τι γνωρίζουν όλες οι στυλάτες γυναίκες

Βασικές συμβουλές για να είσαι πάντα κομψή και φινετσάτη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τις βλέπεις με έκσταση και δέος, τις θαυμάζεις για το στυλ τους και την αίσθηση του γούστου που έχουν. Εν ολίγοις, θέλεις να τους μοιάσεις, αλλά δεν ξέρεις πώς.

Και όμως, οι στυλάτες γυναίκες έχουν τα δικά τους κόλπα και μυστικά, τα οποία μπορείς και εσύ να αποκρυπτογραφήσεις και να κάνεις δικά σου.

Όπως και να έχει, μη ξεχνάς ποτέ ότι το βασικό μυστικό μιας στυλάτης γυναίκας είναι η αυτοπεποίθηση, ο πειραματισμός και η καλή γνώση του είναι της!

1) Μη μένεις τελευταία στιγμή για να βρεις τα ρούχα που θα φορέσεις και πώς θα τα συνδυάσεις. Οπότε, προγραμμάτισε τι θα φορέσεις από το προηγούμενο βράδυ.

2) Επίλεξε τα κατάλληλα αξεσουάρ. Διότι το στυλ κρίνεται στις λεπτομέρειες και οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Αυτό το γνωρίζουν οι στυλάτες γυναίκες και για αυτό ποντάρουν πάντα στα αξεσουάρ τους. Παπούτσια, τσάντες, ρολόγια, φουλάρια, κοσμήματα κ.τ.λ., όλα χρησιμοποιούνται για να κάνουν τη διαφορά.

3) Μη διστάσεις να ακολουθήσεις άλλες φινετσάτες γυναίκες και να τις μιμηθείς, παίρνοντας ιδέες από το στυλ τους και τους συνδυασμούς που κάνουν με τα σύνολά τους. Τόλμησε και εσύ να ψάξεις σε διάφορα περιοδικά μόδας ή και σε blogs στο διαδίκτυο για να εμπνευστείς και να δημιουργήσεις.

4) Και όμως. Για να είσαι στυλάτη, δεν χρειάζεται να ακολουθείς πιστά τη μόδα, καθότι δεν κολακεύονται όλες οι γυναίκες από τα ίδια πράγματα, όσο μοδάτα κι αν είναι αυτά. Οπότε, μία πραγματικά κομψή γυναίκα ξέρει να επιλέγει αυτά που τις ταιριάζουν και να υιοθετεί τις τάσεις που την κολακεύουν.

5) Ως υποσημείωση του παραπάνω κανόνα, οφείλει η κομψή γυναίκα να ξέρει να επιλέγει τα σωστά παπούτσια για την περίσταση. Έτσι, για παράδειγμα, τα ψηλά παπούτσια δεν μπορούν να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις. Υπάρχουν φορές που δεν θα πρέπει να φοβηθείς να φορέσεις τα φλατ παπούτσια. Από την άλλη, όταν η περίσταση το επιβάλλει, μη διστάσεις να βάλεις τις ψηλοτάκουνες γόβες σου, που θεωρούνται το απαύγασμα της θηλυκότητας.

Ξέρουν πότε να φορέσουν flat και πότε τακούνι: Το τακούνι παντού δεν λέει. Πρέπει να μάθεις να το αποχωρίζεσαι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση