ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:43
 

News Room

Σαλάτα σελέριακ

Newsroom K Το σελέριακ (ή σελινόριζα) είναι ένα υπέροχο χειμωνιάτικο λαχανικό που στην Κύπρο δεν χρησιμοποιούμε αρκετά. Είναι όμως πολύ ωφέλιμο, έχει λίγες θερμίδες και υπέροχη γεύση. Ο καλύτερος τρόπος να το ετοιμάσετε είναι να το καθαρίσετε εξωτερικά και μετά να το τρίψετε στον τρίφτη. Αν δεν θα το χρησιμοποιήσετε αμέσως, καλά θα ήταν να το διατηρήσετε σε κρύο νερό. Όταν είστε έτοιμοι να σερβίρετε, απλώς στραγγίζετε καλά. Η σος που του πάει πολύ είναι η σπιτική σος remoulade, που φτιάχνεται πολύ απλά με μαγιονέζα και μουστάρδα.
Με μοντέρνα στοιχεία, το Mercato είναι κάτι πολύ πρωτότυπο και διαφορετικό, το οποίο αλλάζει τα δεδομένα προσφέροντας καινούργιες επιλογές.

Mercato / Brunch/Cocktail Bar

Από το πρωί μέχρι νωρίς το απόγευμα ο κόσμος μπορεί να απολαμβάνει το ιδιαίτερό του brunch, και αργότερα τη νύχτα το μαγαζί ...
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
X