ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Καδής: Τα σχολεία μπορούν να λειτουργήσουν ομαλά

Επαναλαμβάνει τα μηνύματα για διάλογο με την ΠΟΕΔ ο Υπουργός

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τα σχολεία μπορούν να λειτουργήσουν ομαλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ανέφερε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής ενώ παράλληλα, ότι το σχολείο του Κάμπου λειτουργεί κανονικά.

Αναφορικά με την στάση εργασίας της ΠΟΕΔ και αν υπάρχουν εξελίξεις, ο Υπουργός είπε ότι «Εμείς επανειλημμένα ζητήσαμε από τους εκπροσώπους της ΠΟΕΔ να τεκμηριώσουν το πού βλέπουν να υπάρχουν προβλήματα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει οποιαδήποτε ενημέρωση. Έχω ενημερωθεί ότι έφτασε στο γραφείο μου μία επιστολή εκ μέρους των οργανωμένων γονιών που θέλουν να διευθετηθεί συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για να συζητήσουμε τις εκκρεμότητες και τα θέματα που υπάρχουν. Το Υπουργείο είναι πάντοτε πρόθυμο να προσέλθει σε διάλογο», πρόσθεσε.

«Το ξεκίνημα της λειτουργίας του σχολείου απέδειξε ότι τα σχολεία μας μπορούν να λειτουργήσουν ομαλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και είμαι βέβαιος ότι με την συνεργασία όλων μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι και ακόμα καλύτερα. Άρα, θα επιδιώξουμε να έχουμε κάποιες συναντήσεις στη βάση της πρωτοβουλίας που έχουν αναπτύξει οι γονείς και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε τελικά θετικό αποτέλεσμα», συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση