ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μεγάλη αντιτρομοκρατική άσκηση στο The Mall of Cyprus

Κατά την άσκηση θα γίνει εκκένωση του κτιρίου και θα ολοκληρωθεί η ώρα 11

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μεγάλη αντιτρομοκρατική άσκηση πραγματοποιεί η Αστυνομία αυτή την ώρα, στο The Mall of Cyprus, στο Στρόβολο, με συμμετοχή του προσωπικού του εμπορικού κέντρου, την Αντιτρομοκρατική Άσκηση «ΔΕΙΜΟΣ 2017».

Κατά την άσκηση θα γίνει εκκένωση του κτιρίου, όπως ακριβώς στην απευκταία περίπτωση πραγματικού περιστατικού.Η άσκηση ολοκληρώνεται στις 11.

Σκοπός της άσκησης είναι να διαπιστωθεί ο χρόνος, ο τρόπος ανταπόκρισης και οι ενέργειες της Αστυνομίας σε τρομοκρατικό επεισόδιο, στους χώρους του εμπορικού κέντρου, καθώς επίσης και οι ενέργειες των υπαλλήλων του Εμπορικού Κέντρου και οι ενέργειες των πελατών του εμπορικού κέντρου.

Η άσκηση αρχίζει με «έκρηξη» στην είσοδο του The Mall Of Cyprus. Οι υπόλοιπες ενέργειες των εμπλεκομένων φορέων στην άσκηση θα εξελίσσονται σύμφωνα με οδηγίες της Ομάδας Σχεδιασμού Άσκησης (ΟΣΧΑ) και σύμφωνα με τα σχέδια, μνημόνια και εγχειρίδια της κάθε μονάδας.

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό, ότι δεν συντρέχει ο όποιος λόγος ανησυχίας και καλεί όσους θα βρίσκονται στην περιοχή του Μall, κατά το χρόνο της άσκησης να συνεργάζονται με την Αστυνομία και να ακολουθούν τις οδηγίες και τις υποδείξεις των αρμοδίων.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση