ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

4 Απριλίου στο Κακουργιοδικείο η υπόθεση Focus

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα για έκδοση του Κυριάκου Μάγειρα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ένα χρόνο και πλέον μετά την καταχώρηση υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ξεκινά η εκδίκαση της υπόθεσης Focus.

Το δικαστήριο όρισε της 4η Απριλίου 2017 ως την ημερομηνία καρά την οποία θα ξεκινήσει στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας το ουσιαστικό κομμάτι της υπόθεσης.

Από το αρχικό κατηγορητήριο απουσιάζουν δυο κατηγορούμενοι.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ο οποίος απεβίωσε και ο στενός του συνεργάτης Κυριάκος Μάγειρας. Ο Άρειος Πάγος δεν ικανοποίησε τα αίτημα που είχε υποβληθεί από την Νομική Υπηρεσία μέσω του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον στενό συνεργάτη του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Το δικαστήριο έκρινε ότι κάποια αδικήματα έχουν παραγραφεί και κάποια άλλα έχουν διαπραχθεί στην Ελλάδα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο ανακριτικός φάκελος έχει ολοκληρωθεί εδώ και ένα χρόνο και έκτοτε η διαδικασία παραπομπής σε απευθείας δίκη πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση, εκτός από τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου, είναι η κόρη του Αθηνά Χριστοδούλου, ο πρώην σύζυγος της Ανδρέας Κιζουρίδης, η εταιρεία A.C Christodoulou Consultants ως νομικό πρόσωπο, ο Μιχάλης Ζολώτας, ο Μιχάλης Φόλε και η Focus Maritime Corp, ως νομικό πρόσωπο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση