ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:42
 

Conde Nast και Conde Nast International ενώνονται σε μια εταιρεία

Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Τζόναθαν Νιούχαους, προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου του εκδοτικού ομίλου Conde Nast International

Newsroom Κ, Αθήνα

Δύο αδελφές εκδοτικές εταιρείες με ιστορικό χαρτοφυλάκιο διεθνών περιοδικών τίτλων, όπως Vogue και Vanity Fair, ενώνονται σ’ έναν κοινό οργανισμό

Η Αμερικάνικη Conde Nast, με έδρα τη Νέα Υόρκη, και το διεθνές τμήμα της, η Conde Nast International, που εδρεύει στο Λονδίνο, αναμένεται να λειτουργήσουν ως μια εταιρεία, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Τζόναθαν Νιούχαους, προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου του εκδοτικού ομίλου Conde Nast International και Στιβ Νιούχαους, πρόεδρου της Advance.net, θυγατρικής της Advance Publications, στην οποία ανήκει η Conde Nast.

Τον τελευταίο χρόνο, η Conde Nast και η Conde Nast International διατηρούν στενότατη συνεργασία η οποία αποβλέπει στο να «βελτιώσουν τις στρατηγικές ανάπτυξης, να επιταχύνουν την καινοτομία και να αναπτύξουν τις σωστές οργανωτικές δομές οι οποίες θα εξασφαλίσουν την επιτυχία της εταιρείας σ’ ένα διεθνές περιβάλλον ΜΜΕ, το οποίο εξελίσσεται συνεχώς» αναφέρουν στην κοινή ανακοίνωση τους ο Τζόναθαν και ο Στιβ Νιούχαους.


Ο Τζόναθαν Νιούχαους

Σύμφωνα με τους Νιούχαους, η νέα, ενωμένη εταιρεία θα δώσει την ευκαιρία για υψηλότερη δημοσιογραφική ποιότητα αλλά και περισσότερες συνεργασίες μεταξύ συναδέλφων ανά τον κόσμο. Στο μεταξύ, δεν έχει καθοριστεί ακόμα ο διευθύνων σύμβουλος ο οποίος θα ηγηθεί του νέου επιχειρηματικού σχήματος.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η «Καθημερινή»  Ελλάδας και η Conde Nast International ανακοίνωσαν επίσημα τη συνεργασία τους με το λανσάρισμα της Vogue Greece, τον Μάρτιο του 2019. Η Vogue Greece θα περιλαμβάνει έντυπο περιοδικό, ιστοσελίδα και σημαντική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Vogue Greece θα αποτελέσει την 25η έκδοση του περιοδικού παγκοσμίως.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ, Αθήνα

Σχόλια αναγνωστών

Κυρώσεις ΗΠΑ κατά Τούρκων υπουργών και εντολή τερματισμού της εισβολής

«Σιγά τα ωά»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:21

Ακιντζί: Εξέφρασα τις ειλικρινείς μου απόψεις για τη Συρία

«Πρεπει να εχουμε υποψη μας και να μην παρασυρομαστε οτι αλλο η σημερινη καλη και ανθρωπινη συμπεριφορα ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  10:18

Βαριές οικονομικές κυρώσεις Τραμπ στην Άγκυρα

«Σιγά τις βαριές οικ. κυρώσεις ρε φαντασμένε, ανιστόριτε και υπερφίαλε `πανέξυπνε`. »
ΑΚΑ  |  09:24

Αλλάζουν τα δεδομένα Ερντογάν με τη συμφωνία Δαμασκού-Κούρδων

«Δεν χαιρεκακώ, αλλά αν οι Κούρδοι συμμαχούσαν με την Ελλάδα το 1919, σήμερα θα είχαν το κράτος τους, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:46

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X