ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:04
 

Το δικό της Sofitel αποκτά η Λεμεσός

Ανακοινώθηκε το όνομα του νέου ξενοδοχείου της κοινοπραξίας Oxley PlanetVision

Της Μαρίας Ηρακλέους

Στον παγκόσμιο χάρτη των ξενοδοχείων Sofitel μπαίνει η Κύπρος με την ανέγερση της νέας ξενοδοχειακής μονάδας της κοινοπραξίας Oxley PlanetVision, στη Λεμεσό.

Πρόκειται για επένδυση ύψους 300 εκατομμυρίων, σε έκταση 100 χιλιάδων τμ. Το τεμάχιο το οποίο θα ανεγερθεί το ξενοδοχείο πέντε αστέρων, γειτνιάζει με τον κτήριο της ΑΗΚ στη Λεμεσό. Σημειώνεται ότι ενώ είχαν γίνει γνωστά τα πλάνα της εταιρίας για νέο πολυτελές ξενοδοχείο από τον Ιούνιο, εντούτοις η διεύθυνση κρατούσε κλειστά τα χαρτιά της για το όνομα που θα έφερε το ξενοδοχείο.

Συμφωνία με γαλλικό άρωμα

Το νέο ξενοδοχείο είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της PlanetVision με την Oxley Holdings συμφώνησε με τον Γαλλικό ξενοδοχειακό Όμιλο AccorHotels για την ανέγερση της ξενοδοχειακής μονάδας πέντε αστέρων. Η νέα ξενοδοχειακή όαση της Λεμεσού θα ονομάζεται Sofitel Resort & Spa Limassol.

Η αλυσίδα Sofitel Hotels& Resorts έχει την βάση της στο Παρίσι και από το 1980 ανήκει στην εταιρία AccorHotels. Η αρχή για την δημιουργία των Sofitel ήταν το 1964 στην Γαλλία και γρήγορα επεκτάθηκε Σε Βιετνάμ, Αίγυπτο, Κολομβία, Ολλανδία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Αυστρία.

Το έργο

Εκτός από το ξενοδοχείο, χωρητικότητας 245 δωματίων, στο ίδιο τεμάχιο θα ανεγερθούν δύο ψηλά κτήρια περί των είκοσι ορόφων το καθένα, τα οποία στο σύνολο τους θα έχουν 105 διαμερίσματα. Σημειώνεται δε ότι οι ένοικοι των διαμερισμάτων θα έχουν τόσο τις υπηρεσίες όσο και το όνομα του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», αρχιτέκτονες του έργου είναι οι Atkins και οι J+A Philippou, ενώ για την υλοποίηση του έχουν ήδη κλείσει συμφωνίες με εταιρίες Κύπρου και του εξωτερικού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Σχόλια αναγνωστών

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Προσφέρουμε δάνειο, χρηματοδότηση και επενδύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, σοβαρές και ειλικρινείς 1 ...»
dancilatania  |  08:47

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Προσφέρουμε δάνειο, χρηματοδότηση και επενδύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, σοβαρές και ειλικρινείς 1 ...»
dancilatania  |  08:46

Στην αντεπίθεση οι γιατροί του δημοσίου

«Προς κυρία Έλενα Νεοκλέους: μην εκπλήττεστε για την αρνητική στάση του Κούμα. Ο άνθρωπος κάνει ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Επιστολή Συνδέσμου Τραπεζών προς Πρόεδρο Βουλής για εκποιήσεις

«Mιλούμε για μια ομάδα 56 άχρηστων ατόμων! »
ΑΚΑ  |  09:18

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X