ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:54
 

Το δικό της Sofitel αποκτά η Λεμεσός

Ανακοινώθηκε το όνομα του νέου ξενοδοχείου της κοινοπραξίας Oxley PlanetVision

Της Μαρίας Ηρακλέους

Στον παγκόσμιο χάρτη των ξενοδοχείων Sofitel μπαίνει η Κύπρος με την ανέγερση της νέας ξενοδοχειακής μονάδας της κοινοπραξίας Oxley PlanetVision, στη Λεμεσό.

Πρόκειται για επένδυση ύψους 300 εκατομμυρίων, σε έκταση 100 χιλιάδων τμ. Το τεμάχιο το οποίο θα ανεγερθεί το ξενοδοχείο πέντε αστέρων, γειτνιάζει με τον κτήριο της ΑΗΚ στη Λεμεσό. Σημειώνεται ότι ενώ είχαν γίνει γνωστά τα πλάνα της εταιρίας για νέο πολυτελές ξενοδοχείο από τον Ιούνιο, εντούτοις η διεύθυνση κρατούσε κλειστά τα χαρτιά της για το όνομα που θα έφερε το ξενοδοχείο.

Συμφωνία με γαλλικό άρωμα

Το νέο ξενοδοχείο είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της PlanetVision με την Oxley Holdings συμφώνησε με τον Γαλλικό ξενοδοχειακό Όμιλο AccorHotels για την ανέγερση της ξενοδοχειακής μονάδας πέντε αστέρων. Η νέα ξενοδοχειακή όαση της Λεμεσού θα ονομάζεται Sofitel Resort & Spa Limassol.

Η αλυσίδα Sofitel Hotels& Resorts έχει την βάση της στο Παρίσι και από το 1980 ανήκει στην εταιρία AccorHotels. Η αρχή για την δημιουργία των Sofitel ήταν το 1964 στην Γαλλία και γρήγορα επεκτάθηκε Σε Βιετνάμ, Αίγυπτο, Κολομβία, Ολλανδία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και Αυστρία.

Το έργο

Εκτός από το ξενοδοχείο, χωρητικότητας 245 δωματίων, στο ίδιο τεμάχιο θα ανεγερθούν δύο ψηλά κτήρια περί των είκοσι ορόφων το καθένα, τα οποία στο σύνολο τους θα έχουν 105 διαμερίσματα. Σημειώνεται δε ότι οι ένοικοι των διαμερισμάτων θα έχουν τόσο τις υπηρεσίες όσο και το όνομα του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», αρχιτέκτονες του έργου είναι οι Atkins και οι J+A Philippou, ενώ για την υλοποίηση του έχουν ήδη κλείσει συμφωνίες με εταιρίες Κύπρου και του εξωτερικού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Σχόλια αναγνωστών

Οι θεσμοί δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας

«Το άρθρο συνεχίζει: Ένα από τα πιο εντυπωσιακά αιτήματα της έρευνας είναι η εντύπωση που υπάρχει ότι ...»
Yiannos  |  10:42

Οι θεσμοί δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας

«ΑΠΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ Stockwatch: Διολίσθηση στους 5 από τους 6 δείκτες διακυβέρνησης για το 2017, δείχνουν ...»
Yiannos  |  10:38

43χρονος εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία

«Kάποτε κάποιος υπουργός εφεύρε τη μέθοδο εξάληψης των προαγωγών (πατρώνων) και για μια 20ετία εξηλήφτηκαν! ...»
knak  |  10:11

Σήμερα στην «Κ»: Σε βαθιά κρίση οι θεσμοί στην Κύπρο

«Όταν αξιωματούχοι αποδεικνύονται λερωμένοι, μην περιμένετε χαΐρι! »
knak  |  10:08

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση