ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προς νέα αναβολή το Υφυπουργείο Τουρισμού

Τροπολογίες του ΑΚΕΛ αναμένεται να οδηγήσουν το θέμα πίσω στην Επιτροπή Οικονομικών

Της Μαρίας Ηρακλέους

Ενώ σήμερα αναμενόταν ότι θα ήταν η μεγάλη μέρα για την δημιουργία του Υφυπουργείου Τουρισμού, με την κατάθεση του για ψήφιση στην ολομέλεια του Κοινοβουλίου, φαίνεται ότι το θέμα παίρνει νέα αναβολή.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τροπολογίες τις οποίες αναμένεται να καταθέσει κατά την σημερινή ολομέλεια το ΑΚΕΛ, το οποίο θα ζητήσει την συζήτηση αυτών στην επιτροπή οικονομικών.

Οι τροπολογίες φαίνεται να αφορούν την λειτουργία του ΚΟΤ, καθώς είναι γνωστό το ΑΚΕΛ εξέφραζε διαχρονικά την διαφωνία του για τη διάλυση του οργανισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» μέχρι στιγμής υπέρ του νομοσχεδίου είναι οι βουλευτές του Δημοκρατικού Συναγερμού ενώ τα υπόλοιπα κόμματα αναμένεται να τοποθετηθούν στην ολομέλεια.

Αντιδράσεις από τον ΚΟΤ

Πάντως στην περίπτωση που το θέμα επιστρέψει ξανά για συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών, αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο για την αξιοπιστία της Κύπρου, δηλώνει ο πρόεδρος του ΚΟΤ Άγγελος Λοΐζου. Μιλώντας στην «Κ» ο κ. Λοίζου χαρακτήρισε ως απαράδεκτο το γεγονός ότι ο οργανισμός δεν έχει ενημερωθεί για τις εξελίξεις, ως ο οργανισμός που είναι σε διαρκή επικοινωνία με ξένους ταξιδιωτικούς πράκτορες και αεροπορικές εταιρίες.

Νέα αναβολή στο θέμα δημιουργεί σωρεία προβλημάτων ανέφερε ο κ. Λοίζου καθώς καθυστερεί εκ νέου η στελέχωση γραφείων και τμημάτων ενώ παραμένουν σε εκκρεμότητα ζητήματα για τα οποία υπεύθυνο παραμένει το εννεαμελές συμβούλιο του οργανισμού, όπως ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι το νομοσχέδιο για το Υφυπουργείο τουρισμού είχε αποφασιστεί να τεθεί προς ψήφιση στην ολομέλεια της 15ης Ιουνίου, ωστόσο είχε πάρει νέα παράταση λόγω αλλαγής στο πρόγραμμα της βουλής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Σχόλια αναγνωστών

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Τα πάνω κάτω στο ΔΣ της Cyta από γνωμάτευση του Γ. Εισαγγελέα

«Ο καλύτερος κουγκάς της κυβέρνησης!!! Καλλύτερο εν θέλει!!! Aκούεις τον και σβήνεις την τηλεόραση!!! ...»
knak  |  20:48

#PoliticsBlog Οι εμετοί, τα ξερατά και πιθανές θεραπείες

«η τάση προς εμετό μπορεί να προκλήθηκε απο το βούρκο στον οποίο κυλιέται ο Γενικός Εισαγγελέας »
leoegotora  |  12:54

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση