ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:10
 

Και ο Κρις Τριανταφυλλίδης στηρίζει Αναστασιάδη

Την πλήρη υποστήριξη στην υποψηφιότητά του εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης

Newsroom K

Πλήρη στήριξη προς την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης το μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας του ΔΗΣΥ και νομικός σύμβουλος του κόμματος Κρις Τριανταφυλλίδης.

Μετά από συνεχείς επικρίσεις για τη στάση του προέδρου Αναστασιάδη στο κυπριακό, ο Κρις Τριανταφυλλίδης επέλεξε να τοποθετηθεί και να ξεκαθαρίζει πως τουλάχιστον στον β’ γύρο είναι στο πλευρό του κ. Αναστασιάδη.

Δείτε αυτούσια τη δήλωσή του:

Eίχα σήμερα, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας, συνάντηση μαζί του. Στα πλαίσια της εν λόγω συνάντησης είχα την ευκαιρία να εκθέσω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της απόψεις μου αναφορικά με το Κυπριακό και ειδικότερα σε σχέση με τους μελλοντικούς χειρισμούς σχετικά με αυτό. Απόψεις τις οποίες έχω πολλές φορές δημοσιοποιήσει ευρισκόμενος μάλιστα κάποιες φορές σε διαφωνία μαζί του. Γεγονός απόλυτα θεμιτό μέσα σε μια δημοκρατική χώρα.

Διεξήχθη ένας γόνιμος και χρήσιμος διάλογος η κατάληξη του οποίου με οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι διατεθειμένος να ακούσει και να λάβει σοβαρά υπ’ όψη, στα πλαίσια ενδεχόμενης μελλοντικής διαπραγμάτευσης σε σχέση με το Κυπριακό, θέσεις όπως τις δικές μου. Η τελική απόφαση βέβαια στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης είναι πάντοτε δική του και αν υπάρξει κατάληξη, του Κυπριακού Ελληνισμού στα πλαίσια δημοψηφίσματος.

Έχω πολλές φορές αναφέρει ότι για εμένα πρωταρχική σημασία είχε και έχει η σωστή επίλυση του Κυπριακού. Δεν διεκδικώ σίγουρα το αλάθητο αλλά διεκδικώ το δικαίωμα να εκφράζω τις απόψεις μου κατά τρόπο ουσιαστικό.

Υπεράνω όλων είναι η πατρίδα. Όχι τα πρόσωπα. Με γνώμονα αυτό και κατ’ ακολουθία της σημερινής συνομιλίας μου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκφράζω την πλήρη υποστήριξη μου στην υποψηφιότητα του.

Θεωρώ καθήκον μου ως ενεργός πολίτης, όχι να απέχω αλλά να συμμετέχω προσπαθώντας να επηρεάσω, ει δυνατόν, με τις θέσεις και τις απόψεις μου προς την κατεύθυνση που θεωρώ ορθή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Θέλει συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάριος Καρογιάν

«Ο Νόμος που διέπει το όλο θέμα είναι ξεκάθαρος ότι ένας κομματικός σχηματισμός πρέπει να έχει εκλέξει ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  13:08

Στην Τράπεζα Κύπρου για διακανονισμό καλούν τα μέλη τους οι Αξιόγραφοι

«Mάσιαλλα για διακανοσμό!!! Οι αξιόγραφοι της Λαϊκής Τράπεζας ερρίφθησαν στον κρεμμό ακόμη μια ...»
ΑΚΑ  |  10:15

Εμφύλιος στον ΠΙΣ λόγω ΓεΣΥ

«Ώσπου βρίσκεται στα ινία το ππαραδόπιστο Δ.Σ. του ΠΙΣ, ΓΕΣΥ δεν θα δούμε!»
knak  |  09:59

Τρέχουν να προλάβουν για το χαλλούμι

«Γιά πρώτη φορά όλοι αυτοί οι ανεπαρκέστατοι Μανδαρίνοι εργάζονται γία λίγες ώρες γιά να δικαιολογήσουν ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  09:34

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X